- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
Canım ben 25 yaşındayım ve senin boylardayım o yaşta çok takardım bende.Sonra üniversiteye başladım baktım kimsenin farkı yok anca 5 cm uzunlar.ülkemiz zaten kısa boylu.ondan sonra takmadım ki zaten sevimli gösterdiğim için hep avantajı oldu.bu yaşlara gelince hiç göstermiyorsun sözü kadar güzel söz olmuyorteşekkür ederim yüzümde tebessüm oluşturduğun için
merhaba, ben lise hazırlıkta 1.60 civarlarındaydım, yaz tatilinde 6-7 cm uzadım birden, sonra da 1-2 cm derken şu an 1.70 boyundayım. yaşım 27... ama bende şöyle bir durum oldu, genetik olarak anneme çekmişim yani o da birden uzamış. bence annene,halana vs onlara sor genetik açıdan onlara benzeme ihtimalin yüksek çünkü.Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı? Yani belirli bir yaştan sonra birden boy atanınız?
Halam birden uzadığını söylemişti bende halama çekmişim zaten karakter görünüş fln olarak bir tek boy konusunda alakamız yok konusu açıldığında kafama takmamam gerektiğini kendisininde birden boy attığını soyledi umarım bendede öyle olurmerhaba, ben lise hazırlıkta 1.60 civarlarındaydım, yaz tatilinde 6-7 cm uzadım birden, sonra da 1-2 cm derken şu an 1.70 boyundayım. yaşım 27... ama bende şöyle bir durum oldu, genetik olarak anneme çekmişim yani o da birden uzamış. bence annene,halana vs onlara sor genetik açıdan onlara benzeme ihtimalin yüksek çünkü.
Ayakkabının içine topuk koyma konusunda yalnız olmadığımı bilmek güzel, sanırım haklısınız çok fazla dert ediyorum ama elimde değil teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinCnm bu yaşlarda takılıyor kafaya, inan benim psikolojimi kendi annem bozuyordu.)))zipla diye..conversin içine topuk koyardim o derece. Su silikonlardan.ama su anda boşuna dert etmisim diyorum 30 yaşındayım 20 gibi duruyorum, sadece doğru giyinmeyi bilmek önemli.
Eşim mesela civcivim der. Bana göre kendisi yakışıklidir da, ama kompleks yapmam. Çünkü avantajimiz daha fazla..boşuna dert edip güzel zamanlarını mahvetme.
Elimde değil. Kardeşimi ablam sanıyorlar yolda yürürken, bir yere gittiğimizde vsCocukken herkes uzun boylu olacak derdi .Ince ve yasitlarima göre hep uzun olurdum. Hatta hersey de boyumun sirittigini düşünüyor kendime hiç bir şeyi yakistirmiyordum. Sonra birden boy uzamam durdu .Sende 1.60 falan belki olabilirsin ama zor yani sıkma canini.
Zaten onlara bakarak içimi raatlatıyorum çoğu zaman'Bodur tavuk her daim piliç' demiş atalarımız. Bak fiziğin de güzelmiş. Topuklu pabuç diye bir icat var sonunda. Abartmadan giyersen ülkemiz standartlarında gayet normal bir boyda olursun. Bak Megan Fox, Salma Hayek, Mila Kunis, Natalie Portman, Shakira dünyanın en güzel kadınları. Sen kendini sev daha da güzelleşirsin.
okulda öğretmen arkadaşım vardı. hamilelikten sonra boy atmıştı.7,8 cantim kadar.yaşı da 30 lar cıvarıydı.eşinden uzun olmuştu.Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı? Yani belirli bir yaştan sonra birden boy atanınız?
Bir tanıdığımdan duymuştum ,20 yaşlarda fazlaca süt içerek boy atmış.Ancak bilimsel bir veri değil,ayrıca fazla süt kansızlık ve sindirim problemi yapabilir.Günde 1-2 bardak içebilirsiniz bence.Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı? Yani belirli bir yaştan sonra birden boy atanınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?