Boyum.. :/

Bende aileme göre kısa kalanlardanım. Ama hiç dert etmedim bu durumu bence sende etme. Anne 175 baba 181 kız 160 olunca aile eşrafı boyumu bir süre konuşur olmuştu. Ama artık geçti o yıllar :KK1: Sende hiç dert etme boyun bence yaşına göre kısa değil. En az 5 cm uzarsın bence. Uzamazsanda canın sağolsun.Ama ben uzamanın uyumakla çok alakalı olduğuna inanıyorum. Uyku düzenine dikkat et benden sana tavsiye :KK66:

Ay şimdi aklıma geldi. Benim pilastesle uzayan birkaç arkadaşım vardı. Bunu bir araştır istersen hem sağlıklı hemde boy için çözüm olabilir :KK34:

Canım ben şu anda 22 yaşındayım ama inan bana, 18 yaşından sonra kolay uzayamazsın demişlerdi ama benim boyum hala uzamaya devam ediyor. 1.73 boyum var, senin de boyun daha uzar ama basketbol ya da arkadaşların da dediği gibi pilates gibi sporlar yaparsan belki yararı olabilir en azından sağlıklı bir şeyler yapmış olursun :)

21 yaşımdayım ve boyum bir buçuk metre.
Biz ne yapalım ? :KK53:
Bu ülkede kadınların boy ortalaması ne kadar ki ?
Uzaması için...Değişebiliyor bu.Annem 19'undan sonra uzadığını belirtir.
Ben ise 14'ümden beri aynıyım.

Sağlığınızı herşeyden önce tutun.
Çok güzel boyu posu yerinde,erkeklerin dönüp dönüp bakabileceği bir kız tanıyorum.
Ama kızın akıl sağlığı yerinde değil.:KK59:

Hayatta boydan önemli çok şey var.
Kişinin boyu kısa olabilir ama pek çok meziyetiyle kapatır boyunun kısalığını.

Annem bugün akrabağalardan biriyle konuşuyordu. Oğulları bir kızla svgiliymiş. Annem soruyo. +nasıl Güzel mi ? -Güzel. +Akıllı mı ? -Akıllı. +Boyu nasıl ? -Kısa ya kız. +Olmaz eser uzun. daha uzun bir kız bulun. diye gülüyor bide. Espiri amaçlı söylüyor ama gıcık oldum. Ben de döndüm "Bir gün kıa diye senin kızını da almazlarsa görürsün" dedim. "benim kızım daha uzar merak etme sen" dedi.:63:

Şaka gibi :KK1:

Ben 27 yaşındayım ve boyum 162 ölüyüm ben ölüyüm en iyisi:KK33:

Devede de boy var tatlım unuttun galiba bırak böyle saçma sapan şeyleri..Ayrıca kadının çok uzun boylusu makbul değildir tipik türk kadını özelliği balık et ve orta boy..Dert mi arıyorsun kendine yahu :KK61::KK53:

Canim yaşına göre boyun çok iyi bence.Bende 17 yaşındayım 1.82 boyum.16 yaşından sonra uzamaya başladım.Voleybol oynadım uzun bir süre ama benim genetik bir şey babam çok uzun ona çekmişim.Dert etme uzarsın daha.Voleybol oynamanı süt peynir vb yiyecekler tüketmeni öneririm.:79:

Canim yaşına göre boyun çok iyi bence.Bende 17 yaşındayım 1.82 boyum.16 yaşından sonra uzamaya başladım.Voleybol oynadım uzun bir süre ama benim genetik bir şey babam çok uzun ona çekmişim.Dert etme uzarsın daha.Voleybol oynamanı süt peynir vb yiyecekler tüketmeni öneririm.:79:

17 yasın da 1.82 boy mu:KK52: 19 yasına kadar uzayacagınıda düşünürsek tahmınen 1.86 fılan olursun herhalde.uzun olmak da dert anacım turkıye sartların da nasıl koca bulucaksın :KK1: dıkkat ettım de sımdıkı nesılın kızları uzun oluyor erkeklerı kısa oluyor .neden acaba ? benım 15 yasındakı kız kuzenlerım benım boyumu astılar ınanamıyorum cok mınık kalıyorum yanların da cok.bu arada ben de 167 ım .rahatsız degılım acıkcası memnunum topukluyla fılan 178 fılan oluyorum cok sukur :21: tatlım voleyboll oynadım demıssın .kac yasın da basadın voleybola ve kac yıl oynadın .okulun voleybol takımında fılan mı?

Aslında bir fikrim var.
Diyet topikleri gibi, biz de boy topiği açsak nasıl olur?
Orada her gun belirlediğimiz egzersizleri yaparız ve mesela bugün şu kadar peynir yenecek süt içilecek deriz.
Her ay uzama oranını güncelleriz.
Ne dersiniz?

joule arkandayım canım boy topıgı ac .ıyı fıkır valla .hadı bızden gectı boy uzatmak da,yarın bır gun evlendıgımız de coluk cocugumuz ıcın faydalı olur valla :KK1: anne olan hanımlar cocuklarını nasıl beslıyormus ne yedırıyorlarmıs da sırık gıbı oluyor cocukları ogrenırız .bız de evlendıgımız de cocuklarımıza uygularız :KK1:tabı bız evlenene kadar KK hala devam ederse :KK9:

17 yasın da 1.82 boy mu:KK52: 19 yasına kadar uzayacagınıda düşünürsek tahmınen 1.86 fılan olursun herhalde.uzun olmak da dert anacım turkıye sartların da nasıl koca bulucaksın :KK1: dıkkat ettım de sımdıkı nesılın kızları uzun oluyor erkeklerı kısa oluyor .neden acaba ? benım 15 yasındakı kız kuzenlerım benım boyumu astılar ınanamıyorum cok mınık kalıyorum yanların da cok.bu arada ben de 167 ım .rahatsız degılım acıkcası memnunum topukluyla fılan 178 fılan oluyorum cok sukur :21: tatlım voleyboll oynadım demıssın .kac yasın da basadın voleybola ve kac yıl oynadın .okulun voleybol takımında fılan mı?

