- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.012
- 37
merhaba arkadaşlar
konudan görüp brazil butt lift i indirdim.
bugün basics ve bum bum u yapıyım dedim ama hareketler acayip zor geldi. yani sağlam bir denge istiyor. zamanla oturur tabi. ama tamamlayamadım bum bum u.
başlangıç için fiyasko. inşallah yapabilir duruma gelirim.
merhaba arkadaşlar
konudan görüp brazil butt lift i indirdim.
bugün basics ve bum bum u yapıyım dedim ama hareketler acayip zor geldi. yani sağlam bir denge istiyor. zamanla oturur tabi. ama tamamlayamadım bum bum u.
başlangıç için fiyasko. inşallah yapabilir duruma gelirim.
selam kızlar ! spora devam.. cumartesi günü işten geç çıktım spor yapamadım ama onun yerine programda dinlenme gözüken pazar günü telafi ettim.Yani şu an programa sadık kalarak ilerliyorum.çok heyacanlıyım inşallah bu sefer başarılı olacağım. ve beachbody'nin o kadar çok zayıflama programı varmış ki şaşırdım insan hepsini yapmak istiyor sırayla. mesela turbo jam varmış 1000 kalori yakılıyormuş. slim in 6 var 6 haftada zayıflatıyor.Ama sonuçta birini seçip istikrarlı kalmak önemli diye düşünüyorum.Şu an neyse aram Leandro Carvalho ile iyi
Tüm annelerin kadınlar kulübü annelerinin anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyenlerede Allah anne olmayı nasip etsin.
Bravo nosee seni takipteyim movivasyonun düsmesin :) Azimlisin de .. harika :) 2 ay sonrasinda vucunun sekline sasiracaksin.Abur cuburdan uzak durursun umarim :) yoksa yaptiklarin bosa gider
Bende de tam tersi oluyor nerdeyse 3 haftada bir regl oluyorum. Gecen ay doktora gittim mamografi dahil tüm testler yapildi hersey normal cikti. Kadin hastaliklarini geciktirmeden kontrol ettirmekte fayda var. Hemen doktora gitmeni öneririm. Pilates yapabilirsin, bana regl döneminde iyi geliyor. Bir de normal yürüyüs. Hareket rahatlatiyor.Selam arkadaşlar, benim regl olayıyla başım dertte. geçen hafta olmam gerekirken hala olmadım. 10 gün geciktim.2 aydır gecikme oluyor sporla alakası varmıdır acaba yagebelik olduğunu düşünmüyorum ama bugün yinede bir test alıcam.Tüm belirtiler regl olucağım doğrultusunda Çok stres yaptım moralim bozuk sporda yapamıyorum bu sepeple.Hemen belim ağrıyor , bu haftada olmazsa doktora gidicem.Şimdiye kadar hep düzenliydi ilk defa bu 2 aydır gecikme oldu
Bende de düzensizlik oluyo cnm ara ara doktora gitmem lazım korkuyorum daralttırdım o yüzden gidemiyorum ama gitmem lazım.Şimdide ayın son haftası olmam gerekirken şimdi belirtilerini göstermeye başladı.Belki stresten olabilir diye düşünüyorum.Selam arkadaşlar, benim regl olayıyla başım dertte. geçen hafta olmam gerekirken hala olmadım. 10 gün geciktim.2 aydır gecikme oluyor sporla alakası varmıdır acaba yagebelik olduğunu düşünmüyorum ama bugün yinede bir test alıcam.Tüm belirtiler regl olucağım doğrultusunda Çok stres yaptım moralim bozuk sporda yapamıyorum bu sepeple.Hemen belim ağrıyor , bu haftada olmazsa doktora gidicem.Şimdiye kadar hep düzenliydi ilk defa bu 2 aydır gecikme oldu
Tamamdır temizledim cnm.Mesaj kutunu boşalt tatlım
Selam kızlar biraz önce bugünkü programdaki bum bum ve Tummy tuck yaptım. Ama moralim bozuldu tummy tuck biraz zor geldi hareketler zor geldi bilmiyorum bum bumda yorulduğum için mi acaba. Tam yapamadım onu açıkçası ne yazık ki ( bende koca bir göbekte olduğu için herhalde!) neyse artık ileriki derslerde bir daha deniycem(
Aynen cnm herşey beyinde bitiyo sen istediğin hayal ettiğin vücuda odaklanırsan motivasyonuda azmide heyecanıda isteğide sana aşılayacaktır ihtiyacın olan inanmak.Benim içinde içimdeki isteği ateşleyeci bi video oldu o yüzden paylaşmak istedim imkansız herşeyin gerçek olabileceğini gösterdi bize.lion81 paylaşımını izledim. gerçekten çok güzel bir video. Herşeyin aslında gerçekten beyinde bittiğini kanıtlıyor.Azmin zaferi...
Ümitsizliğe düştüğümde izleyeceğim..Azmin sonunda sadece ödül var. İnsan beyni buna yardımcı da olabiliyor ,veya köstek de..
Kızlar Eşim zayıfladığımı söylüyor bir hafta da :)) ama ben tartılmak istemiyorum henüz.Hayal kırıklığı olmasından korkuyorum.
En azından pazartesiye kadar daha yapayim ondan sonra belki tartılırım diyorum...