• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle nereye varılır ki ?

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Kızlar durumumu az çok bilenler bilir.
Bizim aldatma / aldatılma gibi bir derdimiz olmadı. Bir başkası mı varda ondan mı böyle acaba hissine hiç kapılmadım da ben.
Sorunlarımız kişiseldi , onun aşırı kıskançlıkları , benim fazla nazlanmam. Herşeyi aldatılmış gibi yansıtması , bana güvenmemesi vs vs.
Neden böyle oldu herşey derseniz benim de fikrim yok hep o eskisi gibi olur diye bekledim olmadı ... Çünkü ben onun hiç gitmeyeceğinden hep çok emindim , o kadar benimdi ellerimdeydi ( En büyük hatam bu zaten) sonra o haklı olarak isyan etti ben yaşadığım acıyla daha çok üstüne gittim , çünkü o beni bırakamazdı. Bana ters cevap verebilmesi bile yadırganacak bişeydi. Çünkü o çok aşıktı hem. Çok hakaretler ettim o da hep hatalarımı yüzüme çarptı bu süreçte. Şöyle yaptın böyle yaptın.
Tabi ben onun üstüne bu süreç de okadar düştüm ki kaçtı benden , ben kovaladım. Ona bu beni bırakamaz be havasını verdim.
Mesajlar attım aradım salaklık ya.
Neyse biz ilk kez 15 gün hiç konuşmadık , bana öyle bir yemin ettirdi ki ne aradım ne sordum tuttum dayandım. Geçen ayın 25i falandı. Ogünden düne kadar. Geçen cumartesi aradı açmadım o da birdaha aramadı bende tabi ki. Dün mesaj attı bana benm msnı neden acıp duruyorsun. Bende dedım kı derdm basımdan boynumda sıslık var ultrasonla ugrasıyorm. Senin msnını bugun msn ısmıme bakmak ıcın actım baskada acmadm . Iyı geceler dedım.. Ne sıslıgı ne oldu yazdı cvp yazmadım
Msne grdm ordayms hemen sordu boynuna ne oldu dıye bende sanane dedım adam gıbı soyle ne oldu dedı bende dedım kı benimle dogru konus vermıyorum cevap ne olduysa oldu sanane sımdı msnden mı sılıyorsn ne yapıyorsan yap dedım dedı kı sıldımdı sen eklemıssın ben bsy eklemedım hastasın sn dedım tamam nasıl olduysa oldu boynuna ne oldu desene merak ettım dedıi 15 gndur yoktun kafam rahattı dedım yıne oyle de olsun kafanda ne oldu soyle dedı bende anlattım ( benim ablam lenf kanserinden vefat etti boynunda bezeler vardı ilk öyle öğrenmiştik hastalığı) Ablamı bılıyordu kotu oldu sanırım. Dedim 7 temmuza randevu verdiler ultrason için . Özele gıt falan dedı bayag beni merak etmiş benim için gerçekten endişelendi hissettim. Neyse dusunme bunları seninle konusmak ıstemıyorum dedım bana gelıp demez mı nedn enıstemı yaptın kızıyor mu. ( Biliyorum sadece kıskançlığından bunu yaptı facesinede yeni sevgilin hayırlı olsun esmer meleğim yazmıştı nerden bu hisse kapıldıysa yada büyük ihtimalle mesaj atayım diye bana taş attı ama ona rağmen bişey yazmamıştım ) Ağzıma geleni saydım sana hergun beddua edıyorm ne salaksın sen ya dedım. Kımseye guvenmem ınanmam yok kımse nasıl bı adamsn bana gelıp boyle soruyorsun allah nasıl bılıyorsa oyle yapsn dedım cıktım . Msj attı hemen
-aç şu engeli ya dedı
-bende dedım kı Kapattım . Ya ne ıstıyorsun benden allah askına ne ıstıyorsun. Ya benimle neden ugrasıyorsun yeter allah askına.
-Mustafada bise yapmakla alakası yok özlüyorum dedı bende Gecer nasılsa konustun sımdı yokladın , dıner o ıcınde kı her neyse. Benı enayı yerıne koyamazsın artık. yapma bunu bana lutfen. Yalvarırım yapma. Sen kendını kırlettın , aska sevgıye daır ne varsa kırlendı .. dedım
-o da bana üzülüp duruyorum fotografın hala telefonumun ekranında , bilgisayarımda ... Durup durup düşünüyorumda buket sen kıydın ikimize be
-bnde of of bıktım boyle yasamaktan dedım yazmadı cevap.
Bende aramadım bugünde bişey yazmadım.
Aradı saat 3 gibi açmadım , telefonum kapalıydı 8 de tekrar aramış açtım arama mesajı gelmiş mesaj attım.
-Mustafa neden arıyosun ? En son bana dedıklerını unuttun mu ? Sesını duyup basa sarmak ıstemıyorum ben. Uzulmek ıstemıyorum. Merak etme tamam mı artık benı. Arama da sen boyle ıstemıstın sımdı yaramı kanatmaya calısıyorsun. :( dedim
-Özledim özledim ya bişe yapmaya ugraşmıyorum sen hakaret edip durmasan ben bise yapmazdım sana , üzülüyorum aklıma geldikçe dedi
-Bende 15 gundur gayet ıyıydın sen. star ıletısım orası senı cok bozdu mustafa. Tanıdıgım adam degılsın sen. Ozledım dıyorsun ya ınanmıyorm oynuyorsun sadece . Maksatın yoklamak bosluk gecınce gene mutlu olursun nasılsa. Uzuyorsun benı sadece.
-O da bana ben üzmek istemedim sen hep hakaret ettikçe delirdim üzmek falan istemiyorum seni dedi.

