Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Yanlış tablo ayarı beceremedim bir türlü şu tablo yapmayı

Son düzenleme:
ben de bugün jillian killer buns&thighs ın ilk bölümünü yaptım çok zorladı ama dayanıcam inşallah :KK8::KK8:

Sonunda dün itibariyle Brazil'e tekrar başladım.Bugün bacaklarım nasıl acıyo ve ağrıyo.Bum bum ve Jennifer Nicole Lee'nin 9 dk lık glutes that salute videosunu yaptım.Yani dünkü programım kalça üzerineydi.Bugünse high&thigh+jnl leg bacak ve basen üzerine olacak.Yine hamladığım için dün fazla zorlayamadım kendimi ama her geçen gün alışıcam artık.Burdanda takvimde haftalık programımı yapmaya çalıştım olmadı tablo yapmayı beceremedim yine neyse.Aşağıdaki gibi ayarladım

Pazartesi
bumbum+jnl glutes that salute

Salı
high&thigh+jnl leg

Çarşamba
bumbum+jnl hot ass

Perşembe
high&thigh+sculpt

Cuma
bum bum + bum bum rapido

Cumartesi
high&thigh + tummy tuck

Pazar
dinlenme günüm

Bu haftalık programım böyle şimdilik alışmak için önümüzdeki hafta bir kaç gün Jillian killer bi kaç günde bodyrock Zuzana olacak.bu şekilde değişiklik yapıyorum.

$574849_4479075624700_184107259_n.jpg
Biraz da motivasyon resimleri olsun şöyle kot giymeyi nasılda hayal ediyorum.

Ben de senin gibi bir tablo oluşturayım bari :KK56:
Ya canım bu kızın poposu baya büyük, ne güzel .Ben egzersiz yaptığımda, popodan ve kalçadan da eriyorum:KK50: .

Başla cnm sende bir an önce benimde onun gibi büyük popom var küçülmemesi için diyet yapmıyorum istediğim gibi yiyorum.Diyetsiz spor yaparsan küçülmezler kas yaparsın.Bu programda kalçadaki etkili kasları çalıştırıp toplu kaslı bi popo haline geliyo.Her egzersiz vücuda göre değil ona göre uygun egzersizi seç mesela plates benim gibi balık etli kalmak isteyenlere göre değil.Bazı fitness modellerinin bacakları ve kalçaları kaslıdır abartı bir görünümleride yok.Bazılarının poposu büyüktür o kadar spor yapıyolar küçülmüyo kalçaları bende diyet yaptığım zaman kalçam gidiyo küçülüyo bunun olmaması için diyetsiz spor yapıyorum.Ne kadar spor yaparsam yapayım en fazla 2 veya 3 cm incelmiştir o kadar.

Dünki programımda yapılmıştır.Bugün bacaklarım çok kötü acıyo merdiven vs hiç inip çıkamıyorum.Bırakmak yok yola devam dün akşam lastikle yaparken küçük oğlumda diğer hafif lastikle bana eşlik etti.O kadar komikti ki enerji fazlalığı var onda yakınlarda spor kulübü spor salonu vs olsa karate yüzme futbol gibi sporlara gönderecemde daha küçük 8 yaşında 13 yaşındaki abisiyle beraber göndermek istiyorum.enerjilerini boşaltamayınca eve zarar veriyolar özelliklede küçüğü.Ağaç tepelerine duvar üstlerine yükseklere demir korkuluklara tırmanmadığı yer yok kuzumun.En iyisi spor başka türlü başedemeyecez yoksa.

mrh ben de dün brazil bum bum yapmaya calıstım ama cok hızlı ilerliyor ben egzersizin nasıl yapıldıgını anlamdan farklı hareketler yapıyor hızına nasıl yetişiyorsunuz:KK3:

mrh ben de dün brazil bum bum yapmaya calıstım ama cok hızlı ilerliyor ben egzersizin nasıl yapıldıgını anlamdan farklı hareketler yapıyor hızına nasıl yetişiyorsunuz:KK3:
cnm ben geri sardırıyorum öyle yapıyorum.gom playerde istediğim gibi ileri geri çalıştırıyorum.Böylece hareketin başından başlıyorum yetişiyorum.Zaten bir müddet sonra hareketleri ezberliyorsun sırada hangi hareketin olacağını biliyorsun.

Bi kaç gündür hastayım grip oldum boğazım çok acıyo.Baş ağrısı halsizlik derken sporum kaldı bu arada.Artık iş bulana kadar evdeyim ve rahatlıkla sporumu da yapabilirim.Bu boşluğu iyi değerlendirmem lazım.

mrh canım nasıl gidiyor egzersiz programın ben killer 2 de devam ediyorum sonunda da slim six & pack yapıyorum.degişiklik varmı ölcülerinde ?:KK19:

kızlar hepsini okuyamadım merak ediyorum bu brazil butt popoyu küçükltüyo mu acaba benimki küçülürse kötü durur şu an vücuduma uygun videolardaki popolar küçüklmüş gibi sanki sadece kaldırmak istioyasanız çömelme hareketini yapın

Bi kaç gündür hastayım grip oldum boğazım çok acıyo.Baş ağrısı halsizlik derken sporum kaldı bu arada.Artık iş bulana kadar evdeyim ve rahatlıkla sporumu da yapabilirim.Bu boşluğu iyi değerlendirmem lazım.

gecmiş olsun canım bu aralar herkes hasta dikkat et kendine:KK19: :2:

evet magdelena dr mehmet öz programındada göstermisti cömelme hareketinin popyu kaldırdıgını söylemişti ben yapamadığım bazı egzersizlerde çömelme hareketini tekrarlıyorum. killer buns popoyu kücültmüyor sıkılastırıyor ve sekle sokuyor yani bende küçülme olmadı.

