Çocuk Hastalıkları bronşiolit:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elfin0207

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
59
1
46
Ankara
arkadaşlar mrb..bir çoğumuzun bebeği bu hastalığı gecirmiştir.nezlenin veye gribin göğse inmesi.benim 14 aylık bi oğlum var.8aylıktan beri bu hastalıkla uğraşıyoruz:(her grip oluşunda göğsüne iniyo ve ben cok üzülüyorum.ankarada oturuyorum birçok doktora gittim, araştırma hastanesine gittim sonuç aynı bir türlü kurtulamadık bu hastalıktan.bur da bir topikte de yazdım.varmı bu hastalıktan kurtulan?yada hala bu hastalıkla uğraşan?allah başka hastalık dert vermesin kimseyi evladıyla sınamasın...yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

canım dikkat edersen tabıkıde gecıcı. özellikle terledıkce değiştir üstünü. bol bitki cayları , sıvı tüket bol bol, sebze meyve tüket..

cnm dr umuz 3 kere ustu olursa alerjık bronşiolit dedı
yada kronıkte olabılır ona göre tedavı yapılıyomuş

cnm dr umuz 3 kere ustu olursa alerjık bronşiolit dedı
yada kronıkte olabılır ona göre tedavı yapılıyomuş

cnm benm oğlum 4 kez gecirdi.ama bizimki alerjik değil.genetik dedi doktorumuz.iki prof.götürdük ikiside aynı tehşisi koydu.ne zaman grip olsa kötüleşiyo:(anasınıfına giden kızım var.ee doğal olarak bütün virüsleri taşıyo..ben nekadar dikkat edersem edeyim.her ay yakalanıyoruz.bir defada hastanede yattı.

öncelikle geçmiş olsun,
oğlum 4,5 aylıkken bu rahatsızlıkla tanıştı. şu anda beş yaşında ne zaman nezle, grip olsa bu hastalık tekrar ediyor. ve nebulizatörle ilaç almak zorunda kalıyor.
iş yerinde sağlık lisesi çıkışlı bi arkadaşımız vardı. eşi de hemşire hatta.
aynı ölçülerde (mesela hepsinden iki yemek kaşığı) bal, limon ve saf zeytinyağını karıştırıp aç tok farketmez içirirsen çok faydasını göreceksin. biz bayağı faydasını gördük.
tekrar geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun,
oğlum 4,5 aylıkken bu rahatsızlıkla tanıştı. şu anda beş yaşında ne zaman nezle, grip olsa bu hastalık tekrar ediyor. ve nebulizatörle ilaç almak zorunda kalıyor.
iş yerinde sağlık lisesi çıkışlı bi arkadaşımız vardı. eşi de hemşire hatta.
aynı ölçülerde (mesela hepsinden iki yemek kaşığı) bal, limon ve saf zeytinyağını karıştırıp aç tok farketmez içirirsen çok faydasını göreceksin. biz bayağı faydasını gördük.
tekrar geçmiş olsun

sizede geçmiş olsun.doktorumuz bizede 5 6yaşında gecer dedi.o zamana kadar dikkat ediceksiniz diyor:(bizde nebulizatörle ilaç veriyoruz.yazları nasıl oluyo oğlunuz?polenlerden felan etkileniyomu?cvplarsan cok sevinirim.beni anlıyosundur...bazen cnm cok sıkılıyo...

Back