Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben migrosta görmüştüm istediğin zamanda getirebiliyolar.Spor mağazalarında bulabilirsin yada hepsi burada.com 'dan da sipariş verebilirsin.Arkadaşlar mrh şu lastiği almam gerek.sizler nereden aldınız?
Eki Görüntüle 497546
Biraz da motivasyon resimleri olsun şöyle kot giymeyi nasılda hayal ediyorum.
Ben de senin gibi bir tablo oluşturayım bari
Ya canım bu kızın poposu baya büyük, ne güzel .Ben egzersiz yaptığımda, popodan ve kalçadan da eriyorum .
cnm ben geri sardırıyorum öyle yapıyorum.gom playerde istediğim gibi ileri geri çalıştırıyorum.Böylece hareketin başından başlıyorum yetişiyorum.Zaten bir müddet sonra hareketleri ezberliyorsun sırada hangi hareketin olacağını biliyorsun.mrh ben de dün brazil bum bum yapmaya calıstım ama cok hızlı ilerliyor ben egzersizin nasıl yapıldıgını anlamdan farklı hareketler yapıyor hızına nasıl yetişiyorsunuz
Bi kaç gündür hastayım grip oldum boğazım çok acıyo.Baş ağrısı halsizlik derken sporum kaldı bu arada.Artık iş bulana kadar evdeyim ve rahatlıkla sporumu da yapabilirim.Bu boşluğu iyi değerlendirmem lazım.
Gayet iyi cnm ölçülerimde bi değişiklik yok sıkılaşmaya başladı biraz ama devam.sağol tatlım yapamadığım için nasıl içim içimi yedi hareket edecek halim yoktu bugün biraz daha iyiyim.Yarından itibaren tekrar devam kaldığım yerden.mrh canım nasıl gidiyor egzersiz programın ben killer 2 de devam ediyorum sonunda da slim six & pack yapıyorum.degişiklik varmı ölcülerinde ?
gecmiş olsun canım bu aralar herkes hasta dikkat et kendine
Hayır cnm kesinlikle küçültmüyo tam aksine şekillendirip kaldırıyo.Poposu küçük olanda yapsa kasları şekillendirdiği için gayet güzel topluyo.Önceki sayfalarda resim paylaştım farkını ordan görebilirsin.Çömelme squat gibi kalçayı şekillendirecek çoğu hareketler var Brazil'de.Diğer başka egzersizleri plates vb sporları kalçamı küçültür diye yapmıyorum bende.Benim için uygun videolar bunlar.Jillian Killer de kalçayı kaldırıyo küçülttüğünü görmedim.Cnm sen basen hareketleride yapıyordun galiba Brazil'de de bacak ve basen hareketleri olan ayrı videosu daha var.magdelena
kızlar hepsini okuyamadım merak ediyorum bu brazil butt popoyu küçükltüyo mu acaba benimki küçülürse kötü durur şu an vücuduma uygun videolardaki popolar küçüklmüş gibi sanki sadece kaldırmak istioyasanız çömelme hareketini yapın
Gayet iyi cnm ölçülerimde bi değişiklik yok sıkılaşmaya başladı biraz ama devam.sağol tatlım yapamadığım için nasıl içim içimi yedi hareket edecek halim yoktu bugün biraz daha iyiyim.Yarından itibaren tekrar devam kaldığım yerden.
Hayır cnm kesinlikle küçültmüyo tam aksine şekillendirip kaldırıyo.Poposu küçük olanda yapsa kasları şekillendirdiği için gayet güzel topluyo.Önceki sayfalarda resim paylaştım farkını ordan görebilirsin.Çömelme squat gibi kalçayı şekillendirecek çoğu hareketler var Brazil'de.Diğer başka egzersizleri plates vb sporları kalçamı küçültür diye yapmıyorum bende.Benim için uygun videolar bunlar.Jillian Killer de kalçayı kaldırıyo küçülttüğünü görmedim.Cnm sen basen hareketleride yapıyordun galiba Brazil'de de bacak ve basen hareketleri olan ayrı videosu daha var.
magdelena nasıl farklı olsunki poponun kalkıklıgı bakarken yana dönmeye calıstıgın için olmasın ?