böyle kaynana ve ogul sırlar dünyasında var sanırdım başıma geldi....

Arkadaşım ne diyim Allah c.c sabır , huzur , mutluluk ,sağlık versin sanada evladınada cidden okurken şiştim
şiştim derken yaşadıklarına üzüldüm hepimiz bi ucundan evliliğin cilvelerinden nasip alıyoruzda sen hepsinden nasibini almışsın

Son düzenleme:
Eş adam gibi adam olsa en şeytan kaynana zarar veremez..
Sen kaynananı boşver eşine kız,söv güle oynaya boşa bu herifi..
Manyağın teki, hasta bu adam yaa..
Hala boşanmak isteyince yıkıldım diyorsunuz.
Herifin yediği haltlar,pislikler yıkmadı mı sizi, bu evliliği?

Çocuğum babasız kalmasın diye diye insan olamayan herifleri zorla baba
yapmaya çalışmayın Allah aşkına!

Ilk bir kac paragrafi okudum gerisini okuyamadim icim daraldi..Allah sabir versin..bosan bu adamdam..boyle babasi olacagina babasiz buyuse daha iyidir herhalde…dizilerde bile bu kadari ancak olur.

hayata bak Allah aşkına yaaa, sen böyle bi hayatı kendine yakıştırıyo musun:26:

bi de şunu anlamadım, tüm bunları eşin sen normal değil de sezeryanla doğurdun diye mi yaptı anlamadım:KK53::44::44:

Son düzenleme:
şuan boşanma davası devam ediyor hala uzadıda uzadı dava yaşadığım yerde değil en son kaldğımız yerde açılmıştı.gidemiyorum da offf offf...
annem beni getirince cocuğunda halini benimde halimi görünce geldiğimizin ikinci günü kurban koyun kesti....

sonrada beni kadınlar arayıp ben mühendisim mersinde yaşıyorum gibi şeyler söyledi kahkaha attı ve numara benimkinin yakaladğım vodafone hattıyla seri numara sadece son rakamı değişik küfür ettim benimkini aradım yine o kadının sesi geliyodu...

sonra numaramı değiştirdim bu seferde annemin numarasını arayıp benle konuşmak istemiş buyrun dedim benim adımı söyleyerek bak işte biz burda evlendik kocan seni sevmiyo bana aşık aramızdan çekil çocuğunada bakarım bize ver yoksa herşey daha kötü olucak dedi hiç bişey demedim teli kapattım bu sefer bunları mesaj attı çokta iyi oldu mahkemede kullandık delil olarak birde savcılığa verdim haziranda mahkemeye çıkıcaz

sonra bu adi herif erkek kardeşimi arayıp siz delimisiniz niye şikayet ediyosunz demiş kardeşimde küfrü basmış bu seferde annemi aradı annemle üç saat konuştu ben iyi değilim bunu yapan bendim tamam tel benim üstüme kayıtlı böyle bişey yok eve hakim savcı geldi baktı demiş

şuan boşanma davası devam ediyor hala uzadıda uzadı dava yaşadığım yerde değil en son kaldğımız yerde açılmıştı.gidemiyorum da offf offf...
annem beni getirince cocuğunda halini benimde halimi görünce geldiğimizin ikinci günü kurban koyun kesti....

sonrada beni kadınlar arayıp ben mühendisim mersinde yaşıyorum gibi şeyler söyledi kahkaha attı ve numara benimkinin yakaladğım vodafone hattıyla seri numara sadece son rakamı değişik küfür ettim benimkini aradım yine o kadının sesi geliyodu...

sonra numaramı değiştirdim bu seferde annemin numarasını arayıp benle konuşmak istemiş buyrun dedim benim adımı söyleyerek bak işte biz burda evlendik kocan seni sevmiyo bana aşık aramızdan çekil çocuğunada bakarım bize ver yoksa herşey daha kötü olucak dedi hiç bişey demedim teli kapattım bu sefer bunları mesaj attı çokta iyi oldu mahkemede kullandık delil olarak birde savcılığa verdim haziranda mahkemeye çıkıcaz

sonra bu adi herif erkek kardeşimi arayıp siz delimisiniz niye şikayet ediyosunz demiş kardeşimde küfrü basmış bu seferde annemi aradı annemle üç saat konuştu ben iyi değilim bunu yapan bendim tamam tel benim üstüme kayıtlı böyle bişey yok eve hakim savcı geldi baktı demiş

sana yaşatıcaklarını yaşatmışlar daha ne uğraşıyolar anlamıyorum.mesafeni koru bu saatten sonra,onlarla ne kadar az muhatap olursan senin için o kadar iyi.
annenin de ellerine sağlık,böyle bi kurtuluş için kurban kesilmesi gerekir zaten.

