- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Secret Weaponu denedim cnm biraz bacaklarım acıdı tabi ama kısa olduğu için kesmedi açıkçası.Bum bum rapidosu da zorlayıcı farklı bölgeleri çalıştırdığı acıyan yerlerden belliydi.Yan kaslar var direk kaslar var her kası çalıştırıyo bu bi gerçek.Cassey ayrı bi çalışma zaten bi kaç gündür onada pilatesede zaman ayıramıyorum bisikletle geçiştirdim bu haftayı bakalım.Ya kafama koyuyorum tamam yapıcam diyorum sonra odak ve konsantrasyon sorunum var galiba kafam dağılıyo.Sonrada bi bakıyorum akşam olmuş eyvah spor yapamadım napıyorum eliptik bisiklet kurtarıcım oluyo.Çok faydasını görüyorum kardiyo olarak gerçekten sonuçlar güzel.Bende de düzen yok benimde sıkı bi disiplin olmam lazım.
Dün youtube da 55 dk lık pilates videosunu yaptım ama çok hafif geldi sanki hiç spor yapmamışım gibi.Bişey anlamadım yani.
https://www.youtube.com/watch?v=GAKmUakdIfU videom buydu keşke yapmasaydım güya kızın vücuduna imrendim onun vücuduna baka baka bende gaza gelirim dedim.
Lioncum yine de bos durmuyorsun ya kendini kasma illa bir program yapacaksin diye. Biz evli barkli, colugu cocugu olan insanlariz. Ben de bu hafta saatlerce bahcede calistiktan sonra her gün o gücü bulamiyorum ekstra spor yapmak icin. Eliptik bisiklet de cok faydali bir alet ayrica bence kondisyon bisikletinden daha iyi. Ben günlük hayatin kosusturmasi yüzünden programli olan calismalara uyamiyorum hic. Ama leandreo arada bile yapsan faydasini gördügün bir calisma.