Böyle olacağı belliydi, bana MANTIKLI şeyler söyler misiniz?

Canım bunlar sperm, virüs değil. Öyle kolay kolay yapışmazlar insana:KK53: Yapıştırmak isteyeni bile aylarca oyalayabiliyorlar.
Ayrıca bir sperm rahim dışında, hava teması nedeniyle çok uzun süre canlı kalamaz. Bildiğim kadarıyla 4-5 dakikalık ömrü var. Bu durumda zaten ölüyorlar. :KK48: Yani tam olarak neden korktuğunu anlayamadımo_O

evet bunu da düşünüyorum aklınıza gelen hatta gelmeyen her şeyden Sperm gecebilecegini düşünüyorum ve Afedersiniz ama gayet açık şunu sormak istiyorum. meni denilen şey sıvı gibi spermler de onun içinde ya ortada bir islaklik yok ama tek bir Sperm bile bir yere bulasip yaşayabilir mi meni denilen sıvı olmadan bunun cevabını bulamadım hiç bi yerde

Hayir tabi ki yasayamaz, tup bebek merkezlerinde bile alinan sperm ozel bir kap icinde yarim saat icinde isleme alinmasi gerekio degil ki oraya buraya bulamis olsun da ordan eline bulassin da elinden oraya bulassin da ordan iceriye girsin de yumurtayi bulsun da catlama donemine denk gelsin de dollensin de tutunsun da hamile kalasin... Surece bak:KK57:

Bu tarz takintilarda insan kendini engelleyemez, tedaviye yeni basladiusan da ole hemen sonuc alamaman cok normal. Sana tavsiyem, bu takintinin ne kadar zor olursa olsun ustune gidip normallestirmeye calis. Yani bi yere dokundun ve korkup rahatsiz oluosun ama ona ragmen ellerini yikama buna diren, boyle yaparak zamanla birsey olmadigini gordukce korku ve takintilarini azaltabilirsin. Umarim en kisa surede iilesirsin

Hayir tabi ki yasayamaz, tup bebek merkezlerinde bile alinan sperm ozel bir kap icinde yarim saat icinde isleme alinmasi gerekio degil ki oraya buraya bulamis olsun da ordan eline bulassin da elinden oraya bulassin da ordan iceriye girsin de yumurtayi bulsun da catlama donemine denk gelsin de dollensin de tutunsun da hamile kalasin... Surece bak:KK57:

Bu tarz takintilarda insan kendini engelleyemez, tedaviye yeni basladiusan da ole hemen sonuc alamaman cok normal. Sana tavsiyem, bu takintinin ne kadar zor olursa olsun ustune gidip normallestirmeye calis. Yani bi yere dokundun ve korkup rahatsiz oluosun ama ona ragmen ellerini yikama buna diren, boyle yaparak zamanla birsey olmadigini gordukce korku ve takintilarini azaltabilirsin. Umarim en kisa surede iilesirsin
teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde anlattigin için inşallah bir an önce iyilesirim

Canım bunlar sperm, virüs değil. Öyle kolay kolay yapışmazlar insana:KK53: Yapıştırmak isteyeni bile aylarca oyalayabiliyorlar.
Ayrıca bir sperm rahim dışında, hava teması nedeniyle çok uzun süre canlı kalamaz. Bildiğim kadarıyla 4-5 dakikalık ömrü var. Bu durumda zaten ölüyorlar. :KK48: Yani tam olarak neden korktuğunu anlayamadımo_O
bunları tam olarak bilmediğim için korkuyorum. yarın adet olmam gerekiyor inşallah olurum da rahatlarim

O kadar kolay hamile kalınıyordu da ben niye 2 yıl uğraştım ağladım ettim :p

Eğer gerçekten böyle bir mucize yaşarsan seni canı gönülden tebrik ederim, bence çok şanslı bir insansın demektir.

Kızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce yaşadıklaırnı bilmiyorum ama takıntı denen şey bu noktada olmaz. Tokalaşmayla sperm bulaşma ihtimalini göz önüne alıyorsan tıbbi olarak değerlendirmek lazım olayı.

yani sizinkisi küçük çocukların öpüşerek çocuk yapılır sanması gibi bir şey.
bizim bir şey söylememize gerek yok ki, mantıklı ve yetişkin bir birey bu tip bir düşüncenin ne derece gereksiz olduğunu bilebilir.
kendinize boşu boşuna eziyet ediyorsununuz fazla pimpiriksiniz sanırım. umarım atlatırsınız bu düşünceleri

bunları tam olarak bilmediğim için korkuyorum. yarın adet olmam gerekiyor inşallah olurum da rahatlarim
E bil o zaman, her şeyi okuyorsun ya, yakında jinekolojide uzmanlığını da ilan edeceksin zaten. O halde aç oku, spermlerin yaşam süresi neymiş, havayla temasında ne oluyormuş, dış çeperden sperm girebilir miymiş.

