böyle kaynana ve ogul sırlar dünyasında var sanırdım başıma geldi....

Amin canımm :) Dert hepimizde var önemli olan bunlardan ders çıkarıp tekrar hayata tutunabilmek Sende bunu başarıcaksın ben tüm kalbimle inanıyorumm :13:

yahu nereye takıldınız ya ben şuan 26 yaşındayım o aptal 33 ve cocuğumda 1,5yaşını 2ay geçti.....

saçma gelebilir ama ben yaşadım bunları buraya yalan yazarak kendimi tatmin etme derdim yok.polis çağırdım benimki devrem tamam bişey yok yanlış anlaşılma o sinirli filan dedi..polislerde yenge bende kaynanayla 5 senedir sorun yaşıyorum olur öyle şeyler filan dedi ısrarla şikayetçiyim dedim götürmediler neden yalan söyleyimki

Amin canımm :) Dert hepimizde var önemli olan bunlardan ders çıkarıp tekrar hayata tutunabilmek Sende bunu başarıcaksın ben tüm kalbimle inanıyorumm :13:

evet çok güzel dersler cıkardım kimseye güvenmiyorum artık kendime geldim toparlandım bu birsene içinde nafakam bağlanmadı bende çalışamadım çocuk tam ilgi isteyecek zamandaydı..şimdi uğraşıyorum iş için gerekirse yaşadığım şehri değiştiricem daha iyi olur diye düşünüyorum

canım benım aklını başına al yaa..bu adamdan ne koca olur ne baba..bırak ne hali varsa görsün.kendi pisliğinde boğulsun

haklısın bu adamdan ne arkadaş olur ne sevgili ne koca ne baba...beni kadınlara arattırıp ben kocanın sevgilisiyim ayrıl çabuk o beni seviyo şuan kahvaltı ediyoruz demeler...daha sonra bi kadın arayıp gittiği şehrin adını söyleyip biz burda evlendik ben hamileyim bitir şu mahkemeyi yoksa kötü olucak demeler mesaj atmalar iyi oldu savcılığa gittim şikayette bulundum mahkeme olucak bununla ilgili boşanma davamada çok iyi delil oldu üstelik ben numaramı değiştirmiştim annemin numarasından arayıp beni istedi ve bana bunları söylediler

nedenmi katlanmak istedim çünkü ailemin sülalemimde huyunu biliyordum başıma gelecekleri benim annem sürekli konuşan temizlik hastası bi kadın şuandada pek huzurlu değilim tabiki okudum meslegim var ama yavrumu kimseye güvenmiyorum...

mesleğim var çok şükür ama çalışamadım bu 1senede çünkü annem bakamıyor çocuğa sürekli şikayet ediyor evi döküyor filan diye...stresten doğru düzgün yazamamışım e bu kadar yazıyı yazarken doğaldır hata yapmam
onun oğlu derken adi kadının oğlu oğlan adamdan bahsettim yani 33 yaşındaki adama bebek muamelesi yapıyor demek istedim

ben şuan 26 yaşındayım o 33 oğlumda 3ay sonra 2yaşına girecek

polis bunu senelerdir yapiyo,kari koca arasinda olur oyle seyler,hadi barisin da evinize gidin vs.bi ara erkek polisler boyle davraniyo diye daha cok kadin polis gorevlendirildi falan diye haberler vardi tvde.demek ki hala yeterli sayida degil kadin polisler.
boyle bi pislige cok bile dayanmissiniz.Kendi pisliklerinde bogulurlar insallah.
Siz de cocugunuzla bundan sonra daha mutlu olursunuz umarim.

Son düzenleme:
bu kadar pislige fuhusa siddete yalana katlan kovulsan da gitme. gurur diye birsey var bilmem hic duydun mu?

duymazmıyım bende bekarken gururlu,havalı,dediğim dedik çaldığım düdüktü ama evlenince çocuğunda olunca böyle gurur hemen olmuyor düşünüyorsun verdiğin emeği hayallerini kurduğun düzeni sonrasını....

ama şimdiki aklım olsa boşanmakmı istiyosun hadi bakıyım al ceketini al valizini yürü yallahhhh derdim kendi evimde yaşardım eşşek gibide bakardı

aynen ben müdürüne bile anlattım can güvenilğim yok ben gidicem eve gelmesin hazırlanıyım müsade etsin diye ama onlar eve yolladı o günde dayak yedim sen beni arkadaşlara rezil ettin diye bana vururken tokadın biride 7aylık bebeğe denk geldi çocuğun aklı başından gitti bende ona saldırdım sen benim yavruma nasıl vurursun diye sonrada apartman ayakta kapıya geldiler bu adiye kızdılar sonra da sessiz sessiz gelmiş 2ayın var sonra ben gideceğim ne halin varsa gör diyor ertesi gün rapor aldım dayak için elimde delil olsun dedim sonrada annemle kardeşim geldi

oyyy. şiştim...

haklısın bide beni düşün yazmak istedim işte napıyım kusura bakmayın başınızı şişirdim hakkınız helal edin
yok estafurullah. yaşadıklarınıza şiştim. nasıl dayandınız. ona şaşırdım .feci şeyler bunlar

Son düzenleme:
yerinde olsam kurban keserim boyle evlilikten kendimi kurtardigim icin.anali ogullu onlar normal degil.eninde sonunda kendi baslarini yerler.sen gecmiste yasadiklarinin izlerini silmeye,mutlu olmaya bak bundan sonra.

cocuk varken ben kimseye boşan demem iyi gecinmeye çalısın cocuga yazık derim hep ama siz evli kalırsanız asıl cocuga yazık yarın bigün cocugunda psikolojisini bozabilirler senin tek caren boşanmak.düzgün bir işe girip yavruna güzel huzurlu bir ortamda bakmak hatta karsına düzgün biride cıkarsa evlenmek.bu yaşadıkların cok zor birde aranızda yas farkı var adamın daha olgun olması lazım.annesinin lafına bakıyor.ben hani kaynanan demiş ya normal dogur yoksa kocanı sogutursun diye buna takıldım ne alaka yani belki normal doguramıcaksın cocuga zararı olcak belki sezeryan hayırlı doktordan iyimi bilcek neden ille normal dogum önemli olan sağlıklı olması bebegin.bence sen sezeryanla dogurdugun için kaynanan sana takmıs ve oglunu doldurmaya başlamış.cok sacma bi sebep.ayrılmak senin için daha iyi olucak gibi yoksa gencecik yasında böyle streslerle hastalık sahibi olucaksın allah korusun.bırkane halleri varsa görsünler allah iyiyi dogruyu biliyo nasılsa kimsenin yanına kalmaz zaten.

ben evliyim bebeğim de var. bu yaşadıklarının çeyreğini yaşasam arkama bakmazdım.

10 tane çocuğun olsa bile böyle bir insan müsvettesine katlanılır mı?

yahu siz böle bi adamla niye evli kalmak için bukadar ısrar ettinizki anlamadım herşeye eyvallah derseniz böle tepenize binerler ana oğul bırakın yavrunuz babasız kalsın böyle bi dengesiz adama baba diyeceğine

Normalde böyle uzun yazıları hayatta okuyamam ama bu kez sonuna kadar okudum. Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm.. Umarım hayalini kurduğunuz her şeye kavuşursunuz. Oğlunuzla mutlu bir hayat yaşarsınız.

"Biri özet geçsin." diye atlayacak densizi merakla bekliyorum. :))

bu aıleden ve kocadan kurtulduğuna dua et önüne iyi biri çıkarsa evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…