- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.yuzdeki tuyler bir cok kadinin basinin derdi. Tam "keske soyle basit, kullanimi kolay, kaliteli bir yuz epilatoru olsa" diye dusundugum bir donemde braun face reklamlarina denk geldim. Bu urunu kullanan var mi? hakkinda pek bir sey bulamadim. Bilgisi olan , kullananlar tecrubelerini paylasabilir mi?
Not: konuya uygun bolumu bulamadim. Moderatorler ilgili bolume tasiyabilir.
bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
benim ihtiyacım vardı yüz tüylerini sir vs almak cilde zarar veriyordu.
hoş bir ürün aslında azcık karınca hissi veriyor çok acıtmıyor ama bıyıklarda acı hissi oluyor
ben memnunum hepsi burada.com dan almıştım.
adı üstünde office im braun face :) sadece yüz içinaa yüzü de alabiliyor musun? kızarıklık, kaşıntı falan olmuyor mu?
O aci agdada da ipte de cimbizda da oluyor. Ama agda alerji yapiyor, ip uzun zaman aliyor, cimbiz da amele isi:) bu urunu gordugumde cok mutlu oldum. Acisinda degilim. İsimi hakkiyla gorsun yeter. Kisa tuyleri iyi aliyor mu?bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
hoş bir ürün aslında azcık karınca hissi veriyor çok acıtmıyor ama bıyıklarda acı hissi oluyor
kızarık olmuyor çok fazla sirde berbat oluyordu mesela. ama çıkma süresi kısa gibi geldiaa yüzü de alabiliyor musun? kızarıklık, kaşıntı falan olmuyor mu?
çok kısaları almıyor canım denildiği kadar değil ama iyi ürünO aci agdada da ipte de cimbizda da oluyor. Ama agda alerji yapiyor, ip uzun zaman aliyor, cimbiz da amele isi:) bu urunu gordugumde cok mutlu oldum. Acisinda degilim. İsimi hakkiyla gorsun yeter. Kisa tuyleri iyi aliyor mu?
Yuze ozel uretilmis bir urun:)aa yüzü de alabiliyor musun? kızarıklık, kaşıntı falan olmuyor mu?
bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
Yani is goruyor mu? En azindan karsidan bakinca temiz puruzsuz bir goruntu veriyor mu?çok kısaları almıyor canım denildiği kadar değil ama iyi ürün
hmmm o konuda gözlemlemem çok iyi değildir artma oldu diyemem ama azalma da olmadı ..Çoğalma falan olmadı mı, sertleşme, kalınlaşma falan? Başım dertte yüzümdeki tüylerle. Çözüm arıyorum da. Lazer riskli. İğnelide de çok yara oluyor. Böyle bir alet harika olur işe yarıyorsa.
tabiki bebek gibi cildim varYani is goruyor mu? En azindan karsidan bakinca temiz puruzsuz bir goruntu veriyor mu?
İste bekledigim cevaptabiki bebek gibi cildim varben beyazım da biraz ondan hersey dikkat çekiyor ayva tüy bile olmamalı
hmmm o konuda gözlemlemem çok iyi değildir artma oldu diyemem ama azalma da olmadı ..
bende lazer yüze yaptırmam asla
Tum yuz icin kullanilabiliyor. Biyik cene yandaki tuyler. Kas bile duzeltiyor mubarek daha ne yapsinya bende "yüz" kavramı çene ve bıyık kısmından ibaret olduğu için şaşırdımdenemek lazım o zaman iyiymiş yaw.
kızarık olmuyor çok fazla sirde berbat oluyordu mesela. ama çıkma süresi kısa gibi geldi
Peki kökünden mi aliyor ve dik dik mi cikiyor alininca nasil yani daha fazla bilgi istiyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?