Uzun olmanın da dezavantajı var :KK1: Topuklu giyince düşün birde beni:KK1::KK1:Kıyafet sorunu oluyor birde..Canim voleybola 12 13 yaşında başladım herhalde emin değilim o civarda spor salonunda başlamıştım ilk daha sonra okul takımına girdim maçlara filan çıktım voleybolunda etkisi oldu :)

Uzun olmanın da dezavantajı var :KK1: Topuklu giyince düşün birde beni:KK1::KK1:Kıyafet sorunu oluyor birde..Canim voleybola 12 13 yaşında başladım herhalde emin değilim o civarda spor salonunda başlamıştım ilk daha sonra okul takımına girdim maçlara filan çıktım voleybolunda etkisi oldu :)

evet cnm yaa cok zor valla .topukluyla zaten dusunemıyorum bıle .cok uzun olmak da ıyı degıl ya topuklu ayakkabı gıymekte kısıtlı modeller secebılıyorsundur .ayrıldıgın sevgılının boyu kacti cnm .

evet cnm yaa cok zor valla .topukluyla zaten dusunemıyorum bıle .cok uzun olmak da ıyı degıl ya topuklu ayakkabı gıymekte kısıtlı modeller secebılıyorsundur .ayrıldıgın sevgılının boyu kacti cnm .

Evet canim ne yazık ki.Mesleği dolayısıyla uzundu o 2 metreye yakındı :KK1:

sevgılınde uzunsa o zman topuklu ayakkabı gıymekte sıkıntı cekmezsın .ıkınıde uzun uzun oh ne guzel valla .bız mınyatur kalıyoruz sızın yanınızda :KK1:

Canim zaten topuk takıntısı vardı:KK1:Topuklu ayakkabıya bayılıyordu:KK1: yaa çok şeker aman boyun ne önemi var yahuu gönüller bir olsun:nazar::nazar:

20'ye Kadar Yolun Var..
Bol Bol Voleybol, Basketbol Oyna..
Hem Boyun Uzar Hem Zayıflarsın..:KK34:

üff delimisin be bende 15 yaşındayım bende 1.62yim ve bende 50 kiloyum. hatta kilo almaya çalışıyorum.çöp gibiyim. onu geç.

ya 1.50 olaydın ? gençlik nereye gidiyon ya :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Benim boyumda 1.75 herkes çok beğenir manken gibi hatunsun derler bende aksine kısa olmak isterim çünkü ayakkabı dükkanlarının önünden geçerken gözüm topuklularda kalır babet giymekten kışın topuksız bot aramaktan yorulurum uzun olmayı geç topuklularla iri vücudu taşıyabilmekte bir mesele uzun olmanın avantajı olduğu kadar dezavantajıda var bidenecik erkek kardeşimde 1.85 civarı yanyana durup boyumuza bakarız annemde sana böyle bir koca lazım der :KK1: hepsi kısacık nerden bulcaksam bide kızların dediği gibi her erkek yanında uzun hatun taşıyamaz erkeğin kendine güvenmesi lazım
kısa boyluda olsan fit olursan bakımlı olursan birde topluklu giyersin göze batmaz hiç zaten malum türkiyede yaşıyoruz çoğunluk kısa rusyada yaşasan halini düşün:KK64:

Benim boyumda 1.75 herkes çok beğenir manken gibi hatunsun derler bende aksine kısa olmak isterim çünkü ayakkabı dükkanlarının önünden geçerken gözüm topuklularda kalır babet giymekten kışın topuksız bot aramaktan yorulurum uzun olmayı geç topuklularla iri vücudu taşıyabilmekte bir mesele uzun olmanın avantajı olduğu kadar dezavantajıda var bidenecik erkek kardeşimde 1.85 civarı yanyana durup boyumuza bakarız annemde sana böyle bir koca lazım der :KK1: hepsi kısacık nerden bulcaksam bide kızların dediği gibi her erkek yanında uzun hatun taşıyamaz erkeğin kendine güvenmesi lazım
kısa boyluda olsan fit olursan bakımlı olursan birde topluklu giyersin göze batmaz hiç zaten malum türkiyede yaşıyoruz çoğunluk kısa rusyada yaşasan halini düşün:KK64:

ayy seni çok iyi anlıyorm:) bende 178im kardeşim var 186 annem onun yanına geçirip işte böyle bi koca lazım sana diyordu:KK70::KK70: ahh ahh o tpuklu giyememenin verdiği hüznü bir Allah bilir bir ben:)) ay bide at gibi kız diolar çok uyuz oluorum:KK53:

yaşım 25 boyum 1.68 deprosyona gireyim mi:KK70: saka bir yana türkiye standartlarında iyisin boyun daha çooook uzar..spor yap bol bol..uzamasına yardımcı olacak hareketler falan.bol protein karbonhidrat bu iş tamam..bunun için sakın moralini bozma

X