Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Dün benim de yürüyüs ile gecti .. Bugün high tight ve tummy tuck yapicam yada slim in six de yapabilirim
JnL nin dvd leri olsa indiricem sanirim nette yok kadin tam bir makine ama hareketleri cok iyi

Dün bende rio extrem yaptım, ama son 15 dk sında kız uyandı. onunla ilgilenince terim soğudu falan bıraktım. ağırlıkla yapıca akşam sırtım falan baya ağrıdı başkada bir çalışma yapamadım.Sculptan daha etkili , bugün tummy ve high tight yaparım herhalde. Aslında bir sürü şey yapmak istiyorum ama gücüm ve zamanım yetmiyor. İnsan yaptıkça yapası geliyor inşallah bırakmayız.

Dün benim de yürüyüs ile gecti .. Bugün high tight ve tummy tuck yapicam yada slim in six de yapabilirim
JnL nin dvd leri olsa indiricem sanirim nette yok kadin tam bir makine ama hareketleri cok iyi
Bende JNL'nin dvd'lerini istiyorum da henüz yeni olduğu için internette hiçbiyerde yok satın almak lazım ancak.Birde Zuzana Light'ın Zcut diye dvd'leri çıktı onuda merak ediyorum oda süper bekliyecez artık elimizdekilerle idare edicez.

Spor yaptıkça bağımlısı oluyoruz.Dün televizyonda İlknur Soydaş'ın röportajını okudum hayatı boyunca sürekli spor yapıyormuş artık bi yerden sonra bağımlısı oluyosunuz ve vücut spor yapmak için seni zorluyo dedi.Size baskı yapmaya başlıyo hadi kalk spor yap diye dedi.Yaptırana kadar rahat bırakmıyo dedi.Bizlerde öyle o hale gelsek ya.İşte bunun için hiç ara vermemek ve günlük yaşantımız nasıl olursa olsun muhakkak spor yapacak zamanı yaratmakla oluyo.Az da olsa bikaç hareketle bile yetinsek kar kardır.
Ah cnm helal olsun sana o kadar işe rağmen hala gücün var ve sporunu ihmal etmiyorsun yürüyüşte olsa temizlikte olsa vücut hep aktif diğer hareketlerini yapamadım diye üzülme sakın.Valla bende ingilizce bilsem bende üye olurdum oraya.Bizim Türkiyede'de bi internet sitesinde böyle koçluk yapan hocalar var ama aylık para ödüyorsun sana ihtiyacın olan program hazırlıyo.Kalça kaldırmak dikleştirmek ve büyütmek isteyenlere de program vermiş bacak problemi olanlarada ve sonuçlarınıda yazmışlar.Ücretsiz olsaydı ne güzel olurdu.

Aldigim cevap biraz hayal kirikligi oldu lioncum. Kadin biraz karbonhidrati hayatimdan cikarmadan karnimi tamamen düzlestiremeyecegimi yazmis. Zaten sabah haric ekmek yemiyorum, makarna filan da haftada iki gün filan yiyorum. Onun disinda hayatim et salata, balik salata, sebze salata öyle geciyo genelde. Bir de shakology diye bi icicekleri var onu önerdi. Burda da var o tür iciceklerden günde bir ögünün yerine onu iciyosun. Dogrusu bu kadar kati uyamiycam ben yine kendi bildigim gibi devam ediyorum. Gecen yil olmayan baharlik pantolonlarimi denedim bugün rahatlikla oldu. Demek ki öyle ya da böyle sonuc aliyorum. Ölecek halim de yok. Hic bir sey yapamasam da kizimi yürüticem diye cikiyorum sabahlari cünkü uyumuyo yorulmadan. Sonra da eve gelip islerimi rahat rahat yapiyorum. Bir de bahce sezonum acildi simdi bir bahce calismasinda zaten kan ter icinde kaliyorum üc saatten önce bitmiyo. Araya ufak tefek workout lari da kattim mi formda kalir verdigim kilolari korurum.