Gizmo ah aah
Canim söyle düşün bak evli insanlar kocalariyla aynı yatakta uyuyor elini tutuyor vs hangisi ilişkiye girmeden hamile kalmış.
Kız Meryemana gibi gökten mi gelecek bu çocuk sana.

canım benim bir arkadaşım kendisinin zannetiği kürdanla patates kızartması yemiş oda sadece bir taen sonra ondan önceki müşterilere ait olduğunu anlamış. kız tam 3 ay boyunca kendini aisli sandı. testlere bile inanmıyordu. en sonunda eşinin işi iöin geldiği yerden türkiyey dönüş yaptı ve sosyal hayatına geri dönünce düzeldi. o da aynı senin gibi düşündüğünün mantıksız olduğunn farkındaydı ama yine de engel olamıyordu. bence önce hamile olmaktan korkmayın... sonuçta hamile olmak kötü birşey değil. dünyanın sonuda değil. ayrıca bu tür durumlard ahamile olma iknaınızda yok iken buna meğil edin. ilaç tedaivsinden çok terapiye gidin ve sosyal hayatınızı ama sadeve zevk oldığnınz insanlarla birlikte birşeyler yapın...

canım benim bir arkadaşım kendisinin zannetiği kürdanla patates kızartması yemiş oda sadece bir taen sonra ondan önceki müşterilere ait olduğunu anlamış. kız tam 3 ay boyunca kendini aisli sandı. testlere bile inanmıyordu. en sonunda eşinin işi iöin geldiği yerden türkiyey dönüş yaptı ve sosyal hayatına geri dönünce düzeldi. o da aynı senin gibi düşündüğünün mantıksız olduğunn farkındaydı ama yine de engel olamıyordu. bence önce hamile olmaktan korkmayın... sonuçta hamile olmak kötü birşey değil. dünyanın sonuda değil. ayrıca bu tür durumlard ahamile olma iknaınızda yok iken buna meğil edin. ilaç tedaivsinden çok terapiye gidin ve sosyal hayatınızı ama sadeve zevk oldığnınz insanlarla birlikte birşeyler yapın...
bende aylarca hamile olmaktan korktum testlere rağmen. şimdi de bu tuhaf olay. arkadaslarimla vakit geçirsem bile hep bunlar kafamda dün o tuvalette bişey oldumu elimi surmustum orada acaba bi yerden bulasmis miydi diye hep düşünüyorum

bende aylarca hamile olmaktan korktum testlere rağmen. şimdi de bu tuhaf olay. arkadaslarimla vakit geçirsem bile hep bunlar kafamda dün o tuvalette bişey oldumu elimi surmustum orada acaba bi yerden bulasmis miydi diye hep düşünüyorum
canım peki spermlerin dışarıda yaşama şansının olmadığını biliyormusun?

bilimsel olarak böyle bişeyin mümkün olmadığına inanıyor musunuz? önceki sayfalarda sormuşşsunuz ya sıvı olmadan sperm canlı kalır mı gibi bişey? yani emin olmak eğer size iyi gelecekse internette araştırın veya bi doktora sorun. yani psikologa falan değil ne bileyim bi kadın doğuma mesela.

bilimsel olarak böyle bişeyin mümkün olmadığına inanıyor musunuz? önceki sayfalarda sormuşşsunuz ya sıvı olmadan sperm canlı kalır mı gibi bişey? yani emin olmak eğer size iyi gelecekse internette araştırın veya bi doktora sorun. yani psikologa falan değil ne bileyim bi kadın doğuma mesela.
öyle yapıcam zaten şu an yoldayım doktora randevum vardı gidiyorum sorucam

Spermler dışarda yaşayamaz.... Bu mantıksız düşünceleri bırakmalısınız. Öyle bir şey olsa tüm kadınlar sürekli hamile kalırdı; oysa senelerce hamile kalmak için uğraşan, doktor doktor dolaşan kadınlarımız var. Az biraz araştırın en azından. Hem cehaletinizi önlemek için araştırmadan yerli yersiz kuruntulara giriyorsunuz, hem de boş yere kendinize zulm ediyorsunuz.

X