• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle nereye varılır ki ?

canım ıkınızın de barısmak ıstedıgı bellı
ama,bence ıkınız de bırbırınızı cezalandırmak ıstemıssınız .
bence barısın ama,ıkınız de tamamen degısın .
cunku ıkınızın de bırbırınıze pek saygısı yokmus .
aslın da bız kızlar bazen"" fazla naz yapmakdan kaybedıyoruz .
kızların cogun da vardır bu durum ; sureklı naz kaprıs yapmalar,asaglamalar ..
bunları yaparak gercekten karsı tarafı kendımızden ıtıyoruz .
karsı tarafın askına o kadar cok guvenıyoruz kı sımarıyoruz .
kendımızden emın edalarıyla assaglamalar neler neler .
ama bu devran boyle gıtmıyor ,adam sonra hoopp gıdıyor .
zorla cıldırtıyoruz erkeklerı .
ben de bunları zamanın da yaptım hem de fazlasıyla
ama sımdı oyle degılım ,cok uslu bır kız oldum :8:

Eveet ben epey şımarıklık ettim o da başının tepesinden bir anda yere attı beni .
Benim ki nasıl bir inançsa dumur oldum tabir-i caize.
Kız inanamadım bu adam bensiz yapamaz ki hehe oldum :52:
Sonra baktım yok cidden gidici .
Saygıyı tükettik sevgi nerde bilmiyorum.
Biz bu süreçde bir ara barışır gibi olduk ama o kadar soğuktu ki kaldıramadım bitirdim.
Şimdi barışırsak böyle bişey olursa susup sineye mi çekmeliyim sence ?
Ben düzelirim inan ki yapmam bişey ama o çok katı değişsin istiyorum her istediğimi yapmakla olmuyor ki olayda .
Çok dar kalıpları var çıkmıyor .
Mesela tatilde şort giydim ( bodrumda) baana 10 günü zehir etti.
Çıkamıyorum işin içinden :59:

Canım yani görüsmek isterse görüşeyim mi ?
Ya canım biliyorum ki değişmeyecek , herşeye karşı bir yapısı var esnemiyor yer zaman anlayışı yok bunları aşsa ben lafından çıkmam.
Ama yok deyince bitiyor herşey asla evet demez.
Beni üzmedi şu 5 ay öncesinde , her dediğimi yapan biriydi.
Ama çok kısıtlayıcı ve sabit fikirli.
Bilemiyorum artık gerçekten :(

evet bence görüşün, bu dediklerim görüşmeden olmaz zaten..
şimdi sen gerçekten bıkmış bi haldesin olmicak diye düşünüyosun, ama sevmeyen adam özledim özledim diye diretmez seven adamda yola gelir..
sende biraz zorla ve fevri hareket ederek bişeleri anlatmaya, yaptırmaya çalışmışsın amma velakin bu işler böyle olmuyor bi erkeğe bu böyle olacak dendiğinde o başüstüne demiyor tatlılıkla yapmalısın güzel güzel ne istediğini anlatmalısın eğer böyle yaparsak bizden mutlusu olmaz de mesela ya da bak böyle davranırsan ben de bunu bunu yapıcam de..
yani mantıklı taraflarını göster değişmesini istediğin yönlerinin.. senin şu huyunu düzeltmeni istiyorum çünkü..... diye başla işte söze..
fevrilikle hiçbişey hallolmadığı gibi malesef bu huy bize haklıyken haksız duruma düşme gibi de bir duruma getiriyor.. kendimden biliyorum bende her konuda fevriydim ama azalttım :1:

evet bence görüşün, bu dediklerim görüşmeden olmaz zaten..
şimdi sen gerçekten bıkmış bi haldesin olmicak diye düşünüyosun, ama sevmeyen adam özledim özledim diye diretmez seven adamda yola gelir..
sende biraz zorla ve fevri hareket ederek bişeleri anlatmaya, yaptırmaya çalışmışsın amma velakin bu işler böyle olmuyor bi erkeğe bu böyle olacak dendiğinde o başüstüne demiyor tatlılıkla yapmalısın güzel güzel ne istediğini anlatmalısın eğer böyle yaparsak bizden mutlusu olmaz de mesela ya da bak böyle davranırsan ben de bunu bunu yapıcam de..
yani mantıklı taraflarını göster değişmesini istediğin yönlerinin.. senin şu huyunu düzeltmeni istiyorum çünkü..... diye başla işte söze..
fevrilikle hiçbişey hallolmadığı gibi malesef bu huy bize haklıyken haksız duruma düşme gibi de bir duruma getiriyor.. kendimden biliyorum bende her konuda fevriydim ama azalttım :1:

Ben bu adamla ciddi ileriye dönük birşeyler düşünüyordum , sevdik çokda sevdik birbirimizi.
Ama korkularım o kadar fazla ki , şimdi bu yola başlayıp ileride ki hayatımı zehir etmekten öyle çok korkuyorum ki :(
Onunla olmak , onun olmak , yine bir bütün olmak çok isterken beni hep acabalara itti.
Benim fevri oluşum , onun değişmeyen fikirleri bizi tüketti.
Dediğin gibi yapacağım canım , konusacağım uzun uzun.

Eveet ben epey şımarıklık ettim o da başının tepesinden bir anda yere attı beni .
Benim ki nasıl bir inançsa dumur oldum tabir-i caize.
Kız inanamadım bu adam bensiz yapamaz ki hehe oldum :52:
Sonra baktım yok cidden gidici .
Saygıyı tükettik sevgi nerde bilmiyorum.
Biz bu süreçde bir ara barışır gibi olduk ama o kadar soğuktu ki kaldıramadım bitirdim.
Şimdi barışırsak böyle bişey olursa susup sineye mi çekmeliyim sence ?
Ben düzelirim inan ki yapmam bişey ama o çok katı değişsin istiyorum her istediğimi yapmakla olmuyor ki olayda .
Çok dar kalıpları var çıkmıyor .
Mesela tatilde şort giydim ( bodrumda) baana 10 günü zehir etti.
Çıkamıyorum işin içinden :59:

kız valla ben de aynı seylerı derdım "ben ne yaparsam yapayım bu adam benden vazgecemez "derdım .
benım sevgılık benım sımarıklıgımdan o kadar bıkmısdı kı artık dıkkatımı cekmeye calsıyordu "su kız bana yazıyor su kız bana bakıyor :1:" seklın de .
tabı ozellıkle yaptıgını bıldıgım ıcın ben de pıskın pıskın "baksın canım guzele bakmak sevaptır"derdım .
hıc ama hıc kıskanmazdım .sevgılım halıyle cok sıkayetcıydı bu durumdan .
son zamanlar da hep benı uyardı "sen boyle sımarıklıklara devam et herseyımı tuketıyorum sana karsı ,benı hataya sen ıteceksın "dedı dedı dedı ....ve aldattı:5:
bayag yıkılmıstım .ama benı aldattıgı kıza ulastım .kız benı bılıyormus ,adımı bılıyor resımlerımı bıle gormus .sevgılım sureklı benden aglanmıs .
kıza demıs kı "ben sashamıayı unutmayı cok ısterdım ama ondan vazgecemıyorum" demıs :5:.kızla konustum kız herseyı anlatmıstı .
neyse uzun sure ayrılıktan sonra cok sukur bayag bır toparlandık ıkımız de :nazar:

canım eger sız barıstıkdan sonra sevgılın soguk davranırsa bır muddet sıneye cek .oyle sabırlı ol kı hıc gormedıgı huylarını gorsun .
ınan kaybeden sen olmuyorsun o zaman ,aksıne kazanan sen oluyorsun .hıc bırsey olmasa bıle oldu da yıne ayrılırsanız emın ol ,bu sefer kesın vıcdan azanı ceker
pısman olur .cunku en son senı ıyı huylarını gorerek ayrılmıs olacagı ıcın ,aklın da oyle kalacaksın .:ssz:
bence sen barıstıgın da soguk davranıslarını bır muddet alttan al
.

