Böyle olacağı belliydi, bana MANTIKLI şeyler söyler misiniz?

Bak şimdi ben sana nasıl hamile kalacağını anlatayım. Her kadının regl olduktan sonra bir yumurtlama zamanı vardır. Regl döngüne göre zamanı değişir hesaplayabilirsin. Yumurtladıktan sonra yumurta 7 gün kadar canlı kalır. Ki bu yedi günün de sadece iki gününde döllenme yani hamile kalma şansı yüksektir. Sonra döllenmeyen yumurta kendini imha eder, bir süre sonra tekrar regl oluruz. Döllenmemiş yumurtayı ve rahimdeki ölü hücreleri dışarı atarız. Sonra tekrar yumurtlarız falan falan... Bu böyle devam eder.

Spermler havayla temas halinde 4-7 dakika arasında ölür. Kadın vücüdünda ise 48-72 saat canlı kalır. Yani ele bulaşmış spermin seni döllemesi mümkün değil. Yumurtanın da teee 15-17 cm içeride olduğunu düşünürsek ihtimal yok.

Düşünsene bir ayda sadece iki gün hamile kalma şansın var, bu iki gün içinde azimli bir sperm saatlerce yaşayacak bir şekilde sana ulaşacak, hiç bir itme kuvveti olmadan santimlerce vulvada ilerleyip yumurtanı dölleyecek. Mümkün mü sence böyle bişey?

bendede mümkün değil.

Gizmocum, buarada seninle dalga gecenlere aldirma onlar hastalikla dalga geçiyorlar farkinda degiller. Biliyorum elinde degil bu dusunceler seni surekli rahatsız ediyor. Ikna olmussundur zaten aciklamalara
Mesela benim bir arkadas, surekli bir yerden gececerken düşeceğini saniyordu, ama yolun dizayni itibariyle ordan dusmesi imkansızdi. Acikladik ikna oldu
Kimi insan da sürekli şunu kapattim mi bunu kapattim mi kendini yer bitirir emin oldugu halde.
Gerci sen buraya yaziyorsun ama takintilarla basetmenin soyle bir yolu var.
Kendine bir not defter al. Aklina her takintin geldiginde yaz. Ve neden imkansiz oldugunu yine yaz. Böyle bir gunluk tut. Bunu bir yerde okumuştum, boylelikle beynin bu dusunceleri yavaslatacak yazmani engellemek amaciyla. Telefondan yazıyorum umarim açıklayici olmusumdur. Yazim hatalari olabilir

.

" Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum." ....
Demissin ya buna pek anlam veremedim..
Sperm ve yumurtanin birlesmesi gerekiyor biliyorsun degil mi, yumurtalik kanalinda dollenir normali...
Umumi tuvalete mi giriyorsun ki erkegin spermi olacak. Kaldı ki he sperm var orada. Vajinandan iceri girecekte.... dıdımın dıdısı... sperm ler de motor takmış ya col enerjili....
Yavrum takma allah askina yaaa. Bilimsel arastirma yap biraz.

Ah gizmoo ah.
Sen ve takintilarin.

Sen hala sevgilinlemi yasiyosun?
Ne oldu o is?

Bunu yapmaya basliycam canım Allahın izniyle. Artık iyileşmek istiyorum aglamaktan mahvoldum sabahtan beri

Siz Obsesif olmuşsunuz, geçmiş olsun.
Zor bir şeydir.
İlaçlar bir işe yaramıyor ne yazık ki, terapi şart.

Gizmoo , Gizmoo Allah yardımcın olsun..
Her konunu gülerek okuyorum abartma be bazı abartmaa.. Biliyorum hastalık ama en yakında atlatman dileğiyle...

yaşadığın,duyduğun ya da gördüğün bir olay takıntını tetiklemiş büyük ihtimal.bunun tıpta bir adı vardı da unuttum.bunu yaşayan kadın ve erkekler var.bunu takmamak ellerinde değil.sen tedaviye başlayarak çok doğru bir karar vermişsin.ne kadar oldu tedaviye başlayalı,ilaçların etki etmesi belli bir süreyi bulabiliyor.ayrıca terapi de alman senin için iyi olur diye düşünüyorum.ve ordan burdan hamile kalırım diyerek kendini korkutma,böyle bir şey olmaz.

Bunda zerre kadar mantık yok. Mantıklı olan tek şey tedaviye devam etmen yani.

Sperm havayla temas ederse ölür. Yani bi ortama bulaşıp ordan vajinanızın ta içine canlı bir şekilde zıplaması imkansız.

bunu daha önce de yaşadım ve sadece kuruntuydu, bu da kuruntu ve de geçecek, diye kendini düşünmeye zorlasan.
çünkü bunun imkansız ve sadece bir takıntı olduğunu zaten biliyorsun. sadece kendini ikna etmen gerekiyor.

gizmo canım sen bizimle kafa mı buluyorsun hayatım ben 2 yıldır hamile kalmak için neredeyse amuda kalkacağım ama tık yok. tuvaletten sperm mi bulaşırmış hiç? Tedavini aksatma oldu mu canım? İlerde cinsel hayatını olumsuz etkiler bu durum.

ha ha, eskiden gördüğüm bazı haberler aklıma geldi.
şimdi anlatırsam iyice kafaya takmandan korkuyorum.

belki sen de aynı haberlere denk gelip, bilinçaltına atmış olabilirsin bu konuları.

örneğin bir kız kullanılmış tuvalet kağıdını kullanmış da hamile kalmış haberi vardı.
mesela burada alenen gizlenen bir taciz söz konusu, ama böyle bir kılıf bulmuş aile, gazeteler de bunu haber yapmış.
doğrusunu yazan da yok.
öyle olunca insan düşünüyor demek ki oldu da oldu bir şekilde böyle hamile kalınabilir.

ya da bir haber vardı, şakalaşırken hamile kaldı şeklinde. ay o nasıl bir haber, hala arada aklıma gelir, gülsem mi ağlasam mı.

neyse bu tarz haberleri seven bir milletiz her halde ki, haber sitelerinin ana sayfalarında bir kaç ayda bir bu tarz haberler çıkıyor.
senin durumundaki kişiler, ya da bilgisiz kişiler de bunları kafalarına yazıp üzerine kurgu yapıyor.

ancak bunlar gerçek değil, hatta gerçeği gizlemek için yazılmış kurgular.

merak etme hamile kalmazsın.
hem kalsan da dünyanın sonu değil.
dünyanın sonu, kendini kayıp etmen, başka bir şey değil.

İnsanlar o kadar uğraşıyor hamile kalamiyor siz tokalasmakla kalmazsiniz herhalde. Tuvalet konusu bendede takıntılı bir durum disarida tuvalete oturmuyorum ya hasta biri oturduysa enfeksiyon kaparsam falan diyede tokalaşma abarti

Bi arkadaşımın annesi anlatmıştı kadınlarla erkeklerin ortak kullandigi bi hamamda önce erkekler sonra kadınlar kullanmış temizlenmeden hamam neyse kadın hamam taşındaki sperm set olunca hamile kalmış. Siz bunlari yazınca aklıma geldi :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…