Kızlar cevap yazmadım ne diyeceğim bilemedim , çok seviyorum , o da sevdi seviyor biliyorum da ama nasıl böyle olduk biz aklım hiç almıyor.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım o kadar çaresizim ki.
Daha dün bana sarıldığı anlar aklıma geldi içim yandı ağladım.
Haklı yanları vardı ama benimde vardı.
Herkes gıptayla bakarken nazar değdi bize.
İçim hala yangın yeri ama ne olacak bilmiyorum
Böyle nereye varılır ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmmm barışmk istiyor gibii geldi bna.sende istiyorsan kötü davranma.çözün sorunlarınızı:34:

ayni hatalari yapmazsan cocugu da kacrmazsn bir daha:)
boyle karsilikli sevgiler mutlaka ayrilmamali bence:) ki sen hatalarini kabullenmissn, biraz da ilimli yaklasmaya calis,araya daha fazla sogukluk sokma.
fazla naz da asik usandirir demisler,cocuk seviyo ve cok pisman belli.
bu kadar naz niyaz yeter,hayirlisi olsn insallah tekrar birlesirsinizz :)

canımm buna benzerlerini inan bende yaşadım şuanda seni çok iyi anlıyorum kalbin ayrı mantığın ayrı söylüyor sana için içini yiyor ama korkuyorsun eskisi gibi üzülmekten ona inanınca yine o acımasız dengesizce tavırlar sergileyen adam tekrar gelirse endişesi kemirip duruyor için o ikilemi çok iyi bilirim.. eğer gerçekten düzeleceğine inanıyorsan uzun bir süre bu şekilde devam ettir ona karşı tavırlarını hani tabiri caizse burnunu sürttürmek die biz buna diyoruz işte:ssz: kendisinin vazgeçilmez olduğunu sanıyordu ama senden böyle kararlı tavırlar görünce nevri döndü resmen işte o eski mustafa olma yolunda çırpınıp sürünüyor seni tekrar kazanmak için o sebeple kararlılığından asla taviz verme canım çünkü neler yaşadığına burada hep şahit olduk çocuk oyuncağı değil bu işler belirli bir olgunluğa erişmiş bir kişi karşısındaki kişinin hayatını bu denli mahvedemez :20: çok yıprandın sen çok üzüldün tekrar aynı sıkıntıları yaşamamak için bırak biraz daha sürünsün :20: aklı başına gelsin tamamen anlasın sen kararlı olduğunda gerçekten ondan vazgeçebiliyorsun bunu ona empoze et davranışlarınla

Son düzenleme:
ayni hatalari yapmazsan cocugu da kacrmazsn bir daha:)
boyle karsilikli sevgiler mutlaka ayrilmamali bence:) ki sen hatalarini kabullenmissn, biraz da ilimli yaklasmaya calis,araya daha fazla sogukluk sokma.
fazla naz da asik usandirir demisler,cocuk seviyo ve cok pisman belli.
bu kadar naz niyaz yeter,hayirlisi olsn insallah tekrar birlesirsinizz :)

Canım benim hatam onu gitmez sanmaktı ...
O ise bana 4.5 aydır yapmadığını , döktürmediği göz yaşını bırakmadı.
Neler neler oldu bu süreçde.
Şuan beni korkutan ilerisi.
Bugün barışsak yarın ne olacağı , seviyorum ama ... seviyor ama ...
Amalar iş bozuyor işte.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

