E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
yüksek faktörlü günes kremi veya kakao yagi kullanabilirsin yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna artı olarkta havuç yağı kulanabilirsinyüksek faktörlü günes kremi veya kakao yagi kullanabilirsin yerimseniben
Kakao yağı bronzlaştırıyor ama ne yazık ki güneşin zararlı etkilerine ve kanser yapıcı ultraviyole ışınlarına karşı koruyamıyor...
Kızlar aman...küresel ısınma feci boyutlarda..aman aman güneşe dikkat edin noolur..Bir de naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim..Güneşlenirken sanki cildinizi özel bir kılıfla kaplamışsınız gibi hiç birşekilde sızı ve yanma duymayacağınız bir ürün...ilk çıktığı yıldan beri onu kullanıyorum.hem de gün gün,yavaş yavaş bronzlaşıyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki dördüncü gün falan çikolata gibi olmuşsunuz.Üstelik te en ufak bir sızlama,yanma hissi yok akşamları.Güneşte ıstakoz gibi olan,fazla güneşlenemeyip te tatilden gittiği renkte dönen bütün arkadaşlarım,yıl boyunca rengimi nasıl koruduğumu,nasıl bronzlaştığımı sorup dururlar..Söyledim onlara da..hepsi de allah razı olsun dediler..
Ambre solaire adlı ürünün en az 25 faktörlüsü olmak üzere daha üst numaraları da olabililr..ama yağı değil,beyaz süt şeklinde olanı..kullanın,vallahi billahi bana dua edeceksiniz.Çocuklarınız için de 60 faktörlüsü var..hiç korkmadan sürün,salın güneşe onu da...
canım senin dediğin ürün garnier mi ?
ben bugün garnier ambre solaire nin 30 faktörlük güneş sütünü ve de bronzlaştırıcı yağını aldım..
normalinde de ben hep önce birkaç gün 30 faktörlük sütü uygulayıp güneşleniyorum..daha sonra güneş yağına geçiyorum..hiç yanık manık olmuyor..çok tatlı bir pembelik oluşuyor bronzluğu kendin ayarlayabiliyorsun..bugüne kadar nivea kullandım ama umarım garnierle da aynı sonucu alırım..nivea bulamadığım için garnier aldım
Ya plajda bazı kızlar görüyorum bronzluk diyemicem renklerine resmen simsiyah oluyorlar hep merak ediyorum ne kullanarak öyle oluyorlar fikri olan var mı? Kakao yağı öyle siyahmı yapıyor acaba. Ben havuç yağ, kaysı yağı falan kullandım bunlar çok tatlı bi bronzluk veriyorlar.
selam kızlar!
yaa ben bu bahsettiğiniz kremi nerde bulabilirim her yerde varmıdır:uhm:
genelde sebamed ve nıvea görüyorumm
beyaz tenliyim ve kolay,kolay bronzlaşmam kaç faktörlük almam lazm
bide beyaz süt gibi dediniz ama sprey şeklinde de olanı var?
bi kaç arkadaş yüksek faktörlü kullanma dedi:uhm:
20-25 faktörlük kullnmak istiyorum sizce uygunmudur??
teşekkürler..!