hayata bak Allah aşkına yaaa, sen böyle bi hayatı kendine yakıştırıyo musun:26:

bi de şunu anlamadım, tüm bunları eşin sen normal değil de sezeryanla doğurdun diye mi yaptı anlamadım:KK53::44::44:

tabiki yakıştırmıyorum kurtuldum çok şükür o dönem robot gibi olmuştum hiç sağlıklı düşünemedim bide ordaki ablalar filan sık dişini gitme gidersen herşey biter düzelir gibi şeyler söylediler kafam karmakarışıktı annemin evine oturduğumuz yer 11 saat uzaklıktaydı hiç halim gücüm yoktu anca ağlıyodum yemek yiyemiyodum hep komşular yemek getirdi offf yazınca ortaya çıkıyor ne hale düşmüşüm

aynen arkadaşlar bu kadın sezeryanla doğum yaptım diye kafaya beni taktı..özel hastanede doğum yaptım diye yaptı bunları doktor bile dedi iyiki sezeryanla almışız suyu pisti çocuk kakasını yiyebilirdi dedi...ama buna sorsan dayanamamışım,korkmuşum ben kadın değilmişim...iki gün sancı çekmek nedemek saçlarımı yoluyodum dayanamıyodum artık ama açılma olmuyordu ben neyapıyım

şimdi kendi kızıda doğum yapmıştır çok merak ediyorum nası doğum yaptı

cocuk varken ben kimseye boşan demem iyi gecinmeye çalısın cocuga yazık derim hep ama siz evli kalırsanız asıl cocuga yazık yarın bigün cocugunda psikolojisini bozabilirler senin tek caren boşanmak.düzgün bir işe girip yavruna güzel huzurlu bir ortamda bakmak hatta karsına düzgün biride cıkarsa evlenmek.bu yaşadıkların cok zor birde aranızda yas farkı var adamın daha olgun olması lazım.annesinin lafına bakıyor.ben hani kaynanan demiş ya normal dogur yoksa kocanı sogutursun diye buna takıldım ne alaka yani belki normal doguramıcaksın cocuga zararı olcak belki sezeryan hayırlı doktordan iyimi bilcek neden ille normal dogum önemli olan sağlıklı olması bebegin.bence sen sezeryanla dogurdugun için kaynanan sana takmıs ve oglunu doldurmaya başlamış.cok sacma bi sebep.ayrılmak senin için daha iyi olucak gibi yoksa gencecik yasında böyle streslerle hastalık sahibi olucaksın allah korusun.bırkane halleri varsa görsünler allah iyiyi dogruyu biliyo nasılsa kimsenin yanına kalmaz zaten.

psikolojim cok bozuk iyiyim desemde boş bazen cok kötü oluyorum ama güçlü olup memur olup çocuğuma süper bi anne olmak istiyorum...

aradaki yaş farkından dolayı beni çocuk gibi görüyordu hep ezdi hep aşağıladı hep eleştirdi...

valla 26 yaşındayım ama 75 yaşındaki insan gibi oldum..

Allah yardım etsin bu nasıl birşey, diyecek laf bulamıyorum,tüylerim diken diken oldu

Ilk bir kac paragrafi okudum gerisini okuyamadim icim daraldi..Allah sabir versin..bosan bu adamdam..boyle babasi olacagina babasiz buyuse daha iyidir herhalde…dizilerde bile bu kadari ancak olur.

amin çok sağol.aynen bu adam kendi diodu çocuk benim yanımda büyümesin benimgibi olmasın siz çok iyisiniz falan filan...