Sen onların lafına bakma cnm karın hareketlerine ağırlık verirsen nasıl düzleşemez.Hiç yapamadığım diyet lafına bile tahammülüm yok kendine yasaklar koyarak onu kıs bunu kıs onu çıkar bunu çıkar bu tür sık boğazlara gelirsen bi müddet sonra tamamen bezersin bıkkınlık gelir o zaman daha çok motivasyonun düşer.Benim yaptığım gibi.Ben yıllardır zayıflama mücadelesi içindeydim yasaklar her zaman tatlı geliyo ve 1 hafta sonrası pes ettiriyo.Vücut dirence geçiyo sen zorladıkça vücutta sana karşı direniyo.15 kilo nasıl verdim herşeyi akışına bırakarak kendimi sıkmadan zorlamadan 1 ayda vereceğime 3 ayda vererek zayıfladım.Akşam yemeklerini kestim herşeyden yedim ama abartmadan aşırıya kaçmadan.2 tabak yiyeceğime 1 tabak yedim.Öyle verdim.En önemlisi akşam yemeklerini kontrollü yemek.

İki akşamdır irademi zorluyorum alışıncaya kadar dün akşam yemek yemedim neskafe yanında diyet bisküviyle idare ettim.Karnım şimdiden çekildi bile yedikçe şişiyorum bundan sonra abartmadan yemek yiyecem o kadar işte diyet budur.Önerdikleri içecekleri biliyorum gördüm sitede onun yerine L-carnitin al sporla 2 katı yağ yakarsın spor hocamda onu muhakkak kullan sporla daha hızlı sonuç alırsın dedi.O içecekleri felan boşver.

Merhaba lion. Arada yazıyorum sana hatırlamazsın da kalça şekillendirme ve büyütmeyle ilgili konuşmuştuk bi site önermiştin bana. bi de bi program vardı 30 squatla başlayıp 250 ye kadar çıkan 1 ayda. sanırım onu da sen planlamıştın. Ben onu uyguladım cm olarak bi fark oldu mu bilmiyorum ama gerçekten kalktı popom:)) arada 8 min buns yaptım ama squatı hiç aksatmadım. sence nasıl planlamam gerekir bundan sonrasını. yani hep sabit 250 squat mı yapsam..ağırlıkla denedim ama çok zorlanıyorum.

bi de bu kadınlar gerçekten sporla mı yapmışlar bu popoları ya. bazılarının çok büyük ve aşırı değişme olmuş ameliyat falan olmasın

kubita
bi de bu kadınlar gerçekten sporla mı yapmışlar bu popoları ya. bazılarının çok büyük ve aşırı değişme olmuş ameliyat falan olmasın
Merhaba cnm hatırladım seni ama önerdiğim site hangisiydi onu hatırlayamadım işte.Evet o program takvim benim masaüsütmde de duruyo ama yarıda kalıyo hep devamını getiremedim zaten yaptığım sporlarda da squatlar var.Gerçekten bravo 250 ye kadar çıkmışsın.Ağırlıkla yaparsan kalçan daha çok kaslanır ve biraz daha büyüyebilir.Çünkü Fitnes modelleride fazla ağırlıklarla yapıyolar kalçaları maşallah yani cerrahi ameliyata bile gerek yok.Bazıları doğru ameliyat oluyo ama bu resimleri squatçıların sitesinden ekledim.Squat yaparak kazanmışlar before after resimleri olanlarda vardı.Bazıları spor hocası eşliğinde yapıyolar onlar da işini biliyo tabi.Çok örnek var böyle Jennifer Nicole Lee kadın iki çocuk sonrası bayağı kilolu ve yağlı bi vücudu var bi before resimlerine bak bide şimdiki haline.Hiç sporunu aksatmadan devam ede ede bu hale gelmiş resimlere bak.Tabi bunun yanısıra beslenme programları bile var ona göre besleniyolar yanında ek besin takviyeleride alıyolar.Yağ ykımı için L-Carnitin protein için protein tozları vs kaslanmalarına etken oluyo tabi.

