Ooo sende de neler varmis lioncum. Son dedigin hareketi anladim sagol bunlari bastirip yapmaya calisacagim aralarda. Bugün daha bir sey yapmadim belki bu hareketlerden yaparim biraz.Derya'cım biraz rutini değiştirmek lazım normal programının arasına alttaki eklediğim egzersizleride eklersen fazla verim alırsın.Mesela Brazil yapıyorsan geri kalan vaktinde yada haftanın 2 yada 3 günü bu resimlerdeki egzersizleri ekleyebilirsin cnm.Ben verim aldım sende verim alırsın muhakkak.Set halinde sen belirle 3x10 olarak başlarsın sonra sayıları artırırsın.Başka bulabilirsem eklerim.
Eki Görüntüle 685946 Bu resim de ki hareket Russian Twist yanlar içinde birebir hareket aynı zamanda karında çalışıyo.
Eki Görüntüle 685947 Bu harekette yumuşak yere uzanıp bacakları ve kalçayıda yukarı kaldırıyorsunuz.Alt göbek için
Eki Görüntüle 685949 Bu hareketi evde sağlam iki yer arasında bacaklarınızı karnınıza çekerek yapıyorsunuz.
Eki Görüntüle 685951 Buda yanlar için aşağı yukarı indirip kaldırıyorsunuz beli
Eki Görüntüle 685952 Bu resimdeki 4.hareket side crunch yanlardaki yağları yakmak etkili
Eki Görüntüle 685953 Resimdeki 5.hareket sit ups oda karın için
Eki Görüntüle 685956 5.hareket knee hugs
Eki Görüntüle 685960 AB splitters hareketi 3 kombinasyon var.Önce bacaklar yukarı yere uzan dizini kendine çek sonra tekrar bacak açarak yap.
Eki Görüntüle 685969 Burda da 2 ve 4.hareketler karın için etkili.
Eki Görüntüle 685970 4.hareket karın için.
Eki Görüntüle 685974
Başka bi hareket yere uzanıp bacak arana topu al topa uzan al ve yere yattığında arkaya uzan resmini bulamadım şimdi.
Ekledigin hareketler cok güzel lioncum eline saglik
Su Rus hareketi yan karin icin ideal bisi bicok workoutta görmüstüm nerdeyse hepsi eklemis karinada agirlik vermek gerektigini düsünüyorum.Jillian in 6 haftada six packs programi var onuda bir araya sIkIstirmak fena olmaz ?? yapan varmi acaba?
Kalca ve basen olarak epey kalkti benimkiler ama ic bacak gitmiyor sanki bacaklarimda istedigim incelme henüz yok bu diyetimi biraz bozdugumdanda olabilir simdi 0 dan yine basliyorum secret weapona agirlik vericem tavsiye edebilceginiz baska bi calisma var mi kizlar ic bacaklara arka bacaklara yönelik??
Rica ederim canlarım o kadar çok hareket varki benim mücalelerim sonucunda çok şey yaptım ve öğrendim.Fazlasınıda biliyorum ama bunu resimlerlede kanıtlamak istiyorum aslında.Hangi hareket nereleri çalıştırıyo kendimde kanıtladım.Bi spor hocalığı yapmadığım kaldı sertifikasını alsam onuda yaparım.Kendime yapmadığım eziyette kalmadı açıkçası bu brazil videolarını bum bumu ayağımda kum torbasıyla lastik olarakta en sert ağır lastikle çaılştım düşünün artık.Zuzana Light videolarında bacak kalçaya yönelik bütün haeketleri toplayıp ayağımda ağırlıklarla da yaptım.Sırf incelsinler diye.Beklemek lazım yaptığımız herşeyin sonucunu almak için.derya1970
Resimleri kaydettim sevgili lion eline saglik tekrar tesekkür ederim. Programlari degistirmek gerekiyor arada ama brazile de o kadar alistim ki hem de cesitli calismalari oldugu icin her güne bir sey buluyor insan. Neyse bunlari da alayim programima.
