Güneş Kremleri Bronzluk İçin Önerileriniz Var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
kızlar ben bi konu açmıştım, bana burdan devam etmemi söylediler, ama yazılanlardan pek aradığımı bulamadım.. tekrar sorıyım size..

güneşsiz doğal yollarla bronzlaşmak istiyorum ama otobronzanlarla falan değil.. daha önce kullandım ama en ufak bi nemde kıyafetlerimde izler oluştu ve suya girdğim anda da kir gibi bişeyler döküldü resmen..

yani yağ karışımları otlar falan o tür bişeyler arıyorum aslında.. bu konuda bişeyler bilen uygulayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

RoJ€k-t€;3986758 .!.:
kızlar ben bi konu açmıştım, bana burdan devam etmemi söylediler, ama yazılanlardan pek aradığımı bulamadım.. tekrar sorıyım size..

güneşsiz doğal yollarla bronzlaşmak istiyorum ama otobronzanlarla falan değil.. daha önce kullandım ama en ufak bi nemde kıyafetlerimde izler oluştu ve suya girdğim anda da kir gibi bişeyler döküldü resmen..

yani yağ karışımları otlar falan o tür bişeyler arıyorum aslında.. bu konuda bişeyler bilen uygulayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

ben bu sitede bir yerde okudum fakat tekrar geldiğim sıra bulamadım fakat okuduğum gün içerisinde hemen uygulamıştım.bi havucun suyunu sıktım vede o suyun içine ondan birazcıcık az demlenmiş çay koydum.çayda teni direkt olarak turuncu göstermesine engel oluyo.yıkanmayla evet gidiyo.yani bahsettiğin gibi dökülmüyo ama çok geç bi zamanda vücuttan çıkmış oluyor.bu aralar kış, haliyle ellerime yüzüme boynuma vs uyguladım gayet güzel durdu çok memnun kaldım üstelik ben baya beyaz tenliyimdir ama çok tatlı bir bronzluk kazandırıyo.dene bence hemde sudan ucuz bir maliyetle yani.inşallah hoşuna gider.:Saruboceq:buyrunnnnnnnnn

ya ben kakao yağı ve güneş kremini bir
arada kullansam çillerimi koyulaştırmdan bronzlaşabilir miyim??
ay nolur biri cvp versin :-)

ben geçen sene nivea'nın bronzlaştırıcı mendillerinden kullanmıştım hiç memnun kalmadım kafamçokkarıştı leke leke kaldı bir süre cildimde.. boya gibi birşey alaca bulaca oldum 1 hafta öyle gezdim alsanaalsanasmile

ben bu sitede bir yerde okudum fakat tekrar geldiğim sıra bulamadım fakat okuduğum gün içerisinde hemen uygulamıştım.bi havucun suyunu sıktım vede o suyun içine ondan birazcıcık az demlenmiş çay koydum.çayda teni direkt olarak turuncu göstermesine engel oluyo.yıkanmayla evet gidiyo.yani bahsettiğin gibi dökülmüyo ama çok geç bi zamanda vücuttan çıkmış oluyor.bu aralar kış, haliyle ellerime yüzüme boynuma vs uyguladım gayet güzel durdu çok memnun kaldım üstelik ben baya beyaz tenliyimdir ama çok tatlı bir bronzluk kazandırıyo.dene bence hemde sudan ucuz bir maliyetle yani.inşallah hoşuna gider.:Saruboceq:buyrunnnnnnnnn

bu öneriyi bende izlemiştim tv de.. ama hiç denemedim ama madem denemişsin bi denemekte fayda var en kısa zamanda denicem...umarım bende de işe yarar:)teşekkürler...yerimseniben
ayrıca bol havuç yemekte ten renginde bronz göstermeye yarıyormuş benden söylemesi........

Ben sadece yüzümü bir ton daha koyulaştırmak istiyorum bunun için önerebleceğiniz bir ürün var mı acaba beyaz tenlym ama sadece yüzüm ve ellerim çok beyaz kalan yerlerm açık bugday rengi..

sagolasin mutlaka deniyecegim bende yazin ve cocugum icinde ayni seklde 60 faktoru deniyecegim tesekurler allah razi olsun ne diyeyim iyi guneslenmeler arkadaslar

ya bn zaten 1 -2 ton bronzLaşsam çil miL gözükmüoR bnm çok abartıLı çilim yok yani büyük değiller ama çokLar işte
1-2 ton bonzLasam tamamen gidiyo çiller
ama yardımınıza ihticaycm var.
lütfen bana yaRdm edin güneş kremiyle birlikte kakao yağı kulansam çillerim koyulaşırmı yoksa koyulaşmadan bronzlayabilirmiyim??

kizlar piyasada bir cok ürün var bildiginiz gibi...ama size tavsiyem elmayi püre haline getirip maske seklinde yüzünüze sürün,15 dk sonra ilik suyla yikayin...bunu düzenli sekilde yaptiginizda belirgin bir sekilde bronzluk sagliyor..bikac yil önce duymus ve denemistim,faydasini gördüm..ama ben beyaz tenli olmayi tercih ettigim icin artik yapmiyorum...dogal yöntemlerde denemek istiyorsaniz fikir olur dedim a.s.

kizlar piyasada bir cok ürün var bildiginiz gibi...ama size tavsiyem elmayi püre haline getirip maske seklinde yüzünüze sürün,15 dk sonra ilik suyla yikayin...bunu düzenli sekilde yaptiginizda belirgin bir sekilde bronzluk sagliyor..bikac yil önce duymus ve denemistim,faydasini gördüm..ama ben beyaz tenli olmayi tercih ettigim icin artik yapmiyorum...dogal yöntemlerde denemek istiyorsaniz fikir olur dedim a.s.

Cucu bak bu mantıklı gibi geldi.Hani meyveler soyulduktan sonra ya da fazla beklediyse kararıyor ya o hesap.Doğrudur dediğin gibi.Teşekkürler paylaşım için...a.s.

Cucu bak bu mantıklı gibi geldi.Hani meyveler soyulduktan sonra ya da fazla beklediyse kararıyor ya o hesap.Doğrudur dediğin gibi.Teşekkürler paylaşım için...a.s.
rica ederim canim,insallah faydasini görürsünüz sizde..elma sonucta cilde zararindan cok yarari dokunan bir meyve..yerimseniben

cnm ne kadar zamanda bronzlasıyosun?

Son düzenleme:
arkadaşlar kakao yağı havuç yağını karıştırıp kullanın içine birde kayısı yağı kullanırsanız bebek kadar yumuşak bir cildiniz olur hemde süper bronzlaşırsınız deneyin kesinlikle :lepi:

kızlar 8 -10 günlük balayına gidicez tabi gitmişken de fırsat bu fırsat güzel bi bronzlaşmak istiyorum :dance: daha önce hep günü birlik denize gitmelerim oldu uzun süreli gitmedim tatile, güneşlenirken nasıl bir yol izlemeliyim. hem acayip yanıp balayım zehir olsun istemiyorum hemde güzelce bronzlaşmak istiyorum bu arada önerebileceğiniz bi krem var mı. ayrıca yüzüm vücudum kadar kararsın istemiyorum yüze ayrı bi krem kullanıyomusunuz?
kızlar cevaplarınızı bekliyorum çok önemli eyvahedigeldismile

X