kaynanam 1 hafta kaldı ama ne 1 hafta

akşam yemeği hazırlıyorum mutfakta,cocuk uyuyor yatak odasında,deli kadın oturma odasında yine zikrediyor,yanyana yatak odasıyla oturma odası.çocuk uyanmış ağlıyor bayağa ağlamış bende duymamışım aspiratör açıktı ya git bi bak çocuğa senin torunun değilmi duymaması imkansız nerdeyse çocuk beşikten düşecekmiş yetiştim bende sesli sesli içimden geçenleri söyledim vicdansız kadın filan diye

torununu kucağına anca oğlu gelince alır poposunu açar öperdi sarı kuzum yavrumun yavrusu babası bak şuna filan derdi...oğlu evde olmayınca kucağına verirdim bana al şunu al tırtıl gibi hiç durmuyor derdi.

sonra oğlu işten gelir çocuk kucağımda kapıyı açardım çocuğu niye anneme vermiyon derdi.....
hey Allahmı dedim ya siz nesiniz böyle anca sağarlar birbirini ağlarlar sevgi öyle kucağa almakla olmuyor..

Son düzenleme:
süründür o adamı boşan nafaka iste cocugun için sen başkasıyla evlenene kadar her ay tıkır tıkır ödemek zorunda.ödemezsede cezasını çeker mahkeme karar verdimi mecbur o kararı uygulamak zorunda sakın yanına bırakma.cocuguda mahkeme sana verir bence aldatmamıssın aldatan babayamı kalıcak cocuk ayrıca o cocugun sana ihtiyacı var küçücük daha mahkeme bunuda değerlendirir.telefon numaralarının hepsini değiştir sadece postanede bi hesabın olsun her ay nafakayı oraya yatırsın cocugu yaparken iyiydi o zaman bakmasınada katkıda buluncak manevi acıdan olmasada maddi yardım yapcak tabi mecbur.o kadında ayrı bi tuhaf sana bunları o kadın için yaptıysa ki kadın bundan zevk alıyo.bi başka kadın içinde aynısını o kadına yapabilir ki yapıcak gibide görünüyo alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste yani.yok kurtuldugum yeter fılan deme paraları o kadınla yıyıp senın psıkolojini bozan adama az bile bu.

süründür o adamı boşan nafaka iste cocugun için sen başkasıyla evlenene kadar her ay tıkır tıkır ödemek zorunda.ödemezsede cezasını çeker mahkeme karar verdimi mecbur o kararı uygulamak zorunda sakın yanına bırakma.cocuguda mahkeme sana verir bence aldatmamıssın aldatan babayamı kalıcak cocuk ayrıca o cocugun sana ihtiyacı var küçücük daha mahkeme bunuda değerlendirir.telefon numaralarının hepsini değiştir sadece postanede bi hesabın olsun her ay nafakayı oraya yatırsın cocugu yaparken iyiydi o zaman bakmasınada katkıda buluncak manevi acıdan olmasada maddi yardım yapcak tabi mecbur.o kadında ayrı bi tuhaf sana bunları o kadın için yaptıysa ki kadın bundan zevk alıyo.bi başka kadın içinde aynısını o kadına yapabilir ki yapıcak gibide görünüyo alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste yani.yok kurtuldugum yeter fılan deme paraları o kadınla yıyıp senın psıkolojini bozan adama az bile bu.

tüm maddi olarak herşeyi isticem nafaka eşya davası maddi manevi tazminat altınlarım duruyor ama tekrar isticem içim kin nefret dolu mahkeme ona bir gün görme izni vermiş korkusundan gelemiyo yada düşündüğü bişeyler var...alıp anasının yanına götürecek yada yazın izne ayrılınca gelecek belkide..bende önlemini alıp adresimi değiştiricem

Arkadaşım ne diyim Allah c.c sabır , huzur , mutluluk ,sağlık versin sanada evladınada cidden okurken şiştim
şiştim derken yaşadıklarına üzüldüm hepimiz bi ucundan evliliğin cilvelerinden nasip alıyoruzda sen hepsinden nasibini almışsın

amin Allah binkere razı olsun çok sağol duaya çok ihtiyacım var...ben dediğin gibi hepsinden nasibini aldım hepsinden bu saatten sonra sadece huzur istiyorum ne başka bi evlilik ne başka dert

tüm maddi olarak herşeyi isticem nafaka eşya davası maddi manevi tazminat altınlarım duruyor ama tekrar isticem içim kin nefret dolu mahkeme ona bir gün görme izni vermiş korkusundan gelemiyo yada düşündüğü bişeyler var...alıp anasının yanına götürecek yada yazın izne ayrılınca gelecek belkide..bende önlemini alıp adresimi değiştiricem

dikkat et yalnız görmesine izin verme bence nasıl yaparsın billmiyorum ama bi güvenlik bul takip etsinler onu ayda 4 gün belli bi ücret karsılıgında görüştüğü zaman cocuguyla allah korusun cocugu kacırmaya filan kalkar.