Evet o bacak arasinda kalin kitap sikma hareketini pilates yaptigim sitede de görmüstüm hatta kadin kapali filtre kahve paketiyle gösteriyordu hareketi. Simdi aklima geldi onu da yapayim arada bir.Rica ederim canlarım o kadar çok hareket varki benim mücalelerim sonucunda çok şey yaptım ve öğrendim.Fazlasınıda biliyorum ama bunu resimlerlede kanıtlamak istiyorum aslında.Hangi hareket nereleri çalıştırıyo kendimde kanıtladım.Bi spor hocalığı yapmadığım kaldı sertifikasını alsam onuda yaparım.Kendime yapmadığım eziyette kalmadı açıkçası bu brazil videolarını bum bumu ayağımda kum torbasıyla lastik olarakta en sert ağır lastikle çaılştım düşünün artık.Zuzana Light videolarında bacak kalçaya yönelik bütün haeketleri toplayıp ayağımda ağırlıklarla da yaptım.Sırf incelsinler diye.Beklemek lazım yaptığımız herşeyin sonucunu almak için.
thalix cnm iç bacak bende de var onun için bacağının arasına sandalye tabure vb bişey alıp sıkabildiğin dayanabildiğin kadar sıkmak call egzersizinden bi tanesi.O da etkili cnm.Bacakların yanması lazım artık yanmadan inanın gitmiyo o kadar zorlukla spor yaptım.Senin için ek egzersizleri resimleriyle gösterecem cnm biraz araştırmam lazım hepsi aklımda ben kendim de değişik hareketler yaratıyorum bi hareketin farklı kombinasyonları geliyo hep aklıma ve deniyorum hepsinide fakat size anlatmam için resimlerinide göstermem lazımki daha iyi anlayabilirsiniz.
Allah bize dayanma gücü versin
Sağol cnm benim bekliyorum arada bana kahve içmeyede gel jeleseclelioncum,
topik de paylaşımlar da son derece güzel...sık sık kontrole gelicem :)
Resim önceki sayfalarda kaldı cnm eski ama 4-5 ay öncesine ait.Yeni resimlerimide ekleyecem ama bilgisayar izin vermiyo boyutu büyük diye ayarlıyorum yine kabul etmiyo.Sağol cnm hepimizde aynı sonuç için çabalıyoruz işte.Malesef geçte olsa anladım ağırlıkla yapılan hareketlerin bacaklarımı kalınlaştırdığını spor hocasına anlattım böyle böyle yaptım diye ağzı açık kaldı.Yağ yakmadan zayıflamadan kas yapmışım o yüzden bacaklar da gitmiyo.Önce zayıflayıp yağ yakıp ondan sonra kas yapmak lazımmış.lion ya seni merak ettim ben resmin yok muuuuuu ? valla nekdr azimlisin ama agırlıkla yapılan bacak hareketleri kalınlaştırırmış söyliyim
Sağol cnm benim bekliyorum arada bana kahve içmeyede gel jelesecleZaten sizin sohbetlerinize bayılıyorum altıma edicem nerdeyse gülmekten
Sağol cnm benim bekliyorum arada bana kahve içmeyede gel jelesecleZaten sizin sohbetlerinize bayılıyorum altıma edicem nerdeyse gülmekten
sen bizim sohbete daha sık gelbiz valla ne yalan söyleyeyim arada kaçırıyoruz gülerken
Gelirim tabi cnm burda böyleyseniz eğer bide yanınızda olsam yanıma yedek çamaşır getirmem lazım.Sağol jelesecim seviyorumJelesec
Kız sal gitsin altına donlar benden 1.düzüne.
Kız sal gitsin altınadonlar benden 1.düzüne
Gelirim tabi cnm burda böyleyseniz eğer bide yanınızda olsam yanıma yedek çamaşır getirmem lazım.Sağol jelesecim seviyorumben sizi ya çok sıcakkanlısınız .Kızlar ben kahve içiyorum tamda kahveye davet etmişken sizde alın bi kahve
Tamam cnm yarın karşılıklı içelim arada bazılarınında kulaklarını çınlatalım seninle.ben de şimdi içtim kahvemi lioncum, denk getiremedik, yarın karşılıklı içelim...görgüsüz arkadaşın biri (ismi lazım) 2000TL ye telefon almış da, telefonuyla hava atmak için beni aradı tam kahve keyfi sırasında...parası bu aralar bol sanırım, baksana don dağıtmaya da başlamış....jelocan, benimki brazilian model olsun, cok seksi gösteriyo popoyu..hatta sen liona da ondan al, ne de brazilian butt yapıyo kendisi