• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle nereye varılır ki ?

Bence her şey çok güzel olucak siz pazar günü barışmış olcaksınız inşda öyle olur birbirinizi çok seviyorsunuz ayrı kalmayın :34:

Bugün görüştük kızlar :16: Yani o benim koca bebeğim geri dönmüş :)) Ama hiç bişey konuşmadık konuşturmadı çünkü . Ben bana dair herşeyi unuttun dimi demiştim mesajla o da baştan yazarım ozaman demişti. Ben ona dedim ki bizim konuşmamız lazım dedi ki istemiyorum ben sana ne dedim herşeyi baştan yazcaz bebem dedi :) Bende peki dedim uzatmadım. Çok güzeldi kızlar sinemaya gittik hiç elimi bırakmadı sürekli parmaklarımı öptü durdu , sıkı sıkı sarıldı . Çok özlemişiz birbirimizi . O bana dedi ki sen hiç sakinleşmedin ki bende en son sakinleş diye bıraktım kendi haline dedim dedi :) Kısacası Allah bu sefer bozmasın tamamen düzeldik sanırım. :16: Nerdeyse 3 aydır görüşmüyoruz ama hiiiç dudağımdan bile öpmedi biri görür yanlış anlar diye benim aşkım. Onun bu hallerini çok seviyorum. Sonra çıktık yolda yürüdük yağmur başladı falannn :)) Sonra yolda 10 senelik arkadaşımla karşılaştık biyerde oturduk hep beraber çok efendi buldu sevgilimi kıymetini bil bak üzme dediii :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim canım konularını takip ediyorum sürekli
mutlu olmayı hakkediyorsun
umarım hiç bozulmaz aranız birdaha

çok sevindim canım konularını takip ediyorum sürekli
mutlu olmayı hakkediyorsun
umarım hiç bozulmaz aranız birdaha

aaaaa bendee çok sevindimmm eski hatalarını yapmazsınız umarımm canımm.belkide iknizinde sakinleşmesi ve eski halinize dönmeniz için gerekliymiş o süree.Sevindimmmm üzmeyin birbirinizi artıkk :nazar:

aaaaa bendee çok sevindimmm eski hatalarını yapmazsınız umarımm canımm.belkide iknizinde sakinleşmesi ve eski halinize dönmeniz için gerekliymiş o süree.Sevindimmmm üzmeyin birbirinizi artıkk :nazar:

Teşekkür ederim canım , sizlerden aldığım fikirler sayesinde daha olumlu davranacağım , bugün düşündüm de onunda çok haklı yanları varmış.
Yine yattı omzuma falan kedi gibiydi , çok şükür tam anlamıyla düzeldik.
Artık üzmeyeceğim onu da kendimi de :nazar:

Back