Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Nihayet seytanin bacagini kirdim, sabah yürüyüs, ögleden sonra da bacak ve karin calistim. Yavas yavas bir düzene oturtayim da ipin ucu kacmasin...

Selam kizlar. Bugün kizimla kisa bir yürüyüsten sonra tummy tuck yaptim. Yaz boyunca yapmadigim icin ne kadar iyi bir karin videosu oldugunu yine hatirlamis oldum. Elde var bir, simdi ögleden sonraya da bir calisma sikistirabilirsem ne mutlu bana. Dün aksam cocuklarla patlamis misir yedim, bana sabah sis bir karin ve sucluluk duygusu olarak geri döndü. Neyse artik önümüzdeki günlerde telafi ederim.

Kendime verdigim sözde durup ögleden sonra 3 mil de leslie yaptim. Bugün icim rahat. Bu aralar biraz istahim acik olmasina ve abur cuburu fazla kacirmis olmama ragmen kilo da almamisim cok sevindim. Demek ki sporun faydasi oluyor. Biraz girtlagimi tutabilsem kilo da verecegim ama neyse artik...

Selam kizlar, yine yokoldunuz ortaliktan. Ben bugün cok hareketli bir ögleden önce gecirdim. Cocuklari bu yil bihayet binbir zorlukla ayarladigim okul servisine bindirdim, ütü yaptim, evi toparladim sonra da kizimla 1,5 saat yürüdük. Kücük oglum ve kizimla bir de yarim saat deli gibi gangham style dansettik artik yorgunluktan yere serildim. Bir de bu kadar hareketli bir hayatim olmasa ne yapardimacaba? Bu kadar hareket ve spora ragmen zor idare ediyorum.

Slm hanimlar bugun kardesimin bosanma mahkemesi vardi ertelendi tabi.evde yokum pazara kadar kardesimin yanindayim cepten yaziyorum eve gidince yazarim.

Slm hanimlar bugun kardesimin bosanma mahkemesi vardi ertelendi tabi.evde yokum pazara kadar kardesimin yanindayim cepten yaziyorum eve gidince yazarim.

Lioncum cok üzüldüm. Böyle bir durumda tabii ki kardesine destek olacaksin. Sevgiler.

Eveeet, günün ikinci yarisinda Xhit`ten iki adet hiit cardio ve yoga videosu yaptim. 38 dk da 230 kalori. Fena sayilmaz degil mi? Sabahki harcadiklarimi da düsünecek olursak... Bugün kardayim. Önümüzdeki hafta 2-3 gün spor yapamayacagim simdiden yedekliyorum o birkac gün de dinlenir kaslarim hic olmazsa. Ahhh düzenli spor yaptigimda kendimi cok iyi hissediyorum, kus gibi uyuyorum (kizim izin verince tabii). Hadi kizlar canlanin siz de.

kızlar merhaba;
leslie topiğinden deryayı tanıyodum. yani sadece biliyordum. bugün leslie topiğinde ben brazil butt lifte yazdım demiş. dedim ki o ne ki..
Google amcaya sordum. hemen kk'yı buldu. okumaya başladım. nasıl heves ettim anlatamam. sonra youtube başvurdum kafam çorba gibi oldu. bir sürü video var. bazıları tanıtım videodu bazısı 10 dakikalık bazısı 45 dakikalık. sizden rica etsem linkleri tekrar paylaşabilir misiniz. leslieye ilaveten bazı günler bunu yapmak istiyorum. hangi videolar hangi sırayla yapılacak. şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı dört gözle bakliyorum...

Lion onlari ara ara paylasti bulursam yeniden eklerim canim bendeki linkler cok daginik toparlayip bir mesajda yazarim. Ben tüm programi yapmiyorum ama calismalarinin arasina da eklesen yine de faydasi oluyor, özellikle karin videosunun.

kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

bulduuum ekliyorum. tummy tuck ve abs rapido karin videolari, bumbum, high tight kalca ve bacak, rio extreme ve sculpt kardio ve tüm vücut, secret weapon özellikle ic bacak. Programi da var ama bulamadim su an. Sanirim googleda aratinca brazil butt lift takvimi diye cikiyor.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim. Bakıcam hepsine tek tek. Slim in 6 programlarını biliyor musun. Biliyorsan eğer brazille ne fark var aralarına. Ben de onların videoları var Zaman zaman da yapıyorum o nedenle sordum.

Çok teşekkür ederim. Bakıcam hepsine tek tek. Slim in 6 programlarını biliyor musun. Biliyorsan eğer brazille ne fark var aralarına. Ben de onların videoları var Zaman zaman da yapıyorum o nedenle sordum.

