• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı?

yorumları okuyan uzun boylu kızlar adına bir açıklama yapmak istiyorum:) arkadaşlar yaş göstermeme konusunda kısa boyun avantaj olduğunu söylemişler doğrudur ama bence bunun biraz da yüz hatlarıyla ilgisi var, erkeksi ve sert ve büyük yüzü olan insanlar boyları ne kadar kısa olursa olsun yaşlarından küçük durmuyorlar (etrafımdaki örneklere dayanarak yorum yapıyorum)
mesela benim küçük bir yüzüm ve ince yüz hatlarım vardır, bugüne kadar kimse yaşımı tam tahmin edemedi en az 5-6 yaş aşağı olarak görüyorlar, hatta evli ve çocuk sahibi olduğuma inanmayanlar, öğrenci olduğumu sananlar...
aslında bunların hepsi teferruat, farkındayım ben de bu açıklamayla aynı yanılgıya düşüyorum ama, şu ne zaman tüketim toplumunun bize dayattığı kriterleri yok sayacağız merak ediyorum...

8.sınıfta hasta oldum o zamanda kısaydım hatta şuankiyle aynı bile olabilir şuan 18 yaşındayım o zamandan bu zamana neredeyse hiç uzamadım denebilir ailem çok şaşırıyor benden 5 yaş küçük kardeşimle boydan fotoğrafımız var omuzlarımdan aşşağıda şuan benden uzun bile denebilir çok saçma acaba birden mi atıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun, ne hastası oldun? =)
(Bu mesaj bir ironidir.
Regl olmuş olmaya "hasta oldum" denmez. Aksine çok sağlıklı olduğunun göstergesidir. "Sağlıklı oldum" diyebilirmişsin mesela "hasta oldum" yerine.)

Yaşım 18 boyum 150-56 felandır, saçma olan şu ki uzun bir mankenin minyatürü gibi fiziğim, yüzümde çok güzel görünüş açısından tek sorun boyum uzun olsam mükemmel olucakmışım ama değilim ve bu bende gerçekten büyük bir takıntı haline geldi, kendimi ufacık minicik hissediyorum, çocuk gibi görüyorum. Aksıne boyle nasıl desem kadınsı olmak istiyorum. Şuan saçmaladığımu düşünüyor olabilirsiniz fakat gerçekten kendimi mini minnacık hissediyorum
Boyun kaç cm. hiç merak etmedin Mi?
Kısa boyluyum diye üzülen birinin "ee işte 1.50 ya da 1.56 o aralarda boyum var" dediğini ilk kez duyuyorum. 6 cm fark bu mm değil.

Yaşın biraz daha büyüsün topuklu giyersin fiziğin güzelse yüzün güzelse en önemlisi karakterin güzelsee amaaannn boşver beya herkes adriana lima da sen soğan cücüğü gibi mi kaldın sanki ;)

Back
X