Sende karpuz kabuğu düşürme bacim
Bu kadar kolay olsaydı burada bunca evlat hasreti dolu konu açılır mıydı.
Aklınızdan böyle şeyler geçerken bunlar tamamen saçmalıktan ibaret diye telkin edin kendinizi..
Denize havuza falan girdiğinizde oradan bir spermin sizi bulabileceğini de düşünüyor musunuz peki ?
Aynen!Acilen sevisip Hamile kalmanız lazım
evet bunu da düşünüyorum aklınıza gelen hatta gelmeyen her şeyden Sperm gecebilecegini düşünüyorum ve Afedersiniz ama gayet açık şunu sormak istiyorum. meni denilen şey sıvı gibi spermler de onun içinde ya ortada bir islaklik yok ama tek bir Sperm bile bir yere bulasip yaşayabilir mi meni denilen sıvı olmadan bunun cevabını bulamadım hiç bi yerde
Bu kadar kolay olsaydı burada bunca evlat hasreti dolu konu açılır mıydı.
Aklınızdan böyle şeyler geçerken bunlar tamamen saçmalıktan ibaret diye telkin edin kendinizi..
Denize havuza falan girdiğinizde oradan bir spermin sizi bulabileceğini de düşünüyor musunuz peki ?
Allah razı olsun. işte beni sen anlarsın mantıklı ya da Mantıksiz da olsa korkuyorum.Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü bu kadar ileri olmasa da bende de vardı bu takıntı.yasadiginiz olayın büyük etkisi vardır tabi ama başkaları da bir şey anlatmış olabilir mi size.yani çok baskı kuran düşünceler kelimeler empoze etmiş olabilirler mi?
Çünkü bana kuzenim soylemisti.kiz kıza toplanmış otururduk ergenlik donemlerimizde.tabi onlar lisedelerdi büyüklerdi bizden.boyle bilmis bilmis arkadaslari vardi.kuzenim yok işte sudan da geçerli tuvaletten de dikkat edin deyince film koptu orda bende.annemlerin evinde banyo yapmak tuvalete girmek zehir oldu bana.kendi evimde banyodan tuvaletten önce heryeri cifler sabunlardim.tuvalete peçete sererdim kendi evimde.sonra klozet kullanmamaya başladım. Allahım bu seferde misafir tuvaleti işkenceydi. Ya gelen misafirin bir şeyi kaldıysa ya öyle cesmeye dokunduysa diye.13-24 yaş aralığıni bu korkularla gecirdim.kuzenimin bir lafı yetti.o yaslarda hayran olduğum ve düşüncelerine önem verdiğim bir ablam di.
Bu takıntım evlendikten sonra geçti. O işlerin öyle kolay olmadığını anladım ve bitti.
Umarım senin de geçer tatlım. Yani ben elden falan değil de banyo ve tuvalette huylanirdim.o bile zehir ederdi hayatımı. Annem babam söylenir tuvalete sen girince bu peçete yarilaniyor diye.cok zordur biliyorum.bunu da eşim dahil şimdiye kadar kimseye söylemedim burdan da itiraf edeyim.
Bence cinselligi bilinçsiz bir şekilde yaşamışsiniz . Bu yüzden olmuş bu takıntın.stressiz korkusuz bilinçli bir cinsellik yaşadığında geçer kendiliğinden.ama o zamana kadar düşünmemeye çalış boş vermeye çalış canım. Ne deyim ki.Allah yardımcın olsun.
Aklıma Cem yılmaz geldi.evet bunu da düşünüyorum aklınıza gelen hatta gelmeyen her şeyden Sperm gecebilecegini düşünüyorum ve Afedersiniz ama gayet açık şunu sormak istiyorum. meni denilen şey sıvı gibi spermler de onun içinde ya ortada bir islaklik yok ama tek bir Sperm bile bir yere bulasip yaşayabilir mi meni denilen sıvı olmadan bunun cevabını bulamadım hiç bi yerde
evet internette çok okuyorum haklısınız ya hersey yazıyor. Allah burdaki tüm kadinlardan razi olsun yeri geldi arkadaslarima anlatamadim ama siz hep destek oldunuz. Allah hepinizi gonlundekini versin inşallah.Hayır için rahat olsun o işler öyle olmuyor. Sen hayatına devam et takılma. O konuları da netten fazla okuma.
canım hiç bırakmam devam edicem. inan erkek arkadaşımla ayrilmadan önce de o olaydan sonra hiç bişey yasamadim resmen cinsellik konusu artık bana his gelmiyor. ama böyle korkularim başladı şimdi deGizmo halen böyle düşünmene üzüldüm
O kadar konu actin bunla ilgili değişen bişey olmamış
Diğer konularında da çok tavsiyeler verdik ama belliki işe yaramamış :/
Kesinlikle öyle bişey olamaz hamile falan kalmazsin korkma lütfen
Tedavine devam et sakın bırakma ilaçlarını
Doğum kontrol hapı kullan garantiye aldım diyerek takıntı haline getirmezsinKızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.