Sana önerebileceğim biraz kaslarını dinlendir.Squata devam edebilirsin ama azaltarak git bu seferde.Başka kalça egzersizlerine ağırlık ver ki kalçanda dinç kalsın çünkü ara verirsen eski haline dönebiliyo.Bi gün kalça egzersizlerine ertesi gün kalçayı dinlendir bacak egzersizine ertesi gün kardiyo olabilir karın olabilir.Bu arada bi gününüde strech egzersizlerine ayırabilirsin strech ile vücudun hem esneyecek hem uzayacak kasların da fayda görecek bundan.Her videoda her sporda muhakkak strech egzersizleride var.
Deadlift var öne doğru eğiliyosun sonra kalçanı sıkarak kalkıyorsun buda hem arka bacak hemde kalça için çok iyi bi hareket.başka hareketlerde var bunları programına ekleyebilirsin.Bi bakiyim resim bulup buraya eklerim kalça egzersizlerinden.

Bu resimdeki hareketide ihmal etmeyin

:97::97::84::84::84::82::82: Yaz geliyooooo beyaz mavi deri rengarenek pantolonlar giymek istiyorum ortalıkta hava atmak istiyorummmm fazla naz etme ne olur çalış seninde olur ufff çok çalışmam gerek çok.

Bugünkü son durumu özetlemek gerekirse tüm isteksizligime ragmen 60 squat yaptim ve bu isteksizligim gecsin diye dus aldim bakalim aslinda bum bum yapmam gerekli ama istemedim yarina secret weapon yapicam belki bumbuma da zaman ayiririm

Selam kizlar!!! Günlerdir temizlikten öldüm spora filan hal kalmiyo tabii. Iyi ki kizimla cikiyorum mecburen yürüyüse. Disarida insaat olunce evin icinin bu kadar kirlenecegini düsünmemistim, nerelerden insaat pisligi cikti bilemezsiniz. Bahar temizligini de bekletmistim insaat var diye, daha bir kac günlük isim var. Neyse ki yorgunluktan fazla yemek düsünecek halim kalmiyor. Biraz dinleneyim belki aksamüstü yaparim ufak bir iki hareket. Leandro abimiz iki günden fazla calismaya ara vermeyin diyor.

Ha gayret kızlar sabrın sonu selamettir.Biraz daha dişimizi sıkalım.Benim moralim bozulduğu halde sonuç almak için devam ediyorum.İki video üst üste fazlasıyla kardiyo yaptım çok yoruldum duşumuda aldım şimdi keyif zamanı kahvemi yudumluyorum.:126:
Duş alırken şöyle bi kendimi inceledim bacaklarım çok kalın çoookkk kalın sinir oluyorum Kalçam küçülüyo karnım gidiyo bacaklarım da ondan kalın durunca kötü görünüyo.Etlerim sıkılaşmaya sertleşmeye başlamış o kadar eziyete nihayet yani bide inceleydi.Şimdi programıma devam ediyorum yanında akşam yemeklerini yememekte ısrar ediyorum ek bi kaç bacak hareketide sokmam lazım araya.

Sanırım ben çok kas yapmışım neyse yaptıklarımdan ders çıkardım geçte olsa.

Derya'cım ve diğer arkadaşlar için bulduğum yazıyı sizle paylaşmak istedim.Sonuç itibariyle fazla abartmadan karbonhidratta tüketmek lazım.

