• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozuk para sıkıntısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi morbid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

morbid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
13
2
1
18
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iş yerinde bozuk para lazım oluyor sürekli ama hiçbir yerden bulamıyorum nerden temin edebilirim bankalar bozuk para vermiyor kağıt ve madeni para yardım edin lütfen

Bankalara öğle arasından hemen önce gidin. Öğleden sonra fazla parayı merkeze gönderiyorlar bu yüzden bulamazsınız o saatten sonra bi de bakkallardan bulabilirsiniz.

fırınlardan bulabilirsiniz. en çok bozuk para onlarda olur. dilencilere dikkat edin, zira çoğu tırnakçılıkta ustadır.
zincir marketler değil de yerel marketlerden bakkallardan temin edebilirsiniz.

Dolmuşçularda da oluyor. Ben evde biriken bozuklukları hep dolmuşçulara veriyordum. Ama onlar size verir mi bilmiyorum.

Çevrenizdeki çocukların kumbaralarını tümleyin. Ya da iş yeri dediğiniz dükkan gibi bir yerse cama bozuk para alınır yazın. Mutlaka getiren olacaktır.

biz biriken bozukluklari yuz ve katlari olunca posete koyup bakkalimiza veriyoruz. ama sizin bakkal size verir mi bilmem. bozukluk onemli.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iş yerinde bozuk para lazım oluyor sürekli ama hiçbir yerden bulamıyorum nerden temin edebilirim bankalar bozuk para vermiyor kağıt ve madeni para yardım edin lütfen
Okul kantınleri evlerdeki tüm bozuk paralar oraya gidiyor 🤣🤣🤣🤣

iş yeri sizinse bozuk para getırene hedıye kampanyası yapabılırsınız 🤣🤣🤣 cama bi ilan tamam

Etrafınızdaki çocukların kumbaralarını tümleyin. Bizim mesela kumbara doldu. Tümleyecek yer arıyoruz

Back