Minyon ve boy uzama

Merhaba başka postunuzu gördüm kasım ayında bebeğiniz 71cm imiş. Şimdi 4 ay geçmiş aradan kaç cm uzadı acaba 1 yaşından beri? Biz de anca 70 varız 1 yaşındayız. Süt ürünlerine yeni başladık. Tünelin sonu mutluluk olsun lütfen…

Örnek olması açısından son gelişmeleri yazıyorum bebeğim 13 aylık oldu. Boyu 74 cm. Doktor boyunu normal buldu. Alerjilerden dolayı süt ve yumurta tüketemediği için biraz geri kalmış olabilir ama tüketmeye başladığında ataklar yaşayarak boyu uzun bile olabilir dedi. Boyu uzamaya devam ettiği için herhangi bir teste vs gerek görmedi. Benim gibi kafayı yiyen anneler kafayı yemesin :)
Merhaba benımde bebeğim 2 aydır 70 cm’de takıldı şuan 11 aylık ne zaman arttı boyu

Merhaba başka postunuzu gördüm kasım ayında bebeğiniz 71cm imiş. Şimdi 4 ay geçmiş aradan kaç cm uzadı acaba 1 yaşından beri? Biz de anca 70 varız 1 yaşındayız. Süt ürünlerine yeni başladık. Tünelin sonu mutluluk olsun lütfen…
Merhaba 15 aylıkken 76.5 cm ölçtü doktor normal dedi. Sanıyorum 4 ayda 5-6 cm uzadı.

Merhaba benımde bebeğim 2 aydır 70 cm’de takıldı şuan 11 aylık ne zaman arttı boyu
Merhaba 15 aylıkken 76,5 cm ölçtü doktor. Normal değerlerde dedi. Şimdiki bebekler çok iri ve uzun. Boyu normal olmasına rağmen gözüme hep minik geliyor bu yüzden. Ama doktor normal diyor.
12-13 aylık arası dönemde 3 cm boy artışı olmuştu. Sizin de birden boy atabilir

Ay maşallah sevindim rahatladım biraz. Atak dönemi vs olur da inşallah boy atar diye dua ediyorum artık. Siz ekstra bir şey yaptınız mı takviye vs? Beslenmeniz nasıl?

Ay maşallah sevindim rahatladım biraz. Atak dönemi vs olur da inşallah boy atar diye dua ediyorum artık. Siz ekstra bir şey yaptınız mı takviye vs? Beslenmeniz nasıl?
1 yasında balık yagına basladık o cok iştah açtı. Alerjilerimiz oldugu için süt ürünü sınırlı tuketıyoruz. Bol sebze corbası, kıyma yediriyorum. Paketli gıda yasak zaten. Sabahları da omlet yedırıyorum. Haslanmış yumurta sevmedi. Tahin ve kuruyemiş veremiyorum henuz alerjiden. Ama onlar da cok buyutuyormuş

1 yasında balık yagına basladık o cok iştah açtı. Alerjilerimiz oldugu için süt ürünü sınırlı tuketıyoruz. Bol sebze corbası, kıyma yediriyorum. Paketli gıda yasak zaten. Sabahları da omlet yedırıyorum. Haslanmış yumurta sevmedi. Tahin ve kuruyemiş veremiyorum henuz alerjiden. Ama onlar da cok buyutuyormuş
Biz maalesef yumurta yiyemiyoruz, süt ürünü yeni yiyoruz. Balık yağına başlayalım o zaman. Kan değerleri iyi demişti doktor. Multivitamin de kullanmayı düşünüyorum

Biz maalesef yumurta yiyemiyoruz, süt ürünü yeni yiyoruz. Balık yağına başlayalım o zaman. Kan değerleri iyi demişti doktor. Multivitamin de kullanmayı düşünüyorum
Kan değerleri ve kilosu normalse multivitamin fazla gelebilir. Süt ürünüyle birlikte kalsiyum da almaya başladı. Sadece yumurta yiyemiyorsa gelişiminde bir sıkıntı olmaz

Back
X