Hoca:Merhaba, bir aydır kilo veremiyorsanız bir problem var demektir.Beslenme programınız nasıl acaba?salata ve protein ağırlıklı demişsiniz, biraz açarmısınız?
Cevap:salata marul maydonoz nane salatalık domates ve kırmızı lahana limonda ekliyorum protein olarak yarım yağlı yoğurt hergün bir yada iki kase yarım litre light süt haşlanmış tavuk göğsü ve 3 adet yumurta haşlanmış 1 i tüm olarak diğer ikisinin de beyazı .
Hoca:evet tahmin ettiğim gibi karbonhidrat alımı yapmamışsınız hiç, bu durumda tiriod hormonu bir süre sonra devre dışı kalıyor ve sonuç olarak metabolizmanız yavaşlıyor ve kilo veremiyorsunuz.Haftada 1-2 kere mutlaka makarna,pilav,yulaf ezmesi gibi karbonhidrat bakımından zengin besinleri bir öğünde tüketin.
Cevap:teşekkür ederim deneyip sonucu yazcam bakalım farkedecek mi . 1 2 dilim saf kepek ekmeği tüketiyorum ama az geliyo heralde
işe yaradı çok teşekkür ederim tekrar kilo vermeye başladım.
şuan kilo vermem devam ediyor arkadaşlar biraz antremanı artırdık ve karbonhidratı arada almaya özen gösteriyorum işe yarıyo 87 kiloya düştüm.

Lioncum sagol, kahvaltida ekmek yiyorum mutlaka, metabolizmam zaten yavas benim tiroidim yüzünden yillardir ilacla kontrol altinda tutuyorum. Valla esime bakiyorum hic diyet yapmaz ve bol bol karbonhidrat yer. Makarna, pilav, patates, ekmek hic kismaz. Ama yillardir spor yapar üstelik her gün de degil ama hic yag yok vücudunda. Uzun vadede yapinca sporun faydasi var tabii ki. Bizim isimiz acele ya simdi catliyoruz hemen fit olacagiz diye. Aksamlari yemedigim zaman sabah kalkinca karnim daha az oluyor. Bu istikrari tutturabilsem yetecek aslinda sporla beraber. Aaa biz de insaniz yaaa.
Az önce enerji icecegi bile ictim ama hala enerjim yerine gelmedi spora baslayacak kadar. Su l carnitini bir deneyecegim. Umarim ise yarar.

selam arkadaşlar, bugün dışarda yürüyüş yapıcam diye 35 dklık bir bacak basen egzersizi yaptım ama sıkı çalıştı.Epey terledim squat falan epey vardı. Ama hava soğuk olunca yürüyüş iptal oldu leslieyle yürücem birazdan. Bu arada sevgili lion bu bacaklar benide sinir ediyor, sanki hiç erimicek gibi tamam bariz sıkılaşma var ama neden incelmiyor Yürüyüşü arttırsam incelirmi acaba arkadaşlar . Bu arada 100. sayfa olmuş bu sayfaya bende yazmak istedim :))

canım bende kas yapmıyım ya sertleşcem diye.neden kas oldu senin okadar.aslında bizim pilates yapmamız gerek,inceltici olan o çünkü
ama sıkıyor beni oda.ben popo kaldırma,squat,lunge gibi çeşitli hareketler yapıyorum fakat içbacak için hala birşey bulamadım.birde dizin çevresindeki yağlanma beni delirtiyor.yeni resim ekledim kuzum,popom iyi durumda fakat selülitler hala geçmedi tamamen:44:

canım hangisi o 35 dk.lık olan link varmı ? bende 15 minutes butt and thigh workout ve fitnessblender yaptım 10 dk.lık kalça için.karın içinde 4 dk.lık var ondan başladım.ama bacaklar incelmiyor galiba kilo vermek şart.

Canım aynısı aradım bulamadım, ama fitness blender in benzerlerini buldum istediğini seç, bunlarıda yapıyorum.

30 Minute Booty Boot Camp - Butt and Thigh Workout - YouTube
Pilates Butt and Thigh Workout - Butt Lifting Pilates Workout for Toned Legs by FitnessBlender.com - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=Um0zT1s8fPo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…