Son düzenleme:
kız valla ben de aynı seylerı derdım "ben ne yaparsam yapayım bu adam benden vazgecemez "derdım .
benım sevgılık benım sımarıklıgımdan o kadar bıkmısdı kı artık dıkkatımı cekmeye calsıyordu "su kız bana yazıyor su kız bana bakıyor :1:" seklın de .
tabı ozellıkle yaptıgını bıldıgım ıcın ben de pıskın pıskın "baksın canım guzele bakmak sevaptır"derdım .
hıc ama hıc kıskanmazdım .sevgılım halıyle cok sıkayetcıydı bu durumdan .
son zamanlar da hep benı uyardı "sen boyle sımarıklıklara devam et herseyımı tuketıyorum sana karsı ,benı hataya sen ıteceksın "dedı dedı dedı ....ve aldattı:5:
bayag yıkılmıstım .ama benı aldattıgı tıplere ulastım da hepsı benı bılıyormus ,adımı bılıyorlar resımlerımı bıle gormusler .sevgılım sureklı benden aglanmıs .
kızın bırıne demıs kı "ben sashamıayı unutmayı cok ısterdım ama ondan vazgecemıyorum" demıs :5:.kızla konustum kız herseyı anlatmıstı .
neyse uzun sure ayrılıktan sonra cok sukur bayag bır toparlandık ıkımız de :nazar:

canım eger sız barıstıkdan sonra sevgılın soguk davranırsa bır muddet sıneye cek .oyle sabırlı ol kı hıc gormedıgı huylarını gorsun .
ınan kaybeden sen olmuyorsun o zaman ,aksıne kazanan sen oluyorsun .hıc bırsey olmasa bıle oldu da yıne ayrılırsanız emın ol ,bu sefer kesın vıcdan azanı ceker
pısman olur .cunku en son senı ıyı huylarını gorerek ayrılmıs olacagı ıcın ,aklın da oyle kalacaksın .:ssz:
bence sen barıstıgın da soguk davranıslarını bır muddet alttan al
.

Evet son zamanlarda o da çekemiyorum artık , tüketiyorsun demişti.
Zaten sonra koptuk gittik.
Aldatmış olma fikrinden çok uzağım ama ne kadar güvenilir muamma tabi :)
Dediğin gibi yapacağım sineye çekeceğim , sessiz kalacağım .
Sadece iyi olacağım.
Bu sefer de tepeme çıkmasın :1:
İnşallah biz de toparlarız canımmm
Size de nazar değmesin inşallah :nazar:

Evet son zamanlarda o da çekemiyorum artık , tüketiyorsun demişti.
Zaten sonra koptuk gittik.
Aldatmış olma fikrinden çok uzağım ama ne kadar güvenilir muamma tabi :)
Dediğin gibi yapacağım sineye çekeceğim , sessiz kalacağım .
Sadece iyi olacağım.
Bu sefer de tepeme çıkmasın :1:
İnşallah biz de toparlarız canımmm
Size de nazar değmesin inşallah :nazar:

canım ınsallah toparlanırsınız .
zaman herseyın ılacıdır .hersey yoluna gırer zamanla .
gereksız seylerle kalp kırmaya bırbırınızı uzmeye hıc gerek yok .
ben cok uzuluyorum boyle cozulecek sorunlar yuzunden ayrılan cıftlere...
bunlar asılmayacak sorunlar degıldı.bırbırınızı sevıyorsanız eger ,kolay vazgecmeyın .
guzel dılegın ıcın de cok tesekkur ederım cnm:38:

canım ınsallah toparlanırsınız .
zaman herseyın ılacıdır .hersey yoluna gırer zamanla .
gereksız seylerle kalp kırmaya bırbırınızı uzmeye hıc gerek yok .
ben cok uzuluyorum boyle cozulecek sorunlar yuzunden ayrılan cıftlere...
bunlar asılmayacak sorunlar degıldı.bırbırınızı sevıyorsanız eger ,kolay vazgecmeyın .
guzel dılegın ıcın de cok tesekkur ederım cnm:38:

