Slm hanimlar bugun kardesimin bosanma mahkemesi vardi ertelendi tabi.evde yokum pazara kadar kardesimin yanindayim cepten yaziyorum eve gidince yazarim.
kızlar merhaba;
leslie topiğinden deryayı tanıyodum. yani sadece biliyordum. bugün leslie topiğinde ben brazil butt lifte yazdım demiş. dedim ki o ne ki..
Google amcaya sordum. hemen kk'yı buldu. okumaya başladım. nasıl heves ettim anlatamam. sonra youtube başvurdum kafam çorba gibi oldu. bir sürü video var. bazıları tanıtım videodu bazısı 10 dakikalık bazısı 45 dakikalık. sizden rica etsem linkleri tekrar paylaşabilir misiniz. leslieye ilaveten bazı günler bunu yapmak istiyorum. hangi videolar hangi sırayla yapılacak. şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı dört gözle bakliyorum...
kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
bulduuum ekliyorum. tummy tuck ve abs rapido karin videolari, bumbum, high tight kalca ve bacak, rio extreme ve sculpt kardio ve tüm vücut, secret weapon özellikle ic bacak. Programi da var ama bulamadim su an. Sanirim googleda aratinca brazil butt lift takvimi diye cikiyor.
Çok teşekkür ederim. Bakıcam hepsine tek tek. Slim in 6 programlarını biliyor musun. Biliyorsan eğer brazille ne fark var aralarına. Ben de onların videoları var Zaman zaman da yapıyorum o nedenle sordum.
Günaydinlar kizlar sporla gecmis 1 haftayi geride biraktik son 2 gün biraz isteksiz olsamda idare eder bi sekilde gecti diyebilirim yanliz muayyen günler icerisine girdim ve yememem gereken tatlilardan dün ve bugün yedim (dün abarttim biraz ) bugün ise sadece kazandibi ile günü kapatiyorum yarin eski dzene geri dönüs sart !
Neyse bugün spor yapmak istiyorum tabiki ic bacak ve squat ve karin kombinlemek istiyorum .. bakalim kendimi enerjisizde hissetmiyorum :)
Güne güzel baslayalim güzel devam etsin
deryacım merhaba
verdiğin linkler açılmıyor canım. ben de hepsini tekere teker youtube da arattım. bazı videolar çok kısa. örneğin 3-5 dk gibi. bunlar doğru mu. bazı videolarda da sadece tanıtım çıkıyor. bu videoların DVD yada cd si var mı biliyor musun