Bilmiyorum canim onlari ama brazil oldukca fazla kalori harcatan ve özellikle kalca diklestirme ve sekillendirme agirlikli bir program. Kalcam zaten büyük oldugu icin ben kisa videolarindan yapiyorum zaman zaman ancak onlar bile ise yaradi totom sepsert oldu. Secret weapon ic bacak icin süper ancak cok yorucu oldugu icin zor tabii. Tummy tuck simdiye kadar gördügüm en iyi karin videolarindan her yapisimda karnim bir süre iceriye cekik kaliyor. Rio extreme ile 450 kalori yakiyorum. Bölgesel videolarinda da normalde bu tip videolarda cok kalori gitmezken en az 250 civari kalori yakiliyor. Gecen kis düzenli olarak haftanin 5 günü yapmistim ve cok iyi gelmisti. Aralarda da leslie yapiyordum. Benim siklikla yaptigim xhit daily videolarinda da cok benzer hareketler var cünkü bunlarin hepsi victoria secret modellerinin calistiricilari. Beni jillian dan daha cok kendilerine bagladilar.

Günaydinlar kizlar sporla gecmis 1 haftayi geride biraktik son 2 gün biraz isteksiz olsamda idare eder bi sekilde gecti diyebilirim yanliz muayyen günler icerisine girdim ve yememem gereken tatlilardan dün ve bugün yedim (dün abarttim biraz ) bugün ise sadece kazandibi ile günü kapatiyorum yarin eski dzene geri dönüs sart !
Neyse bugün spor yapmak istiyorum tabiki ic bacak ve squat ve karin kombinlemek istiyorum .. bakalim kendimi enerjisizde hissetmiyorum :)
Güne güzel baslayalim güzel devam etsin

Thalixcim ben de bu aralar neler yiyorum bir bilsen... Bir haftaya kadar adet görecegim sanirim onun da etkisi var. Ama cok yoruluyorum ve sporumu da ihmal etmiyorum.

deryacım merhaba
verdiğin linkler açılmıyor canım. ben de hepsini tekere teker youtube da arattım. bazı videolar çok kısa. örneğin 3-5 dk gibi. bunlar doğru mu. bazı videolarda da sadece tanıtım çıkıyor. bu videoların DVD yada cd si var mı biliyor musun

Ypu tube da sadece kisa tanitim filmleri var canim o linkler bazen acilmayabiliyor tekrardan denemek gerekiyor acar acmaz bilgisayarina yükle zaten. Evet satilan programi var fakat nereden alinabilir Türkiye de bilemiyorum.

Kizlar dün cocuklarla iki kez yürüdüm, aksam da bahcede calistim 1000 kaloriden fazla harcamisim ama normal bir yorgunluk hissettim sadece. Bugün de 300 kalorilik bir yürüyüs yaptim.

Selam kızlar
Bugün topla karın çalışması yaptım sabah
Ama şu an başım çatlıyor
Evde iç bacak çalışmayı planlıyorum inş yaparımmm biraz dinlenmem gerekcek

Ben yarin aksam baslayacagim artik haftalik programima. Esimin izin günlerine göre ayarladigim icin biraz düzensizlik oluyor ama ne yapalim bir iki gün de dinlenmis oluyorum. Kollarim da hafiften kaslanmis bakip bakip duruyorum ayy ne garip bir his insan garip bir mutluluk duyuyor somut bir sekilde sonuclari görmekten.

Slm slm sizlere karşı çok mahcup oluyorum ama işte günlük koşturmalar.Kardeşimin evini temizledim pazar gününe kadar ordaydım.Şimdide okul açıldı oğlanların alışverişi ihtiyaçları hazırlıkları derken bana fazla zaman kalmıyo.Geçen çarşamba gününden bugüne sporumu da ihmal ettim suçluluk duyuyorum vicdanım rahat değil.Düzenli spor yapmanın artılarını şimdi anlayabiliyorum.Alışkanlık ve bağımlılığa dönüşüyo ben yapamasamda bedenim ihtiyaç duyuyo rahat bırakmıyo dürtüklüyo beni artık.Buda güzel bişey aslında.Neyse bugün bişekilde fırsatı kendim yaratıcam yarım saat yapmak bile önemli yeterki yapayımda deşarj olayım ne kadar çok faydası varmışda biz farkında değiliz.İşte yapana kadar zor geliyo tembellik ağır basıyo bazen iş yapana kadar orda da disiplinin ve iradenin gücü devreye giriyo.

Neyse size bol hareketli keyifli mutlu günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…