canımm buna benzerlerini inan bende yaşadım şuanda seni çok iyi anlıyorum kalbin ayrı mantığın ayrı söylüyor sana için içini yiyor ama korkuyorsun eskisi gibi üzülmekten ona inanınca yine o acımasız dengesizce tavırlar sergileyen adam tekrar gelirse endişesi kemirip duruyor için o ikilemi çok iyi bilirim.. eğer gerçekten düzeleceğine inanıyorsan uzun bir süre bu şekilde devam ettir ona karşı tavırlarını hani tabiri caizse burnunu sürttürmek die biz buna diyoruz işte:ssz: kendisinin vazgeçilmez olduğunu sanıyordu ama senden böyle kararlı tavırlar görünce nevri döndü resmen işte o eski mustafa olma yolunda çırpınıp sürünüyor seni tekrar kazanmak için o sebeple kararlılığından asla taviz verme canım çünkü neler yaşadığına burada hep şahit olduk çocuk oyuncağı değil bu işler belirli bir olgunluğa erişmiş bir kişi karşısındaki kişinin hayatını bu denli mahvedemez :20: çok yıprandın sen çok üzüldün tekrar aynı sıkıntıları yaşamamak için bırak biraz daha sürünsün :20: aklı başına gelsin tamamen anlasın sen kararlı olduğunda gerçekten ondan vazgeçebiliyorsun bunu ona empoze et davranışlarınla

Ah canım neler çektim sen biliyorsun.
Onu hayatımda isteyip istemediğimden artık emin değilim çok seviyorum evet ama bilmiyorum.
Çok yıprandım çok acı çektim belki o da öyle bilemiyorum ama ben yaşadığımı biliyorum.
Eskisi gibi olacağını bilsem beklemem ama keşke herşeyden arınıp gelse.
Daha kaybedecek ne kaldı ki en güzel günlerimiz geçti gitti.
Mutlu olmak istiyorum artık.

SAYGI, SAYGI, SAYGI!
Her şeyden önce birbirinize saygı duymalı, bunu göstermelisiniz. Hakaretlerle, saygısız konuşmalarla hiç bir ilişkinin sağlam süreceğini sanmıyorum. Saygı olmayınca, sevgi de yok oluyor :50:

Valla erkek arkadasinla ne olur olmaz bilmiyorum, hayirlisi olsun.
Benim takildigim konu kafandaki sislik, temmuza randevu vermisler bence ne yap ne et bir an evvel cekil o ultrasonu.
Sagligin herseyden önemli, sen böyle düsünüp düsünüp sagligindan etme kendini.

Valla erkek arkadasinla ne olur olmaz bilmiyorum, hayirlisi olsun.
Benim takildigim konu kafandaki sislik, temmuza randevu vermisler bence ne yap ne et bir an evvel cekil o ultrasonu.
Sagligin herseyden önemli, sen böyle düsünüp düsünüp sagligindan etme kendini.

Canım teşekkür ederim , annem pimpirikli zaten o kadar bekler mi bütün aile tutuştu tabiri caize.
Çünkü 3 sene zor zamanlar geçirdik ablam 3 sene mücadele verdi 3 sene önce vefat etti.
Özele gittik cektirdik hemen bugun sonuçları gösterdik yok bişey korkmayın dedi.
Başka doktorada gittik o da yok bişey temiz dedi.
Antibiyotik verdi , bu öyle bişey değilmiş çok şükür.

ooff kötü bi hikaye :31: tamam konuşun ozaman zaten hatasını anlamış gibide duruyor halletmeye çalışın bence ay sanki beniim ilişkimmiş gibi üzüldüm valla inşallah barışır mutlu olursunuzzz :26:

Canım teşekkür ederim , annem pimpirikli zaten o kadar bekler mi bütün aile tutuştu tabiri caize.
Çünkü 3 sene zor zamanlar geçirdik ablam 3 sene mücadele verdi 3 sene önce vefat etti.
Özele gittik cektirdik hemen bugun sonuçları gösterdik yok bişey korkmayın dedi.
Başka doktorada gittik o da yok bişey temiz dedi.
Antibiyotik verdi , bu öyle bişey değilmiş çok şükür.

Allah rahmet eylesin, basin sagolsun.
Sevindim kötü bir sey olmamasina.
Sen yinede dikkat et kendine, üzülme bosuna cünkü degmez.
Hayirlisi olsun hakkinda.

Allah rahmet eylesin, basin sagolsun.
Sevindim kötü bir sey olmamasina.
Sen yinede dikkat et kendine, üzülme bosuna cünkü degmez.
Hayirlisi olsun hakkinda.

Saol teşekkür ederim gerçekten.
Aslına bakarsan bişey çıksa şaşırmayacaktım 4.5 aydır herşeyi içime atmakdan helak oldum.
Açıkcası böyle bişeyden korkuyordum yani bu işin sonunda hasta olmaktan , boynumda bişey belirince çok korkmuştum.
İnşallah hayırlısı olur ...

