- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
yorumları okuyan uzun boylu kızlar adına bir açıklama yapmak istiyorum:) arkadaşlar yaş göstermeme konusunda kısa boyun avantaj olduğunu söylemişler doğrudur ama bence bunun biraz da yüz hatlarıyla ilgisi var, erkeksi ve sert ve büyük yüzü olan insanlar boyları ne kadar kısa olursa olsun yaşlarından küçük durmuyorlar (etrafımdaki örneklere dayanarak yorum yapıyorum)
mesela benim küçük bir yüzüm ve ince yüz hatlarım vardır, bugüne kadar kimse yaşımı tam tahmin edemedi en az 5-6 yaş aşağı olarak görüyorlar, hatta evli ve çocuk sahibi olduğuma inanmayanlar, öğrenci olduğumu sananlar...
aslında bunların hepsi teferruat, farkındayım ben de bu açıklamayla aynı yanılgıya düşüyorum ama, şu ne zaman tüketim toplumunun bize dayattığı kriterleri yok sayacağız merak ediyorum...
mesela benim küçük bir yüzüm ve ince yüz hatlarım vardır, bugüne kadar kimse yaşımı tam tahmin edemedi en az 5-6 yaş aşağı olarak görüyorlar, hatta evli ve çocuk sahibi olduğuma inanmayanlar, öğrenci olduğumu sananlar...
aslında bunların hepsi teferruat, farkındayım ben de bu açıklamayla aynı yanılgıya düşüyorum ama, şu ne zaman tüketim toplumunun bize dayattığı kriterleri yok sayacağız merak ediyorum...