Böyle olacağı belliydi, bana MANTIKLI şeyler söyler misiniz?

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
Kızlar hayırlı günler. Biliyorsunuz bir ilişki yaşadım ondan sonra hamile kalırım korkusuyla 4 ay bir kabus yaşadım. Hamile olmadigima inanamadim. Çok şükür o olayı unuttum. Olay ve tedaviye devam ediyorum. Ama söyle birsey oluyor mesela dışarda tuvalete giriyorum acaba sperm bulaştı mi diye takiyorum. Bir erkekle tokalasip selamlasiyorum tuvalete giriyorum mesela ya da o bölgeye dokunuyorum acaba elinde sperm mi vardı bulaştı mi diye takiyorum. Saçma farkindayim ama dusunmeye engel olamıyorum. Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum. Sizden sadece bana bununla ilgili mantıklı şeyler soylemenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Böyle bir konuya mantıklı bir yorum geleceğini sanmıyorum...

Hava yoluyla sokakta yanınızdan geçen bir erkekten sperm bulaşıp da hamile kalabileceğinizi de düşünüyor musunuz?
dalga geçilecek bir durum haklısınız bişey diyemiyorum o yüzden. ama işte. .

Sadece ilaç değil terapide al hem psikiyatri hem psikolog olsun yani, ilaçların dozunu arttır ne diyim

şöyle düşün,dünyada erkekler ile aynı tuvaleti kullanan ,tokalaşan tek kadın sen değilsin,milyonlarca kadın var, be bu kadınlar bu şekilde hamile kalmıyorsa sende bu şekilde hamile kalmazsın.

Bu kadar kolay olsaydı burada bunca evlat hasreti dolu konu açılır mıydı.
Aklınızdan böyle şeyler geçerken bunlar tamamen saçmalıktan ibaret diye telkin edin kendinizi..
Denize havuza falan girdiğinizde oradan bir spermin sizi bulabileceğini de düşünüyor musunuz peki ?

Tedavi al demeyin zaten alıyorum ilaç da kullanıyorum.
Doktorunu değiştir o zaman, hem pisikolojik hemde pisikiyatrik tedavi al, bir de inancın neyse maneviyatına yönel yada yoga yap, spor yap, kısacası yaşadıklarını kabul et.. Kafana taktığın sürece sürer, takmazsan biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…