Evet cnm hareketsiz kaldı gerçektende thalix te yok yurdışına gideceğini yazmıştı.Bi sen ben hareketliyiz burada diğerleri nerede napıyolar acaba.Neyse biz sporumuza devam edelimde.Selam kizlar, bizim baslik cok hareketsiz kaldi bu günlerde. Ben sabah sculpt ve tummy tuck yaptim. Ögleden sonra firsatim olursa biraz cocuklarla yürüyüs de yapmayi planliyorum. Arada evi de süpürdüm cünkü her yer insaat tozu doldu. Sculpt`u ben bugüne kadar neden yapmamisim bilemiyorum. Yaklasik 300 kalori harcadim. Belki hareketleri iyice ögrenip onlar kadar hizli yaparsam biraz daha harcayabilirim. Rio extreme kadar zorlamasa da cok sevdim, cok güzel hareketler var icinde hem de plank hareketlerini de yaptirdigi icin arkasindan tummy tuck yapinca onlari tekrar yapmama gerek kalmadi. Sanirim artik leslie`yi geri plana atip rio extreme ve sculpt`u dönüsümlü olarak yapacagim yanina da tummy tuck ve diger kisa videolardan. Yaza bir sey kalmadi gaz verelim hadi atin üstünüzdeki tembelligi!!!
Evet tam gaz devam yapmazsak o kadar çabamız boşa gidecek.En iyisi yaptıkça zaman içinde değişimleride görürüz zaten.Bu resimler aslında bizlerede bi örnek onlar 1 2 3 ay değil yıllardır yapıyolar bizde yaşam biçimi haline getirmemiz lazım sporu.Rutin işlerimiz haline gelmeliki bağımlılık yapsın.Ben artık kiloyu takıntı yapmıyorum yeterki kıyafetlerimi vücudumda daha iyi taşıyabileyim.Yediklerim için akşamları yememekte direniyorum.Lion`cum evet biz devam edelim ikimizin de benzer problemleri var (ev, cocuklar...) ama tam gaz gidiyoruz masallah. Bu arada ikinci resimdeki kadinin göbegine bayildim. Ne olurdu benimki de böyle olsaydi... Kaslarin kuvvetlendigini hissediyorum ama öndeki yag tabakasi cöreklendi gitmiyo. Ben kilo vermiyorum artik 60 da kaldim ama kot bedenim 40`tan 38`e düstü, strec kotlarda da 36 giyiyorum. Kisin basinda aldigim 40 beden kotlar bol geliyo. Ama üst bedenim degismedi zaten bir sikayetim yoktu gögsüm büyük diye hep 40 alirim tisörtlerimi. Kismetse yarin da rio extreme yapmayi planliyorum biraz hizlanmam lazim ama kendimle de gurur duyuyorum insaat arasinda bile kacamak yaptim sporum icin. Artik stres atmak icin de yapiyorum. Cocuklar da bunaltinca iyi geliyo. Unutmadan söyleyeyim kalca hareketlerine basladigimdan beri kalcamin yanlari iyice düzlesti ki bu karnimi da daha az gösteriyo, popom da daha yuvarlaklasip kalkti, ic bacaklarimda da sanki bir sertlesme var ama erken sevinmek istemiyorum.
Cnm seni burda görmek ne güzel merak etme geri kalanıda gider bu kadar yol katettikten sonra biraz da sabretmemiz lazım sonuç almakta acele edersek motivasyonumuzda düşer bu hızla devam edelim.Merhaba arkadaşlar, merak etmeyin yalnız değilsiniz, bir kaç gündür yazamasamda sizleri takip ediyorum. Bende sporu bırakmadım, bir kaç gün haifflettim okadar. o günlerde de ailevi meselelerden canım sıkkında içimden hiç bir şey yapasım gelmedi. Ben sporu bırakmayı hiç düşünmüyorum zira etkilerini hafiften göstermeye başladı. karın kaslarım bariz sertleştı eşim bile farktti.iki yanda hafif çizgi oluştu. Tummy tuck bana çok iyi geliyor , yeni başlıcaklara şiddetle tavsiye ederim. Ama yolum çok uzun alt göbek taş gibi orda duruyor. Onun için çok çalışmam gerek. Bacaklar içinde dönüşümlü olarak brazill ve Derya nın verdiği linkteki videoları yapıyorum hepsinin ayrı ayrı faydasını gördüm. Popo kalmaya başladı , ama henüz istediğim gibi hiç değil, selülitlerin ve üst bacağımın incelmesei gerek, ..Nryse çok uzattım ama genel bir özet geçtim. Ben bu topik çok faydanlanıyorum, umarım yapan 3,5 kişide olsa bırakmaz :)) herkese mutlu haftasonları dilerim ..
