Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

İşte size bulduğum resimleri ekleyeyim
Seksi bacaklar için hareketler
Bu harekette önemli kalçalar için.Birde topu ileri geri yuvarlayın bacaklarınızla, arka bacaklarınız yanıyo selülitler için de önemli hareket. Büyük plates topu olmayanlar için küçük çocuklarınızın topu da olur.
İşte bacaklar için bu hareket call da da var bacaklarım feci yanıyo aynı zamanda bum bum videosunda da var kalçadaki küçük kas grubunu çalıştırıyo.
Bu resimdeki harekette iç bacaklar için
Evet bu hareket çok önemli bacakları iç bacakta dahil arka bacak ve kalçayı çalıştırıyo selilitler içinde önemli.Yanlız her hareketlerin etkili olabilmesi için sıkarak yapmanız lazım.Daha kolay sertleşir kaslarınız.Aşağı yukarı çömelin kalkın.Birde aynı harekette hiç kıpırdamadan olduğunuz yerde öndeki bacağınızla zıplayın tekrar aynı pozisyona gelin 10 tane zor yapıyorum ben spor salonunda çok yaptım.
En önemli hareketlerden bi tanesi.Bacak ve kalçalar için çok etkili.Ben onun gibi destek almadan çömelemiyorum henüz.Kollarımla peteklerden destek alarak aşağı iniyorum kalkarken kalçamı sıkarak kalkıyorum squat gibi kalçalarınız şekle giriyo.Bi yarım olarak çömelme var birde tam çömelme her ikiside etkili.

Motivasyon resimlerimizide ekleyelim

Kusura bakmayın alttaki resim silinmedi yanlışlıkla ekledim.

Eklentiler

• $squat2.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 64
Selam kizlar. Bugünün bilancosu 3 mil leslie(5 yapacaktim ama baldirimi incittim), secret weapon, schaun t nin karin hareketleri ve lioncugumun önerdigi videodan bazi hareketler. Aaaa deli miyim neyim ben spor yapip terledikce mutlu oluyorum. Sadist bir kadin oldum ciktim. Mayis sonuna kadar kendime 2 kg daha verme hedefi koydum. Biraz daha verirsem belki karnimdaki yaglar da azalir.

Bende bugün secret weapon yaptim farkli bisiyler ariyorum videoda bulmak kolayda videolardaki her hoca ic acmiyor kendi kendine yapip bisi anlatmayanlar hele hic olmuyor neyse artik gene bunlari buldugumuzada sükür
yarina bakalim :) yeni bir gün yeni bir heyecan olsun artik !

keske bende senın gıbı olsam ya .bende hıc istikrar yok.saolsun lıonum bırcok sey paylasıyor ama üşengeçim

keske bende senın gıbı olsam ya .bende hıc istikrar yok.saolsun lıonum bırcok sey paylasıyor ama üşengeçim

Önemli olan bir kere baslamak ve her gün yeniden kendini motive etmek. Ben de pek sabah insani degilim hep yorgun olurum sabahlari ama kendi kendime telkin verip mutlaka haftanin en az 5 günü hareket etmeye calisiyorum. Hic zamanimiz yoksa 10 dakikalik, 15 dakikalik kisa calismalar var insan onlara mutlaka bir zaman yaratir. You tube da pop sugar fit videolarini öneririm sonucta hepsi leandronun calistirdigi modeller ve hareketler hemen hemen ayni yalniz calismalar kisa 10 dk. Ama bir videoda yaklasik 100 kalori yakilabiliyor.

Bugün kendimi spor yapacak kadar cok seviyorum...

Bir hafta icinde "bir gün" diye gün adi yok.

