Arkadaşlar önceki konularımdan bilenler bilir hastalık hastasıyım ve inanın tükendim artık, bunları ağlayarak yazıyorum... her hafta kendime farklı teşhiseler koyardım, bir hastalığın belirtilerini okusam kendimde hissederdim çoğu zaman aileme korkularımı belli etmemeye çalışırdım çünkü onları da yeterince yordum. Bir ayı aşkın süredir hep ciddi bir hastalığım olabileceğinden şüphe ediyordum, inanın buraya ismini yazmaya bile korkuyorum, birçok araştırma yaptım birçok makale okudum bunların hepsi korkuma korku kattı. Bu süre boyunca hep vücudumu takipledim bir morarma var mı diye ara ara kolumda ten rengimden birkaç ton koyu renkte küçük lekeler görmüştüm, birkaç gün sonra rengi açılıp kayboluyor, bir hafta sonra falan başka bir tane fark ediyordum, annemin, kardeşlerimin kolları falan incelerdim onlara belli etmeden bu tarz şeyleri bazen onlarda da gördüm, bu kaygılarımı azaltırdı. Farkında olmadan bile kendimi inceliyorum çok takıntı haline geldi, annemin dikkatini çekmiş neden sürekli bedenini inceliyorsun dedi, bir şey yok kaşındı vs. deyip geçiştirdim çoğu zaman fakat bundan bir iki hafta önce kolumda bir morluk fark ettim üstelik öncekiler gibi değil böyle bildiğiniz siyaha yakın hiçbir yere vurmadığıma emindim, zaten o rengi verecek bir darbe alsaydım mutlaka hatırlardım hadi hatırlamadım diyelim dokunduğumda ağrı acı falan hissederdim ama yok. Bu morluğunda rengi açıldı ve kayboldu. Dün öğle vakti duşa girecekken baçağımın üst arka kısmında aynı renkte biraz daha büyük bir morluk fark ettim, görür görmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Annem geldi direkt yanıma, noldu falan dedi. Her şeyi anlattım ona bir aydır onlara belli etmeden kendimi izlediğimi, şüphelerimi, makalelerde okuduklarımı, sonra morluğa baktı belki bir yere çarpmışsındır korkma hemen dedi ama ben bir türlü sakinleşemedim ağlamaya devam ettim. Annem öylece bakakaldı. Gece ben odama ders çalışacağım deyip gittim ama çalışamadım tabii annem olanları babama anlatmış babam sabah erkenden yanıma gelip beni uyandırdı bankada biraz paramız vardı, onu çekmek için ilçeye gittik ( köyde oturuyoruz) birkaç gün sonrası için hastaneden randevu aldık... hastaneye gidip korktuğum şeyle karşılaşmaktan öyle korkuyorum ki ellerim titriyor, ağlıyorum bunları yazarken, sabaha kadar uyuyamadım, her uykuya daldığımda kabuslar gördüm.
lütfen bana dua edin, inşAllah basit bir şeydir... yazım çok uzun oldu kusura bakmayın ama Allah okuyanlardan razı olsun.