Bugün benimde lower body videom vardı kaldı malesef napsam kardeşime üzüldüm boşanacak karısından annem telefonda ağlayıp duruyo yeğenimi vermemek için oooffff hayırlısı olsun hakkımızda.
kızlar ya ben bunları yapamıyorum. ölüyorum resmen bacaklarım tıtrıyor taşımıyorlar benı valla. ne yapıcam ben siz söyleyın?
Thaliiiiix hosgeldin. Seni özlemistik. Ben insaat stresi arasinda bile sporumu birakmamaya calistim. Rio extrem i siddetle tavsiye ederim. Bugün bir video ekledim o da süper karin icin. Ben albümüme bir iki resim ekledim bütün cesaretimi toplayarak bakabilirsen fikrini söylersin. Henüz ortadaki yag kütlesi gitmedi, yapisip kaldi ama pantolonlarimi giyince farki görüyorum karnim pörtlemiyo disariya icerde kaliyo uslu uslu. Kot bedenim de 40 tan 38 e düstü yine.Selammmmmmmmmmm Kizlar sizleri cok özledim !!!
Nasil gidiyor ilerlemeleri ögrenelim hemen :9 kimler ne kadar yol katetti degisimler ne durumda ???
Ben yeni döndüm antalyaya tasinma asamamiz hiz kazandi ama 10 gün falan antalyadayim sanirim sporuda birakmadim mutlaka bum bum high tight ve tummy tuck yaptim
2. ayimi bitirdim pazartesiden itibaren brazilde 3. ayima girecegim yanliz 2 hafta boyunca birz moral bozucu durumlar yasadik ve diyetim tatli acisindan bozuldu tartiya cikamiyorum vücudumun durumunda bi degisiklik yok ama kilolar yapismadan pazartesi güzel bi baslangic yapmam lazim
Yinede bugün dinlenmiyorum ve high tight ile tummy tuck yapicam pazartesi yeni bir cizelge hazirliycam ve sculptu kesinlikle ekliycem en azinda rio da yapmam gerek bunlari atlamiycam 3. ayimda full olarak brazili devam ettirmek istiyorum.
Yeni baslayanlari görmek cok güzel buraya ugrayin bizi yanliz birakmayin durmak falan yok calismadan gecen hergün pismanliktir kizlarrrr !!
Hoşgeldin cnm bizde seni özledik.Yola devam ediyoruz bırakmadan.Maşallah sende çok azimlisin brazil'e devam ediyorsun.Sen geldiğine göre daha da aktif oluruz biz ''her geçen gün pişmanlıktır'' çok doğru katılıyorum sana.Selammmmmmmmmmm Kizlar sizleri cok özledim !!!
Nasil gidiyor ilerlemeleri ögrenelim hemen :9 kimler ne kadar yol katetti degisimler ne durumda ???
Ben yeni döndüm antalyaya tasinma asamamiz hiz kazandi ama 10 gün falan antalyadayim sanirim sporuda birakmadim mutlaka bum bum high tight ve tummy tuck yaptim
2. ayimi bitirdim pazartesiden itibaren brazilde 3. ayima girecegim yanliz 2 hafta boyunca birz moral bozucu durumlar yasadik ve diyetim tatli acisindan bozuldu tartiya cikamiyorum vücudumun durumunda bi degisiklik yok ama kilolar yapismadan pazartesi güzel bi baslangic yapmam lazim
Yinede bugün dinlenmiyorum ve high tight ile tummy tuck yapicam pazartesi yeni bir cizelge hazirliycam ve sculptu kesinlikle ekliycem en azinda rio da yapmam gerek bunlari atlamiycam 3. ayimda full olarak brazili devam ettirmek istiyorum.
Yeni baslayanlari görmek cok güzel buraya ugrayin bizi yanliz birakmayin durmak falan yok calismadan gecen hergün pismanliktir kizlarrrr !!