(Leandro`dan alinti)

sevgili derya1970 azmin çok hoşuma aynı zamanda lion arkadaşımızında. Bende leondro tummy, sculp yaptım. you tubetan değişiklik olsun diye be fitt, senin verdiğin diğer linkteki egzerleri ihtiyaçlarıma ve zamanıma göre seçip yapıyorum. Selülitler azalmaya başladı ama şu üst bacağımda incelmedi gitti.basen kalça göbekte 2 şer cm inceldim. belim zaten çok kalın değil 63 cm. Üst bacağımı nasıl halledicem bilemedim. Vücuduma göre kalın geliyor, 55 cm

Sürekli devam edersen incelir sevgili illet. Secret weapon denedin mi? High tight a da agirlik verebilirsin. Bacak uzmani sevgili lion ben yürüyüs bile yapsam bacaklarim inceliyor, ic bacakta biraz problem var ama o da düzelmeye basladi secret weapon dan sonra. Hemen olmuyor ben de cok sabirsizim hep aynaya bakiyorum degisiklik var mi diye ama sabir etmemiz lazim ve tabii ki sporu hayat boyu kendimize yoldas edinmemiz.

Higt tigh tın faydasını görüyorum, secret weapon yapmadım henüz, en etkili neyse ona yönelcem artık. Leslie yle 3 mil yürüyüşü haftada 3 , 4 gün sıkıştırıyorum. Benim bacaklar komple problem, selülitmi dersin , kalınlıkmı dersin, iç bacakta sorun ama sıkılaşma bariz şekilde oldu. He bir hiç bir şey yapamazsam 100 kere squats yapıyorum, evde hoplayıp zıplıyorum maksat hareket olsun :))Kızım 2,5 yaşında birlikte koşuyoruz beni yakalamaya çalışıyor falan ,onunlada kalori harcamaya çalışıyorum

Sevgili illet bende de kalçamdan diz kapaklarıma kadar kalınım.Bi kalçam ve karnım iyi iç bacak yanlara ek olarak konulmuş yağ parçam basenlerim birde arka kalça altındaki birikmiş katmanım var cnm.Beni yürüyüş vs gibi sporlar adam etmiyo.Ek bölgesel egzersizlerle vede biraz canınızın yanması lazım.Yanacak bacakların benim yapmadığım eziyet kalmadı bacaklarıma en zor hareketleri seçip yaptım.Tek eksiğim diyetti bi taraftan yedim bi taraftan sporumu yaptım diyetimi yapsaydım şimdiye fashion modellerine dönerdim.

Bu arada eski defterimi karıştırdım defter tutardım günlük gibi önceki senelerdeki yaptığım hareketleri yazmıştım.O zamanki ölçülerim 57-58 kilo basen ve kalça 97 cm bacak 61 cm şimdiki durum 63 kilo kalça basen 102 cm bacak 63 cm ve ne kadar spor yaptığım neler yaptığım burada belli sonuç hala aynı toparlanma sıkılaşma var fakat cm aşağı inmedi şimdiye kadar.Demek istediğim dün akşam itibariyle akşam sadece 1 kase yoğurdun içine keten tohumu katıp yedim aç aç yattım.Zayıflamak şart oldu bana yoksa yerimde sayıp duracam her ne kadar şekle girsemde üst tabakadaki yağları küçültmeden gerçek vücudunun şekli ortaya çıkmıyo.Spor hocamında dediği buydu.Şimdi zayıflayıp yağsız bi vücutla o şekilde kaslara ağırlık verecem mesela kalçamın küçülmesini istemiyorum zayıflayınca küçülecek evet ama o zamanda kas yaptığımda dolgun görünecek.

Bacak hareketlerinden bazılarını yukarda eklediğim resimlerle paylaştım biraz daha araştırmaya devam ediyorum.Eklediğim hareketler kendi yaptığım hareketlerdi ben her zaman zor olanı seçerim hayatımın her alanında zorla uğraşmayı seviyorum işin kolayına kaçmam zoru başarmak beni mutlu ediy yüzden hırsımdan zor hareketlerle boğuştum ki bacaklarıma acımasız davrandım incelsinler diye.

