- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
evet bunu da düşünüyorum aklınıza gelen hatta gelmeyen her şeyden Sperm gecebilecegini düşünüyorum ve Afedersiniz ama gayet açık şunu sormak istiyorum. meni denilen şey sıvı gibi spermler de onun içinde ya ortada bir islaklik yok ama tek bir Sperm bile bir yere bulasip yaşayabilir mi meni denilen sıvı olmadan bunun cevabını bulamadım hiç bi yerde
bendede mümkün değil.Bak şimdi ben sana nasıl hamile kalacağını anlatayım. Her kadının regl olduktan sonra bir yumurtlama zamanı vardır. Regl döngüne göre zamanı değişir hesaplayabilirsin. Yumurtladıktan sonra yumurta 7 gün kadar canlı kalır. Ki bu yedi günün de sadece iki gününde döllenme yani hamile kalma şansı yüksektir. Sonra döllenmeyen yumurta kendini imha eder, bir süre sonra tekrar regl oluruz. Döllenmemiş yumurtayı ve rahimdeki ölü hücreleri dışarı atarız. Sonra tekrar yumurtlarız falan falan... Bu böyle devam eder.
Spermler havayla temas halinde 4-7 dakika arasında ölür. Kadın vücüdünda ise 48-72 saat canlı kalır. Yani ele bulaşmış spermin seni döllemesi mümkün değil. Yumurtanın da teee 15-17 cm içeride olduğunu düşünürsek ihtimal yok.
Düşünsene bir ayda sadece iki gün hamile kalma şansın var, bu iki gün içinde azimli bir sperm saatlerce yaşayacak bir şekilde sana ulaşacak, hiç bir itme kuvveti olmadan santimlerce vulvada ilerleyip yumurtanı dölleyecek. Mümkün mü sence böyle bişey?
" Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum." ....Kızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bunu yapmaya basliycam canım Allahın izniyle. Artık iyileşmek istiyorum aglamaktan mahvoldum sabahtan beriGizmocum, buarada seninle dalga gecenlere aldirma onlar hastalikla dalga geçiyorlar farkinda degiller. Biliyorum elinde degil bu dusunceler seni surekli rahatsız ediyor. Ikna olmussundur zaten aciklamalara
Mesela benim bir arkadas, surekli bir yerden gececerken düşeceğini saniyordu, ama yolun dizayni itibariyle ordan dusmesi imkansızdi. Acikladik ikna oldu
Kimi insan da sürekli şunu kapattim mi bunu kapattim mi kendini yer bitirir emin oldugu halde.
Gerci sen buraya yaziyorsun ama takintilarla basetmenin soyle bir yolu var.
Kendine bir not defter al. Aklina her takintin geldiginde yaz. Ve neden imkansiz oldugunu yine yaz. Böyle bir gunluk tut. Bunu bir yerde okumuştum, boylelikle beynin bu dusunceleri yavaslatacak yazmani engellemek amaciyla. Telefondan yazıyorum umarim açıklayici olmusumdur. Yazim hatalari olabilir
.
onda çok az bi süre kalmistim sonra ayrıldık zatenAh gizmoo ah.
Sen ve takintilarin.
Sen hala sevgilinlemi yasiyosun?
Ne oldu o is?
Kızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
gizmo canım sen bizimle kafa mı buluyorsun hayatımKızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bi arkadaşımın annesi anlatmıştı kadınlarla erkeklerin ortak kullandigi bi hamamda önce erkekler sonra kadınlar kullanmış temizlenmeden hamam neyse kadın hamam taşındaki sperm set olunca hamile kalmış. Siz bunlari yazınca aklıma geldi :-Dha ha, eskiden gördüğüm bazı haberler aklıma geldi.
şimdi anlatırsam iyice kafaya takmandan korkuyorum.
belki sen de aynı haberlere denk gelip, bilinçaltına atmış olabilirsin bu konuları.
örneğin bir kız kullanılmış tuvalet kağıdını kullanmış da hamile kalmış haberi vardı.
mesela burada alenen gizlenen bir taciz söz konusu, ama böyle bir kılıf bulmuş aile, gazeteler de bunu haber yapmış.
doğrusunu yazan da yok.
öyle olunca insan düşünüyor demek ki oldu da oldu bir şekilde böyle hamile kalınabilir.
ya da bir haber vardı, şakalaşırken hamile kaldı şeklinde. ay o nasıl bir haber, hala arada aklıma gelir, gülsem mi ağlasam mı.
neyse bu tarz haberleri seven bir milletiz her halde ki, haber sitelerinin ana sayfalarında bir kaç ayda bir bu tarz haberler çıkıyor.
senin durumundaki kişiler, ya da bilgisiz kişiler de bunları kafalarına yazıp üzerine kurgu yapıyor.
ancak bunlar gerçek değil, hatta gerçeği gizlemek için yazılmış kurgular.
merak etme hamile kalmazsın.
hem kalsan da dünyanın sonu değil.
dünyanın sonu, kendini kayıp etmen, başka bir şey değil.