- 17 Mayıs 2020
- 473
- 643
-
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
Ayrıca asıl sana lafı yetistirenle,mesafe koy araba.Seni asıl kıskanan o.Az bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gia
Size bunu kim söylediAz bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gitti
Demek ki senin çevrendeki insanlarda eşin için konuşuyor.ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar
Nişanlının amcasının eşi niye sizi arıyor? Ne alaka? Hem de 7-24Az bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gitti
Benim içinde çalıştıgım işyerindeki arkadşaım deidğim iki kIz aynısı demişlerdi. İksinide sildim heryerden biz ozamn sevgiliydik eşimle. Sonra bin pişman oldula rkaç kere barışmak istediler konuşmadım asla. insan böyle şeylere kırılıyo ve sanane yani yakışır yakışmaz senlemi evleniyor ne bu boş yorumlar. Kıskançlıktan başka bişey değil kendileirne yakıştırmışlar belliki bizimkinde böyle bir durum vardı sonra onalrda evlendi bizde evlendik. Ortak tnaıdıkalırmız gidip benim hakkımda iyi şeyler diyince pişman oldular yakın olmak istediler siiznde aynı şekile gelecek eminim.Az bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gitti
Az bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gitti
Bu şey kimden duyuldu eğer nişanlınsa son çıkışdan dönAz bir süre sonra düğünüm var ve geçenler de şey duydum nişanlımin amca eşleri vs nişandan sonra benimle dalga geçmişler çok çirkin falan demişler çocuğa yakışmıyor ama benim cevremdeki insanlar ise tam tersini düşünüyor çok çok iyisin ondan diyolar kendimi çok kötü hissettim onlardan uzak duruyorum akrabalarindan sonuçta biz ikimiz birbirmizi seviyoruz ve özellikle amca eşi beni sürekli arıyor mesaj atıyor yedi yirmi dört Allah aenij gibi birini banada gelin nasip etsin diyor agzindan din iman düşürmüyor analamadim gitti