çok güzel yazmışsın canım benim eşimde polis eşimi 13 yıldır tanıyorum çok şükür gayet kişilikli birisidir.....sivil hayatta asla kimliğini açıklamaz soranlara sadece memurum der okadar....ama arkadaşın eşi kendini ne sanıyorsa yazık bu kadına ve bebeğine ikisinide asla haketmiyor Allah onu ıslah etsin umarım bayan arkadaşımız tez zamanda kurtulur ondan....
-Ananen için geçmiş olsun çok üzüldüm.Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
-Eşine gelince diyecek söz var aslında olmasına da burada yazmam etik olmaz.Olan bana olur ceza alırım.
Evli barklı çocuklu adamsın ne işin olur başkalarıyla ne işin olur !
Ama ben sana birşey diyeyim mi bu adam sağlam ayakkabı değil hem de hiç değil.
Yok gece kalkıp boğazını sıkarsam dua oku adımı söyle kendime gelirim vs vs...Martaval okuyup seni korkutup evden kaçırmayı mı planlıyordu yoksa ciddi ciddi böyle düşünceleri mi vardı bilemiyorum.
Sonra muska yapması o sözleri...Buna ne demeli.Hastalıklı kişilik bu adam valla.Kafası nelere çalışıyor şuna bak ya.
-Anladığım kadarıyla bunlar 1 sene evvel yaşandı şuan annenlerdesin.Boşanma davası açıldı nafaka bağlanmadı daha yazmışsın.
Doğru mu anlamışım ?
Boşanma davan nezaman açıldı .Anlaşmalı boşanmada ilk celsede bitiyor evlilik.
-Yok sen daha iyilerine layıksın şöylesin böylesin.Peh !!!
Olmayan aklına yeni mi düşmüş senin özelliklerin de seni övmeye başlamış yersiz bir şekilde.
Hadsiz adam ! Yontulmamış odun olduğu doğru bak onu doğru söylemiş.
-Kaynanan olacak süpürgesiz cadıya da bir çift sözüm var :
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !!!
Yok telefon açık kalsın da yok sesini dinleyeyim de.
Çok mu düşündün çok mu sevdin torununu da çocuğun emekleme zamanında bir halı alamadın!
Böyle sözde sevmelere de hastayım .Lafa gelince çok severim ölürüm biterim bilmem ne.
İcraata gelince tık yok.Alaydın ya bir halı çocuk rahatça emekleyip oynayaydı.Bırak Allahını seversen ya.
Eksik kalsın onun onların sevgisi.Sen bir başına yetersin evladına.Hiç üzülme.
Onlar üzülecek pişman olacak.
Sen geç bile kalmışsın ayrılmakla bunca şeye rağmen.
Şimdi başın dik gururun tam olsun .
Ve bir hemcinsim olarak senden ricam bir daha asla kendini ezdirme asla !
amin Allah razı olsun inş biter artık şu zor günler feraha ererim inş...bunlar yetmezmiş gibi bide önceden tuttuğum avukatla başım derde girdi halletmeye çalışıyorum şuan adliyeye gide gele bıktımçok üzüldüm durumunuza yaşadığınız çaresizliğe yalnızlığa(( en yakın zamanda hayatınızın muhteşem olması dileğiyle çocuğunuz ve sizin için...
Acırım acırım da o aradaki sabiye acırım :26:
tşk ederim bakıcam tavsiyene doktora gitmiştim 8 ay önce ilac verdi emzirdiğim için kullanamamıştım ama haftaya gidicem iyi olmaya çalışıcam...
çok tşk ederim Allah razı olsun
ahh garip yavrum kadersiz yavrum bahtı gülmedi doğdu doğalı karakollar adliyeler mahkemeler gördü yarabbim yardım et bitsin artık bunlar neyaptım ben yarebbim neyaptımki bunlar oldu ben çok kötü oldum hepinize iyi akşamlar
Güzel arkadaşım, İlaca ihtiyacın olmayacak bu konuyu araştırırsan. Çünkü senin içindeki duygu karmaşını çözebilecek hiç bir ilaç yok. Konuyu araştırınca bana hak vereceksin. Bir başka şeklide benim annemde var ordan biliyorum.. Annem 25 yıldır alıyor ilacı... Şu an çok iyi merak edecek olursan. :) Biraz benzeri bizde de vardı... Adamı hayatından çıkarmadığın sürece hastalıklar bırakmaz yakanı Allah korusun... Sen gene çabuk bulmuşsun sonucu maşallah... Atlatacaksın. Çok güzel bir hayatın olacak inşallah. İç dünyada en az hasarla atlatmak için oku mutlaka. Eğer Bilirsen kontrolde edersin kendini. dualarım sizinle. sevgiler...