bide şunu anlatıyım sonunu

annemle kardeşim geldi eşyalarımdan alabildiğimizi aldık.. tüm komşularım karı koca çoluk cocuk hepsi ağladı arkamdan bay bay etmeler dualar sanki gelin cıktım o evden dedim sonunda istedikleri sonunda ocağımızı söndürdü şimdi mutlu olsun hıçkıra hıçkıra ağladık hepimiz çok sevmiştim ordaki insanları Allah onlardan binkere razı olsun beni sahipsiz bırakmadılar hala görüşürüz herzaman duacılarıyım...

o tabi evden kaçmıştı annemgilin geleceğini duyunca sanırım bizi uzaktan izlemiş eve gelmiş hüngür hüngün ağlamış ev sahibi aramış evi boşalt tüm komşulardan bizde sende rahatsız oluyoruz demiş tamam demiş bir hafta hiç dışarı çıkmamış millet korkmuş kendine bişey yapar diye ahh nerde....

sonra benim gelinliğimi nişanlığımı satmaya götürmüş satamayınca getirmiş cöpe atmış annemin yün yatağını satmış telefon borcunu ödemiş eşyaları satmış öldü fiyatına plastik eşyaları dağıtmış....çocuğun oyuncaklarını bile çöpe atmış...

komşular arıyo bugün evden şunu götürdü bunu attı şunu sattı diye haber veriyorlar.....

ne diyim bu kadar sıkıntıyı çileyi rabbim bana boşuna çektirmedi inş yüzüm güler yavrumla

Eş adam gibi adam olsa en şeytan kaynana zarar veremez..
Sen kaynananı boşver eşine kız,söv güle oynaya boşa bu herifi..
Manyağın teki, hasta bu adam yaa..
Hala boşanmak isteyince yıkıldım diyorsunuz.
Herifin yediği haltlar,pislikler yıkmadı mı sizi, bu evliliği?

Çocuğum babasız kalmasın diye diye insan olamayan herifleri zorla baba
yapmaya çalışmayın Allah aşkına!

ahh ahh bende eşimin ailesinden çok çektimmm
ama eşimden yana şanslıyım evet bu konu beni çok etkiledi.
herkezin derdi kendine zormuss ahh ahh

canım allah sana da sabır versın bebegın le cok mutlu ol inş. o pislikten kurtul yenı bır hayat kur ıyıkıde bıtmıs o babayla buyurmu cocuk ruh hastası olurdu allah korusun ınsan yavrusuna nasıl kıyarrr :KK43:(((
rabım yar ve yardımcın olsunnn kıyamam nasıl kotu durumdasındırr :'(

ahh ahh bende eşimin ailesinden çok çektimmm
ama eşimden yana şanslıyım evet bu konu beni çok etkiledi.
herkezin derdi kendine zormuss ahh ahh

canım allah sana da sabır versın bebegın le cok mutlu ol inş. o pislikten kurtul yenı bır hayat kur ıyıkıde bıtmıs o babayla buyurmu cocuk ruh hastası olurdu allah korusun ınsan yavrusuna nasıl kıyarrr :KK43:(((
rabım yar ve yardımcın olsunnn kıyamam nasıl kotu durumdasındırr :'(

atlatamadım hala bazen rüyalarıma giriyorlar ana oğul...gördügüm yerde öldürürüm heralde ikisinide rabbim karşıma çıkartmasın onları çok kin var içimde tezgahı oyunu kurmuşlar benim üstümden oynadılar

dikkat et yalnız görmesine izin verme bence nasıl yaparsın billmiyorum ama bi güvenlik bul takip etsinler onu ayda 4 gün belli bi ücret karsılıgında görüştüğü zaman cocuguyla allah korusun cocugu kacırmaya filan kalkar.

asla oğlumu göstermicem eğerki zorundada kalırsam benim yanımda görür asla ve asla güvenmiyorum çocuğada bişey yapar diye korkuyorum

X