Son düzenleyen: Moderatör:
ooff kötü bi hikaye :31: tamam konuşun ozaman zaten hatasını anlamış gibide duruyor halletmeye çalışın bence ay sanki beniim ilişkimmiş gibi üzüldüm valla inşallah barışır mutlu olursunuzzz :26:

Halledilse keşke çok istiyorum yine ona sarılayım , bana sarılsın ...
Ama olmayacak ki ...
Benim hatam çok fevri davranmak .

anladığım kadarıyla tekrar şans vermek istiyosun ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyosun.. biz ne desek boş sen karar vereceksin ya herşeye rağmen iyisiyle kötüsüyle yaşandı ama şansı haketmiyoruz diyip silip atacaksın.. ya da bu hikaye burda bitmemeli diyerek şans vereceksin ama nasıl.. şöyleki çok uzun bir konuşma yapmanız gerekiyor yüzyüze konuşma şansınız varsa bunu bir an önce yapın.. msnden telefondan yapılan görüşmelerin tam olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir insanla yüzyüze görüşmek hiçbişeyin yerini tutmaz.. tabi konuşurken aşkınızı bir kenara bırakın bundan kastım öpüşüp koklaşmayın :1: birbirinize dokunmayın.. yoksa yanlı bir konuşma olabilir ve verimli olmaz bu görüşme diye düşünüyorum.. herşeyi, aklınıza takılan ne varsa konuşun saatlerce, taaki ortak yollar bulana kadar.. ikinizde bitsin istemiyorsunuz ve bu devirde böyle bir ilişkiyi bu noktada bitirmek yazık olur bence.. birbirinize şans verin sen kendindeki ve ondaki hataları görmüşsün en basidi çok nazlanıyorum demişsin sen bu sorunu çözmede adım at o kıskançlığında.. derken birer birer sorunlarınızı çözün inşallah.. tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim biraz sert yazmış olabilirim.. :1:

anladığım kadarıyla tekrar şans vermek istiyosun ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyosun.. biz ne desek boş sen karar vereceksin ya herşeye rağmen iyisiyle kötüsüyle yaşandı ama şansı haketmiyoruz diyip silip atacaksın.. ya da bu hikaye burda bitmemeli diyerek şans vereceksin ama nasıl.. şöyleki çok uzun bir konuşma yapmanız gerekiyor yüzyüze konuşma şansınız varsa bunu bir an önce yapın.. msnden telefondan yapılan görüşmelerin tam olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir insanla yüzyüze görüşmek hiçbişeyin yerini tutmaz.. tabi konuşurken aşkınızı bir kenara bırakın bundan kastım öpüşüp koklaşmayın :1: birbirinize dokunmayın.. yoksa yanlı bir konuşma olabilir ve verimli olmaz bu görüşme diye düşünüyorum.. herşeyi, aklınıza takılan ne varsa konuşun saatlerce, taaki ortak yollar bulana kadar.. ikinizde bitsin istemiyorsunuz ve bu devirde böyle bir ilişkiyi bu noktada bitirmek yazık olur bence.. birbirinize şans verin sen kendindeki ve ondaki hataları görmüşsün en basidi çok nazlanıyorum demişsin sen bu sorunu çözmede adım at o kıskançlığında.. derken birer birer sorunlarınızı çözün inşallah.. tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim biraz sert yazmış olabilirim.. :1:

Canım yani görüsmek isterse görüşeyim mi ?
Ya canım biliyorum ki değişmeyecek , herşeye karşı bir yapısı var esnemiyor yer zaman anlayışı yok bunları aşsa ben lafından çıkmam.
Ama yok deyince bitiyor herşey asla evet demez.
Beni üzmedi şu 5 ay öncesinde , her dediğimi yapan biriydi.
Ama çok kısıtlayıcı ve sabit fikirli.
Bilemiyorum artık gerçekten :(

canım ıkınızın de barısmak ıstedıgı bellı
ama,bence ıkınız de bırbırınızı cezalandırmak ıstemıssınız .
bence barısın ama,ıkınız de tamamen degısın .
cunku ıkınızın de bırbırınıze pek saygısı yokmus .
aslın da bız kızlar bazen"" fazla naz yapmakdan kaybedıyoruz .
kızların cogun da vardır bu durum ; sureklı naz kaprıs yapmalar,asaglamalar ..
bunları yaparak gercekten karsı tarafı kendımızden ıtıyoruz .
karsı tarafın askına o kadar cok guvenıyoruz kı sımarıyoruz .
kendımızden emın edalarıyla assaglamalar neler neler .
ama bu devran boyle gıtmıyor ,adam sonra hoopp gıdıyor .
zorla cıldırtıyoruz erkeklerı .
ben de bunları zamanın da yaptım hem de fazlasıyla
ama sımdı oyle degılım ,cok uslu bır kız oldum :8:

Son düzenleme:
Back