- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
- Konu Sahibi afra tafra
-
bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
benim ihtiyacım vardı yüz tüylerini sir vs almak cilde zarar veriyordu.
hoş bir ürün aslında azcık karınca hissi veriyor çok acıtmıyor ama bıyıklarda acı hissi oluyor
ben memnunum hepsi burada.com dan almıştım.
Bu urun bikini bolgesi icin degil mi yuz ne alaka? Ayrica epilasyon degil tras aleti. Ozelliklerinde oyle yaziyor.Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgbraunfg1100&categoryId=26012145
şu üründen tam olarak farkı nedir acaba,bilginiz varmı?
Merhaba mb1
Tüyler tekrar çıkarken sivilcelenme yaptı mı ve daha fazla sertleşme söz konusu oldu mu siz de ?
memnunsanız neden ayda bir sir ağda ile alıyorsunuz bunun amacı ağdada kurtulmak ki?eglog, aldığım günden beri onu kullanıyorum 1 ay olmuştur. Ne bir sertleşme ne bir sivilcelenme oldu. Hatta bariz şekilde azaldı ardından yağ kullanma olmadığı için. Bende sivilcelenme sorunu normalde de yok. Bu üründen çok memnunum. Başta acıtır bu diye endişelenmiştim ama bu çok alınan bölgelerden bıkmıştım.. Aniden dışarı çıkmam gerektiğinde heme alıveriyorum.. Pille çalışıyor bir pili de hemen bitiriyor.. O yüzden şarj edilebilir pil ve şarj cihazı aldım.. Bu yüy işlerinden kurtuldum.. Ayda bir de komple sir ağdayla alırım..
memnunsanız neden ayda bir sir ağda ile alıyorsunuz bunun amacı ağdada kurtulmak ki?
yuzdeki kalin killarida alirmi ya bende almak isdiyorum cenemdeki tuyler artkk tuylukden cikti kil oldu cok uzgunum devamli ugrasamiyirum artik cocukdzn dolayi favorileri falan alirmi
cimbiz cogaltiyor diyorlar agda hepdini zlmiyor bszilri kaliyor ipde bazi yerleri tam alsmiyorum buda cimbizliya bi farki yoktur diye dusunuyordum ssdece ben tek tek ugrasmsdan makine bi sefeede birkac kili alacak diye disunuyorumBenim çenedekiler bariz şekilde azaldı.. cımcızla almaktan mıdır nedir çoğalıyodu.
cimbiz cogaltiyor diyorlar agda hepdini zlmiyor bszilri keri aliyor ipde bazi yerleri tam alsmiyorum buda cimbizliya bi farki yoktur diye dusunuyordum ssdece ben tek tek ugrasmsdan makine bi sefeede birkac kili alacak diye disunuyorum
epilatörü tüm yüzde kullanmadım. kaş bıyık gibi sürekli çıkıp duran yerler için aldım ve orada kullandım. komple yüz için sir ağdadan memnunum.
Bende kuaföre vakıt ayıramıorm yogun calıstıgım zamanlarda ağdadan da çekiniyorum bı de yuzde sarkma felan olur mu kı acaba dıye. Yuz de epılatoru denedınız mı hıc? MEmnun kalmayıpda mı sir e devam ettiniz yoksa hiç şans vermediniz mi yüzünüze uygulamk içimn?
tatlım bunun bikini bölgesi için tasarlandığı hakkında bilgim var baska yok bizim dediğimiz sadece yüz için kökten alan birşeyBraun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgbraunfg1100&categoryId=26012145
şu üründen tam olarak farkı nedir acaba,bilginiz varmı?
kullananlar yüzede uyguladıklarını yazmışlar.. sadece traşsa kim neden alsınki?Bu urun bikini bolgesi icin degil mi yuz ne alaka? Ayrica epilasyon degil tras aleti. Ozelliklerinde oyle yaziyor.
braun face te ne kadar sürede çıkıyor tüyler acaba?tatlım bunun bikini bölgesi için tasarlandığı hakkında bilgim var baska yok bizim dediğimiz sadece yüz için kökten alan birşey
belki bunla yüz alan da vardır sonucçta yapısı benziyor
birşey soracağım kuzum benim bu alet duruyor arada sende de oluyor mu anlamadım pilden mi nedendir ya garantye de göndermiştim arka pil kapağı aşındı diyeKizlar ben de aldim. Ve cok begendim. Simdiye kadar agda, ip kullanan biri olarak yuzumu hic bu kadar puruzsuz gormemistim. İlla kalan, kirilan tuyler oluyordu. Uzerinden cimbizla gecmek gerekiyordu. Ama braun face gorunurde hic tuy birakmiyor. Kullanisli, her zaman el altinda, acaip hizli. Siddetle tavsiye ediyorum:)
canım valla çıkıyor çok aşırı uzun sürüyor diyemem tüy durumuna değişir açıkcası sonuçta hepsini bir anda alamıyoruz ki yarısı çıkmış oluyor yarısı çıkmamış oluyorbraun face te ne kadar sürede çıkıyor tüyler acaba?
bende gutto diye bi markanın azaltıcı kremleriini araştırıyorum..tabi oda epilasyon sonrasıcanım valla çıkıyor çok aşırı uzun sürüyor diyemem tüy durumuna değişir açıkcası sonuçta hepsini bir anda alamıyoruz ki yarısı çıkmış oluyor yarısı çıkmamış oluyor
çıkanlar alınmayanlar mı alınanlar mı acep
ama temizliği kolay yani, tüm yüzüme uyguluyorum cımbızla yapsam 2 saat sürer bunla 5-10 dk birde tatlım bioder serum kullanıyorum azalsın diye bakalım
hiç duymadım tatlım açıkcası yüz için lazer yapmak istemem tehlikeli geliyor o yüzden krem kullandım bir bakayım guttoya dabende gutto diye bi markanın azaltıcı kremleriini araştırıyorum..tabi oda epilasyon sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?