Alttaki videodaki bi inceleyin bu videolardaki hareketler bacaklar ve kalça için çok güzel hareketler.Benimde onun gibi çantam var çantayla yaptım o hareketleri.Karın için olan videolarıda var.Bu videolardan seçtiğiniz hareketleri de ekleyin programınıza her türlü kombinasyon var ve daha etkili olabilmesi için sürekli sabit hareketler yapmamak lazım.Kombinasyonlar daha hızlı çalıştırıyo.

Benim yaptığım kombinasyonlardan bi taneside yanıma tabureyi koyup taburenin üstünden arkaya doğru bacağımı atıp arkada lunge yapmak bu basen ve bacağı çalıştıran bi hareket.
[video=youtube;Ix33hc6COFk]http://www.youtube.com/watch?v=Ix33hc6COFk[/video]
Bu videodaki ilk hareket kalça için sonra lunge hareketi bacaklara,topla yana doğru bacağını uzattığı hareket hem kalça basen ve iç bacak için hareket zaten hareket ettikçe nerenin çalıştığını görüyosunuz.Az mı çalıştım ben bu Zuzana'yla gerçekten tavsiye ediyorum istediğiniz karın kalça bacaklarınız için çok güzel hareketler var

Derya'cım sana bahsettiğim bacak arasında topla yapılan karın hareketide var cnm anlatmaya çalıştığım bu hareketti.

Size verdiğim linkleri inceleyin

ZuzanasRockinBody's channel - YouTube Bu linkte Zuzana'nın eski videoları var süresi kısa ama çok çok etkili hareketleri sıkıcıda değil videoylada yapmak zorunda değilsiniz ama baştan sona inceleyin işinize yarayacak hareketleride seçebilirsiniz o şekilde de yaparsınız kondüsyonuz da artar hem kardiyo var hemde bölgesel hareketler.Şimdi yeni videolarıda var Zwow serisi onuda yaptım sizin için de değişiklik olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv.html?highlight=bodyrock Bu linktede duygu arakadaşımla kulakları çınlasın birlikte faaliyet gösterdiğimiz zamanlarda ben onun sayesinde bu videolara alışmıştım ve yaptım.

Ben konu başlığını değiştirmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Konu başlıklarında aradım ama değişmiyormuş sanırım bilgisi olan var mı bu konuda.Sadece Brazil'le sınırlı kalmasın diye karışık olarakta paylaşımlar yapabiliriz burda.

Kızdaki kalçaya bakar mısınız bu arada bacaklar ve kalça içinde iyi bir çalışma.
[video=youtube;_m-xXn6NJVQ]http://www.youtube.com/watch?v=_m-xXn6NJVQ[/video]

Derdimize ortak oldunuz arkadaşlar çok tşk ederim mutluluğumu sizle de paylaşmak istedim.
Eşim test verdi dün aldık sonuçları değerlerimiz çok güzel çıktı çok şükür inşallah bu haberi verdiğim gibi bebişimin haberini de vereceğim sizlere inşallahhhhh en yakın zamanda sağlıkla hayırla

Hayirli haberlerini aliriz insallah cnm.Allah yuzunuzu guldursun cok sevindim.

doğru diyorsun canım.artık daha da zaman ayırcam kendime gaz vermem lazım
Şişşşştttt geliyorum bak oraya aksatmak yok

tamam tamam kızma hemen yapacam sözz

Selam kizlar. Bugün sabah yürüyüsü disinda spor yapamadim ama bütün gün insaat tozu temizlemekten canim cikti. Bahceden insaat sirasinda söktügümüz bitkiler vardi aksam esimle onlari da diktik. Artik hic bir tarafim tutmuyor. Beachbody. social sitesine üye olmustum orada bir coach`la yazisabiliyorsun. Mail yazip yaptigim sporlari, bugüne kadarki gelismeyi anlattim ve alt göbegimi eritmek istedigimi söyledim. Hic beklemiyordum ama bugün cevap yazmis. Uyguladigim programlarin dogru oldugunu ancak ne yazik ki alt göbegin en son eriyen kisim oldugunu devam etmem gerektigini söyledi. Bir de gün icinde yediklerimi sordu öneride bulunmak icin, yazdim bakalim ne cevap gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…