Oyle dusunme. Nice kotuler var ki burada guzel bir hayat suruyorlar, nice de iyiler var ki onlarin da hayatlarinda hep bir imtihan. Yasadiklarin suphesiz bosuna degil. Allah burada da otede de yuzunu bundan sonra hep guldursun insallah. Oglunla mutlu bir hayat versin. Allah dagina gore kar verirmis. Yasin 26 olmasina ragmen cok sabirli, guclusun, direyetlisin.
Esin de bana kalirsa bildigin hastaymis, garip yani. Kaynananin zaten yatacak yeri yok. Dizilerde bile bu kadar kotusu yok.
Nihayetinde kurtulmussun hasta insanlardan. Bosanma isin de bir an once sonuclanir da tumden kurtulursun ins.
amin Allah binkere razı olsun arkadaşım duaların için..evet bayağa bi diraneyetli yapım var belki babasız büyümenin faydaları annemde ben 5yaşındayken kardeşim 4yaşındayken babamı kaybetti bizi bugünlere getirdi inş bende annem gibi dimdik olucam.
kesinlikle hasta kimbilir daha kimin canını yakacak çarşamba gecesi yolcuyum mahkemeye bu sefer bende gidicem avukatın bişey yapacağı yok kendim hakimin karşısına çıkıp sorularını cevaplayıp yavrumun hakkını istiyecem
daha bakamadım ama kesinlikle bakıcam araştırıcam.annenin iyi olmasına sevindim inş dahada iyi olur.çok şükür 1,5yılımı vererek kurtuldum haklısın ya 10 senem 20 senem boşuna gitseydi.Allah razı olsun duaların için.benim kafam cevreden dolayıda karışmıştı şu gün oldu hala kimileri inş barışırsınız aklı başına gelir arıyomu çocuğunu diye soruyorlar bende bitti imkansız artık diyorum
İnsanların hala evliliklerin bozulma sebebi olarak muska büyü vb. şeyler olduğunu düşünmelerine şaşırıyorum. Resmen bir psikopatla evlenmişsiniz, hangi aklı selim adam elinde bebeği olan kadının kafasına silah dayar ki? Bunu hangi muska yaptırabilir? Kocanız olacak o adamın aklı başında olsaydı zaten ne anasının ne de başkasının lafına bakardı. Bir sürü küfür olay şiddete maruz kalıpta adam sizi istemiyorum dediğinde dünyam yıkıldı demişsiniz ya... sizin dünyanız yokmuş ki zaten?! Olmayan dünyada çırpınıp durmuşsunuz..
Hayat size ve oğlunuza güzellikler sunsun, yolunuz açık olsun.
kusura bakma arkadaşım ama bu ne gurursuzluk. eşin sana gıt demış kaynanan olacak edepsızı saymıyorum bıle. sen hala adamın dıbınden ayrılmamışsın. pes ya neler cekmışsın hala çoçuğum babasız kalmasın derdındesın. boyle bır babayla aynı evde mutlu mu olur coçuğun sanıyosun.
valla okurken ınanamadım şaka gıbı. adam kovuyo sen gene evdesın. gıt ailenın yanına ac boşanma davanı tazmınat davanı. bu hayata bı kere gelıyoruz elın oğlu bızın uzsun dıye mı
Yazık onu diyenlere... Benim annemin 27 yılı gitti.. Annem 3 sene önceye kadar enkaz dı. Şimdi toparladı. Ama tahmin edersinki yaşlılık başladı. Hamdolsun hala nefes alıp yürüyor ama duygu yükü olarak tükenmiş durumda. E tabi bizlerede yansını. 12 yaşımda başladım annemi TEK BAŞINA hastaneye kaldırmaya... Rabbim yavruna yaşatmasın bunları. Kimseyi dinleme... Daha taze nefes alırsın... Sırf yaşamak için değil mutlu olmak için yaşarsın.. sevgiler..
Insallah alirsin oglunun velayetini. Uzulme oyle babayla birlikte yasayip da sunepe veya gaddar, psikopat olacagina tek annesiyle buyusun. Sen babasizligi bilmissin, belli ki onun icin sonuna kadar mucadele etmissin ama gunah senden gitmis.
Zaten masallah dimdiksin. merak etme sen boyle oldukca Allahin izniyle hicbir sey senin sirtini yerine getiremez. Guzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?