Bütün sevenler kavuşsa keşke :)

Ah canım neler çektim sen biliyorsun.
Onu hayatımda isteyip istemediğimden artık emin değilim çok seviyorum evet ama bilmiyorum.
Çok yıprandım çok acı çektim belki o da öyle bilemiyorum ama ben yaşadığımı biliyorum.
Eskisi gibi olacağını bilsem beklemem ama keşke herşeyden arınıp gelse.
Daha kaybedecek ne kaldı ki en güzel günlerimiz geçti gitti.
Mutlu olmak istiyorum artık.

canım o kadar üzüntü kederden sonra artık eskisi gibi mücadeleci olamıyorsun kendimden biliyorum istediğin tek şey sadece mutluluk olsun istiyorsun
gerçekten sevdiğini biliyorum canım eğer gerçekten onu istiyorsan biraz daha zaman geçsin tamamen anlasın artık eski sen olmadığını

hayatımdan gitmez sanmışsın sonra hatanı farkedip tam tersi davranmışsın ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorsun o sana özledim dedikçe sen üstüne gidiyorsun,tersliyorsun..kusura bakma ama ben onun yerinde olsam o kadar terslemeden sonra asla bir daha mesaj atmazdım..bırakmayacağını biliyorsun ve hala aynı hatayı yapıyorsun bunu kullanıyorsun..adamın barışmak istediği açık ve net..senin yapman gereken tek şey ılımlı ve yapıcı olmak çünkü o buna gayret ediyor..hastalığını sorduğunda çok çocukca davranmışsın..ayrılığınızı, ilişkinizi bir kenara bırakarak cevap vermen gerekirdi o da en başta insanlığından merhametinden sormuş sen de o şekilde cevap verseydin yine tartışmazdınız..sana olan zaafını bu yönde kullanacağına sen de ona iyimser yaklaş bu şekilde kullan en azından ben elimden geleni yaptım oldu ya da olmadı dersin..

eski konularınızı okuyamadım ama okuduğum kadarıyla yorum yaptım..çünkü benzer süreçleri geçirdim tek çözümü sadece herşeye ılımlı yaklaşmak..

Kızlar pazar günü burada olup olmadığımı sordu beraber vakit geçirebilir miyiz dedi .
Pazar günü görüşüp konuşacağım.
Dediklerinizi dikkate alacağım :16:

hayatımdan gitmez sanmışsın sonra hatanı farkedip tam tersi davranmışsın ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorsun o sana özledim dedikçe sen üstüne gidiyorsun,tersliyorsun..kusura bakma ama ben onun yerinde olsam o kadar terslemeden sonra asla bir daha mesaj atmazdım..bırakmayacağını biliyorsun ve hala aynı hatayı yapıyorsun bunu kullanıyorsun..adamın barışmak istediği açık ve net..senin yapman gereken tek şey ılımlı ve yapıcı olmak çünkü o buna gayret ediyor..hastalığını sorduğunda çok çocukca davranmışsın..ayrılığınızı, ilişkinizi bir kenara bırakarak cevap vermen gerekirdi o da en başta insanlığından merhametinden sormuş sen de o şekilde cevap verseydin yine tartışmazdınız..sana olan zaafını bu yönde kullanacağına sen de ona iyimser yaklaş bu şekilde kullan en azından ben elimden geleni yaptım oldu ya da olmadı dersin..

eski konularınızı okuyamadım ama okuduğum kadarıyla yorum yaptım..çünkü benzer süreçleri geçirdim tek çözümü sadece herşeye ılımlı yaklaşmak..

