Bugün görüştük kızlar Yani o benim koca bebeğim geri dönmüş :)) Ama hiç bişey konuşmadık konuşturmadı çünkü . Ben bana dair herşeyi unuttun dimi demiştim mesajla o da baştan yazarım ozaman demişti. Ben ona dedim ki bizim konuşmamız lazım dedi ki istemiyorum ben sana ne dedim herşeyi baştan yazcaz bebem dedi :) Bende peki dedim uzatmadım. Çok güzeldi kızlar sinemaya gittik hiç elimi bırakmadı sürekli parmaklarımı öptü durdu , sıkı sıkı sarıldı . Çok özlemişiz birbirimizi . O bana dedi ki sen hiç sakinleşmedin ki bende en son sakinleş diye bıraktım kendi haline dedim dedi :) Kısacası Allah bu sefer bozmasın tamamen düzeldik sanırım. Nerdeyse 3 aydır görüşmüyoruz ama hiiiç dudağımdan bile öpmedi biri görür yanlış anlar diye benim aşkım. Onun bu hallerini çok seviyorum. Sonra çıktık yolda yürüdük yağmur başladı falannn :)) Sonra yolda 10 senelik arkadaşımla karşılaştık biyerde oturduk hep beraber çok efendi buldu sevgilimi kıymetini bil bak üzme dediii :)
aaaaa bendee çok sevindimmm eski hatalarını yapmazsınız umarımm canımm.belkide iknizinde sakinleşmesi ve eski halinize dönmeniz için gerekliymiş o süree.Sevindimmmm üzmeyin birbirinizi artıkk
aaaaa bendee çok sevindimmm eski hatalarını yapmazsınız umarımm canımm.belkide iknizinde sakinleşmesi ve eski halinize dönmeniz için gerekliymiş o süree.Sevindimmmm üzmeyin birbirinizi artıkk
Teşekkür ederim canım , sizlerden aldığım fikirler sayesinde daha olumlu davranacağım , bugün düşündüm de onunda çok haklı yanları varmış.
Yine yattı omzuma falan kedi gibiydi , çok şükür tam anlamıyla düzeldik.
Artık üzmeyeceğim onu da kendimi de