Son düzenleme:
mrh canım nasıl gidiyor egzersiz programın ben killer 2 de devam ediyorum sonunda da slim six & pack yapıyorum.degişiklik varmı ölcülerinde ?:KK19:

gecmiş olsun canım bu aralar herkes hasta dikkat et kendine
Gayet iyi cnm ölçülerimde bi değişiklik yok sıkılaşmaya başladı biraz ama devam.sağol tatlım yapamadığım için nasıl içim içimi yedi hareket edecek halim yoktu bugün biraz daha iyiyim.Yarından itibaren tekrar devam kaldığım yerden.

magdelena
kızlar hepsini okuyamadım merak ediyorum bu brazil butt popoyu küçükltüyo mu acaba benimki küçülürse kötü durur şu an vücuduma uygun videolardaki popolar küçüklmüş gibi sanki sadece kaldırmak istioyasanız çömelme hareketini yapın
Hayır cnm kesinlikle küçültmüyo tam aksine şekillendirip kaldırıyo.Poposu küçük olanda yapsa kasları şekillendirdiği için gayet güzel topluyo.Önceki sayfalarda resim paylaştım farkını ordan görebilirsin.Çömelme squat gibi kalçayı şekillendirecek çoğu hareketler var Brazil'de.Diğer başka egzersizleri plates vb sporları kalçamı küçültür diye yapmıyorum bende.Benim için uygun videolar bunlar.Jillian Killer de kalçayı kaldırıyo küçülttüğünü görmedim.Cnm sen basen hareketleride yapıyordun galiba Brazil'de de bacak ve basen hareketleri olan ayrı videosu daha var.

Gayet iyi cnm ölçülerimde bi değişiklik yok sıkılaşmaya başladı biraz ama devam.sağol tatlım yapamadığım için nasıl içim içimi yedi hareket edecek halim yoktu bugün biraz daha iyiyim.Yarından itibaren tekrar devam kaldığım yerden.

Hayır cnm kesinlikle küçültmüyo tam aksine şekillendirip kaldırıyo.Poposu küçük olanda yapsa kasları şekillendirdiği için gayet güzel topluyo.Önceki sayfalarda resim paylaştım farkını ordan görebilirsin.Çömelme squat gibi kalçayı şekillendirecek çoğu hareketler var Brazil'de.Diğer başka egzersizleri plates vb sporları kalçamı küçültür diye yapmıyorum bende.Benim için uygun videolar bunlar.Jillian Killer de kalçayı kaldırıyo küçülttüğünü görmedim.Cnm sen basen hareketleride yapıyordun galiba Brazil'de de bacak ve basen hareketleri olan ayrı videosu daha var.

resimleri hep arkadan göstermişler canım ben de tam anlayamadım yandan gösterseler belli olur da o yüzden sordum küçültüyo mu acaba evet ben basen hareketiyle basenlerimi erittim hatta bi tarafı fazla eritmişim galiba :KK33: diğer tarafı biraz daha yapmam lazım
yav ben bu basen hareketini ilk yaptığımda yani konuyu açtığım zaman bi ay sonunda basenlerim erimişti ama arkadan baktığım zaman bi popom kalkmş diğeri kalkmamş popo altı çizgisi bi tarafta daha fazla :KK37: acaba basen hareketini yaparken bi tarafı bilmeden mi kaldırmışım anlamadım şimdi diğer tarafı kaldırmaya çalışıyorum eşitlenmesi için direk brazil butta başlarsam yine bi tarafı daha çok kalkcak diğer tarafı daha aşağıda olcak büyük ihtimal :18:
o aşağıda olan popoyu kaldırmak için kedi pozisyonunda duruyorum bacağımı karnıma çekip yukarı kaldırıyorum bi de platesteki popo kaldırma hareketini yapıyorum daha kalkmadı daha çok mu yapsam :KK5:

magdelena nasıl farklı olsunki poponun kalkıklıgı bakarken yana dönmeye calıstıgın için olmasın ?

magdelena nasıl farklı olsunki poponun kalkıklıgı bakarken yana dönmeye calıstıgın için olmasın ?

hayır bi tarafa dönüp bakıyorum popo altı çizgisi daha az diğer tarafa dönüp bakıyorum daha fazla
kalkmış heralde az olan taraf basen hareketi yaparken bacağımı geriye mi atıyodum napıyodum anlamadım ama öyle oldu

X