Canım çoook üzdü beni ama o yüzden bu terslemem ve sinirim.
Ama haklısın daha ılıman yaklaşacağım. :38:

canım geçmişe sünger çekmek her zaman iyidir. öyle bir olgunlukla çık ki karşısına seni görünce hem bu pişmanlık süresinde gerçekten pişman olduğuna inansın. seni kazanmak uğruna daha çok ödün versin. ters tepki soğutur. bir iki dener sonra üçüncüde vazgeçer. seviyorsan bırakma. ciddi demişsin. ciddi ilişkilerde de alttan almayı bilmek gerek.

canım geçmişe sünger çekmek her zaman iyidir. öyle bir olgunlukla çık ki karşısına seni görünce hem bu pişmanlık süresinde gerçekten pişman olduğuna inansın. seni kazanmak uğruna daha çok ödün versin. ters tepki soğutur. bir iki dener sonra üçüncüde vazgeçer. seviyorsan bırakma. ciddi demişsin. ciddi ilişkilerde de alttan almayı bilmek gerek.

Görüştüğüm de bir bir hatalarımızı masaya yatıracağım .
Dedim ki keşke eskisi giibi olaabilsek mustafa da o da olur dedi bana.
İnşallah geene mutlu günlerimize döneriz :)

Görüştüğüm de bir bir hatalarımızı masaya yatıracağım .
Dedim ki keşke eskisi giibi olaabilsek mustafa da o da olur dedi bana.
İnşallah geene mutlu günlerimize döneriz :)

biraraya gelince herşey oluruna varır. tabiki sorunlarınızı konuşun. umarım eskisinden daha güzel günleriniz olur. inşallah canım. ama dediğim gibi o kadar değişmiş ve güzel bir şekilde çık ki.; tanıdığı sen ve hayranlık duyucağı yeni seni görsün;)

Kızlar pazar günü görüşcez kesin :)
Facesini kapattırdım dinledi beni , sonra bana dedi ki sen eskisi gibi olmada ben eskisinden on katı daha iyi olcam söz.
Unuttun bana dair herşeyi dedim olsun baştan yazarız dedi.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur , kuzenim barışmama pek sıcak bakmıyor çok seviyordu mustafayı ama beni üzdüğü için çok kinlendi ne yapacağımı şaşırdım.
Anneminde korkuları var :S
Ben seviyorum ve düzelecekse sonuna kadar onunla olmak istiyorum.
İnşallah biraz düşünceleri esner ve mutlu oluruz.

Kızlar pazar günü görüşcez kesin :)
Facesini kapattırdım dinledi beni , sonra bana dedi ki sen eskisi gibi olmada ben eskisinden on katı daha iyi olcam söz.
Unuttun bana dair herşeyi dedim olsun baştan yazarız dedi.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur , kuzenim barışmama pek sıcak bakmıyor çok seviyordu mustafayı ama beni üzdüğü için çok kinlendi ne yapacağımı şaşırdım.
Anneminde korkuları var :S
Ben seviyorum ve düzelecekse sonuna kadar onunla olmak istiyorum.
İnşallah biraz düşünceleri esner ve mutlu oluruz.

hadi bakalım hayırlısı :16:

canım sız bırbırınızı sevıyosunuz tartısmak yerıne konusabılmeyı deneyın...belkı senın tawrının yumusamasını beklıyor ılk adımı at bakalım...

canım sız bırbırınızı sevıyosunuz tartısmak yerıne konusabılmeyı deneyın...belkı senın tawrının yumusamasını beklıyor ılk adımı at bakalım...

Onunla ağır sözlerle konuşmayı denedim zoruna gitsin biraz diye sonuçlar kötü oldu , çok üzdük birbirimizi . Artık konuşmayı deneyeceğim , bakalım hayırlısı inşallah canım.
Pazar günü inşallah çok iyi haberlerle gelirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back