Selam kizlar. Bugünün bilancosu 3 mil leslie(5 yapacaktim ama baldirimi incittim), secret weapon, schaun t nin karin hareketleri ve lioncugumun önerdigi videodan bazi hareketler. Aaaa deli miyim neyim ben spor yapip terledikce mutlu oluyorum. Sadist bir kadin oldum ciktim. Mayis sonuna kadar kendime 2 kg daha verme hedefi koydum. Biraz daha verirsem belki karnimdaki yaglar da azalir.
keske bende senın gıbı olsam ya .bende hıc istikrar yok.saolsun lıonum bırcok sey paylasıyor ama üşengeçim
sevgili derya1970 azmin çok hoşuma aynı zamanda lion arkadaşımızında. Bende leondro tummy, sculp yaptım. you tubetan değişiklik olsun diye be fitt, senin verdiğin diğer linkteki egzerleri ihtiyaçlarıma ve zamanıma göre seçip yapıyorum. Selülitler azalmaya başladı ama şu üst bacağımda incelmedi gitti.basen kalça göbekte 2 şer cm inceldim. belim zaten çok kalın değil 63 cm. Üst bacağımı nasıl halledicem bilemedim. Vücuduma göre kalın geliyor, 55 cm
Sürekli devam edersen incelir sevgili illet. Secret weapon denedin mi? High tight a da agirlik verebilirsin. Bacak uzmani sevgili lion ben yürüyüs bile yapsam bacaklarim inceliyor, ic bacakta biraz problem var ama o da düzelmeye basladi secret weapon dan sonra. Hemen olmuyor ben de cok sabirsizim hep aynaya bakiyorum degisiklik var mi diye ama sabir etmemiz lazim ve tabii ki sporu hayat boyu kendimize yoldas edinmemiz.
keske bende senın gıbı olsam ya .bende hıc istikrar yok.saolsun lıonum bırcok sey paylasıyor ama üşengeçim
Derdimize ortak oldunuz arkadaşlar çok tşk ederim mutluluğumu sizle de paylaşmak istedim.
Eşim test verdi dün aldık sonuçları değerlerimiz çok güzel çıktı çok şükür inşallah bu haberi verdiğim gibi bebişimin haberini de vereceğim sizlere inşallahhhhh en yakın zamanda sağlıkla hayırla
doğru diyorsun canım.artık daha da zaman ayırcam kendime gaz vermem lazımÖnemli olan bir kere baslamak ve her gün yeniden kendini motive etmek. Ben de pek sabah insani degilim hep yorgun olurum sabahlari ama kendi kendime telkin verip mutlaka haftanin en az 5 günü hareket etmeye calisiyorum. Hic zamanimiz yoksa 10 dakikalik, 15 dakikalik kisa calismalar var insan onlara mutlaka bir zaman yaratir. You tube da pop sugar fit videolarini öneririm sonucta hepsi leandronun calistirdigi modeller ve hareketler hemen hemen ayni yalniz calismalar kisa 10 dk. Ama bir videoda yaklasik 100 kalori yakilabiliyor.
Şişşşştttt geliyorum bak oraya aksatmak yok