braun face hakkinda..

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
128
yuzdeki tuyler bir cok kadinin basinin derdi. Tam "keske soyle basit, kullanimi kolay, kaliteli bir yuz epilatoru olsa" diye dusundugum bir donemde braun face reklamlarina denk geldim. Bu urunu kullanan var mi? hakkinda pek bir sey bulamadim. Bilgisi olan , kullananlar tecrubelerini paylasabilir mi?
Not: konuya uygun bolumu bulamadim. Moderatorler ilgili bolume tasiyabilir.

bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
benim ihtiyacım vardı yüz tüylerini sir vs almak cilde zarar veriyordu.
hoş bir ürün aslında azcık karınca hissi veriyor çok acıtmıyor ama bıyıklarda acı hissi oluyor
ben memnunum hepsi burada.com dan almıştım.

aa yüzü de alabiliyor musun? kızarıklık, kaşıntı falan olmuyor mu?

O aci agdada da ipte de cimbizda da oluyor. Ama agda alerji yapiyor, ip uzun zaman aliyor, cimbiz da amele isi:) bu urunu gordugumde cok mutlu oldum. Acisinda degilim. İsimi hakkiyla gorsun yeter. Kisa tuyleri iyi aliyor mu?

O aci agdada da ipte de cimbizda da oluyor. Ama agda alerji yapiyor, ip uzun zaman aliyor, cimbiz da amele isi:) bu urunu gordugumde cok mutlu oldum. Acisinda degilim. İsimi hakkiyla gorsun yeter. Kisa tuyleri iyi aliyor mu?
çok kısaları almıyor canım denildiği kadar değil ama iyi ürün

Çoğalma falan olmadı mı, sertleşme, kalınlaşma falan? Başım dertte yüzümdeki tüylerle. Çözüm arıyorum da. Lazer riskli. İğnelide de çok yara oluyor. Böyle bir alet harika olur işe yarıyorsa.

hmmm o konuda gözlemlemem çok iyi değildir artma oldu diyemem ama azalma da olmadı ..
bende lazer yüze yaptırmam asla

Philips Lumea nasıl acaba? Evde lazer mantığı sanırım. İyi yorumlar almış, kullanan var mı ki burada?

benim bakış açım bu aletlere şu erkeklerin sakallarını kesemeyen traş aletleri gibi .kes çıksın kes çıksın.
belki ne bileyim acil makyaj lazım ama kuaföre gitmeye vakit yok kaç bıyık felaket ancak saçını yapmışsın o zaman bir kurtarıcı olabilir de uzun vadede kılları daha çok azdırmayacağı ne malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…