• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı?

teşekkür ederim yüzümde tebessüm oluşturduğun için:KK48:
Canım ben 25 yaşındayım ve senin boylardayım o yaşta çok takardım bende.Sonra üniversiteye başladım baktım kimsenin farkı yok anca 5 cm uzunlar.ülkemiz zaten kısa boylu.ondan sonra takmadım ki zaten sevimli gösterdiğim için hep avantajı oldu.bu yaşlara gelince hiç göstermiyorsun sözü kadar güzel söz olmuyor:KK49:

18 yaşından sonra pek uzayacağını sanmıyorum..basketbol falan oynasaydın keşke...

Cnm bu yaşlarda takılıyor kafaya, inan benim psikolojimi kendi annem bozuyordu.)))zipla diye..conversin içine topuk koyardim o derece. Su silikonlardan.ama su anda boşuna dert etmisim diyorum 30 yaşındayım 20 gibi duruyorum, sadece doğru giyinmeyi bilmek önemli.
Eşim mesela civcivim der. Bana göre kendisi yakışıklidir da, ama kompleks yapmam. Çünkü avantajimiz daha fazla..boşuna dert edip güzel zamanlarını mahvetme.

Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı? Yani belirli bir yaştan sonra birden boy atanınız?
merhaba, ben lise hazırlıkta 1.60 civarlarındaydım, yaz tatilinde 6-7 cm uzadım birden, sonra da 1-2 cm derken şu an 1.70 boyundayım. yaşım 27... ama bende şöyle bir durum oldu, genetik olarak anneme çekmişim yani o da birden uzamış. bence annene,halana vs onlara sor genetik açıdan onlara benzeme ihtimalin yüksek çünkü.

Selam canım şimdi sana söyle anlatayım ben spor akademisi mezunuyum ve bize okulda ilk söyledikleri boy genetiktir yani spor yaparak birkaç santim uzarsın en fazla ama genetiğinde yoksa uzun boy ne yazıkki uzamazsın mesela benim babam uzundur annem kısa ben 33yaşındayım boyum 1.80 ve hep sıkıntı yaşadım uzun boy cokta iyi değil ne yazıkki şimdi kızım 3yaşına girmek üzere 1 metre 6cm ve eşimde 1.90 valla kızım için üzülüyorum hep yaşından büyük göstericek diye bence hiç takma kafana

'Bodur tavuk her daim piliç' demiş atalarımız. Bak fiziğin de güzelmiş. Topuklu pabuç diye bir icat var sonunda. Abartmadan giyersen ülkemiz standartlarında gayet normal bir boyda olursun. Bak Megan Fox, Salma Hayek, Mila Kunis, Natalie Portman, Shakira dünyanın en güzel kadınları. Sen kendini sev daha da güzelleşirsin.

merhaba, ben lise hazırlıkta 1.60 civarlarındaydım, yaz tatilinde 6-7 cm uzadım birden, sonra da 1-2 cm derken şu an 1.70 boyundayım. yaşım 27... ama bende şöyle bir durum oldu, genetik olarak anneme çekmişim yani o da birden uzamış. bence annene,halana vs onlara sor genetik açıdan onlara benzeme ihtimalin yüksek çünkü.
Halam birden uzadığını söylemişti bende halama çekmişim zaten karakter görünüş fln olarak bir tek boy konusunda alakamız yok konusu açıldığında kafama takmamam gerektiğini kendisininde birden boy attığını soyledi umarım bendede öyle olur

Cocukken herkes uzun boylu olacak derdi .Ince ve yasitlarima göre hep uzun olurdum. Hatta hersey de boyumun sirittigini düşünüyor kendime hiç bir şeyi yakistirmiyordum. Sonra birden boy uzamam durdu .Sende 1.60 falan belki olabilirsin ama zor yani sıkma canini.

Cnm bu yaşlarda takılıyor kafaya, inan benim psikolojimi kendi annem bozuyordu.)))zipla diye..conversin içine topuk koyardim o derece. Su silikonlardan.ama su anda boşuna dert etmisim diyorum 30 yaşındayım 20 gibi duruyorum, sadece doğru giyinmeyi bilmek önemli.
Eşim mesela civcivim der. Bana göre kendisi yakışıklidir da, ama kompleks yapmam. Çünkü avantajimiz daha fazla..boşuna dert edip güzel zamanlarını mahvetme.
Ayakkabının içine topuk koyma konusunda yalnız olmadığımı bilmek güzel, sanırım haklısınız çok fazla dert ediyorum ama elimde değil teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Cocukken herkes uzun boylu olacak derdi .Ince ve yasitlarima göre hep uzun olurdum. Hatta hersey de boyumun sirittigini düşünüyor kendime hiç bir şeyi yakistirmiyordum. Sonra birden boy uzamam durdu .Sende 1.60 falan belki olabilirsin ama zor yani sıkma canini.
Elimde değil. Kardeşimi ablam sanıyorlar yolda yürürken, bir yere gittiğimizde vs

'Bodur tavuk her daim piliç' demiş atalarımız. Bak fiziğin de güzelmiş. Topuklu pabuç diye bir icat var sonunda. Abartmadan giyersen ülkemiz standartlarında gayet normal bir boyda olursun. Bak Megan Fox, Salma Hayek, Mila Kunis, Natalie Portman, Shakira dünyanın en güzel kadınları. Sen kendini sev daha da güzelleşirsin.
Zaten onlara bakarak içimi raatlatıyorum çoğu zaman :p Teşekkür ederim deniyicem :110:

Ben çocukken çok ufacık tefeciktim kısa boylu zayıf gollum gibiydim hep en kısaydım sınıfta. Liseye başlayınca aniden uzadım ama uzun da değilim öyle 166 boyum var.

Boyu kısa olupta birden uzayanınız var mı? Yani belirli bir yaştan sonra birden boy atanınız?
Bir tanıdığımdan duymuştum ,20 yaşlarda fazlaca süt içerek boy atmış.Ancak bilimsel bir veri değil,ayrıca fazla süt kansızlık ve sindirim problemi yapabilir.Günde 1-2 bardak içebilirsiniz bence.

Beslenme, spor gibi dış faktörlerin boy uzamasındaki etkisi çok kısıtlı. Boy olayında en önemli faktör genetik.

Benim boyum 1.77 genetik ama annem babam da uzundur. Lise 1de falan da 175tim. Kendini sev :KK49: kendinle barışmalısın sonuçta birden 170 olacak halin yok. Kendin başaramıyorsan psikologtan destek almanı tavsiye ederim. Herkesin ayrı bir güzelliği var.

Canım ben de 18 yaşındayım hala uzuyorumm ve durduramıyorum 174 olmuşum. Ben 15 yasinda regl oldum. Eger 10-13 yaslari arasinda olduysan cıks uzamaz daha

Back
X