Böyle ilk buluşma mı olur ?

Artık bu devirde haftada bi gün bile internete takılan adam bu yaptıklarının nası sonuçlanacağını biliyor.Bu adam seni şu an kendince bu kadar önemsiyorken yarın bigün ilişkiniz rutine binince nası bişeye dönüşür hayal ederken bile üzüldüm.Hazır duyguların güçlenmemişken uzak dur bence bu törpüle törpüle bitmez.

Aynen öyle... ztn yemek içmek bahanedir. Değer vermek naziklik söz konusu.
Eşim hep garson gelmeden sorar fikrimi. Bazı durumlarda da alşmıştır ne sevip sevmedigime. Hani biz bunu yıllarla kazanmadık. İlk görüşmelerimizde de bu durum böyleydi...
Fakirlik ayrı şeydir. Görgüsüzlük ayrı.

Tanrım...okurken üzüldüm sizin adınıza. O kadar özendikten sonra adamın ultra öküz ve ultra cimri çıkması akıllara zarar. Bazıları eleştirmiş çiğ köfte yenmez mi falan diye de olay bu değil.

İlk buluşmanızda hanginiz büfeden çiğ köfte yemek ister? İlk buluşma dediğin özel olmalı, para mı yok o zaman 2-3 iskemleli köfteciye gitse daha anlamlı en azından sersem sepelet yemek yemezsiniz. E kazançları da iyiymiş. Üstelik güya hoşlandığın kızla yemeğe çıkıyorsun daha menü masadayken içeceğin hesabını yapıp "yok istemiyoruz" diyorsun e kızın adına ne konuşuyorsun bu küçük hesap işte adam bariz cimri. Hele o otobüs muhabbetinde yok artık dedim. Bugün yemeğin yanındaki 1 kolaya karışan, 2 kahvenin muhabbetini yapan insan yarın kim bilir nasıl delirtir insanı. Erkeğe hesap ödetmekten nefret ederim, asalak kadınlara çok kızarım ancak bu adam fena konu sahibesi hiç arkana bakmadan kaç. İlişkinin uzun seyirdeki simülasyonunu yaşatmış 1 gecede

Tamam adam garip biri ama içini döken biri yanıt almayı hak etmiyor mu sizce? Hissediyordum artık hissetmiyorum de. Sebebini kurcalarsa soylersin

ya tamam da hep lüks yerlerde mi yiyoruz yemeğimizi, çiğkötfecinin önünde durup yediğiniz olmuyor mu?

Cig kofteyi cok severim ama ilk bulusmada degil. Iyi tanimadigim normal arkadaslarim bile olsa ilk bulusmada ayakta dikilip yemek yemem. Zaten ben o cig kofteci olayindan sonra oturup yemek yemez, bir daha da konusmazdim. Cimri ise kotu, ilk bulusmadan anladigi cig koftecide ayakta dikilip yemek yemekse daha kotu. Bu kabaligi ve vizyonsuzlugu normallestirmeye calismamak gerektigini dusunuyorum.

:) Ya ben de aynısını düşündüm yalnız sizin mesajda iki nokta var yan yana, ona dikkat edelim

Tamam adam garip biri ama içini döken biri yanıt almayı hak etmiyor mu sizce? Hissediyordum artık hissetmiyorum de. Sebebini kurcalarsa soylersin
bence kaçmak yerine hayata bakış açılarının farklı olduğunu izah ederek bu konuyu kapatabilir. Belki adam da hayatta kendini yontmaya karar verir , ders olur. Fiona22

Yuh yani öküz olunur da bu kadar göstere göstere olmaz..
Uzak dur..

konu sahibi de geleydi iyiydi sabahtan beri atıp tutuyoruz, bakalım neler yaşandı..

daha önce de söyledim, bunlar arkadaş daha, ilk buluşmaları olsa ve yeni tanışmış olsalar ve bu yaşananlar olsa tamam anlayacağım da.. o zaman ne adammış yahu diyeceğim.. vizyonu pahalı yerlere götürerek mi gösterirsiniz, işte bunlar şekilcilik derim susarımm..

Anlattıklarınızı okurken gülmekle üzülmek arasında kaldım bence bir erkek için oldukça ezik bir durum ben olsam masadan bile kalkabilirdim:) bence hiç oralı olmayın derim
Ben yaptim zamaninda. Saniyorum ikinci bulusmamizdi. Beni sicagin altinda 40 dk yuruttukten sonra neyse bari suraya oturalim diye bir kafeye oturttu. Menu geldi abartmiyorum 10 dk menuye bakti ve ben bisey yemiycem dedi. Olur mu birlikte yemiycek miydik dedim. Burasi pahaliymis keske baska yere otursaydik dedi bu erkek musveddesi. Pahali dedigi yer genelde ogrencilerin gittigi bir kafe bir tost 15 lira makarna 20 lira. Pahaliysa kalkariz dedim ve bir hisimla kalktim. Bu da hicbisey demedi arkamdan yuruyor. Buluruz simdi biyer dedi. Sen bul ben gidiyorum dedim ve arkama bakmadan yurudum yanima geldi mirin kirin ama asla suratina bakmadim. Duraga kadar arkamdan yurudu. Ben otobuse bindigim gibi gittim. Sonra mesajlar yazmia beni yanlis anladin neden boyle yaptin bilmem ne. O gun iletisimimi tamamen kesmistim.Gercekten midemi bulandiran bir anidir.

Eğer böyle bir karakter size uygun değilse kaçın tabi ama bir şeyler hissediyorsanız ve idare edilir diyorsanız o baska

Ara sayfaları okumadım da arkana bakmadan kaç. Cimri olmasını geçtim ne görgü biliyor, ne ilk buluşmada bir kadına nasıl davranılır onu biliyor. İlk buluşmada daha doğru dürüst tanımadığın bir insanla çiğ köfteciye falan gidilmez hanımlar yapmayın etmeyin. Tipini mi beğendin bilmiyorum ama yani hiç elle tutulur yanı yok ki adamın tamamen fail, bunla evlenirsen sana nefesi bile parayla aldırır, evde yediğin lokmayı sayar. Bunun gibi tipler değişmez, ararsa ölü taklidi yap görüşme bir daha.

Benim agzimdan luks yer diye bir sey hic cikmadi, ben hep ayakta dikilip yemek odakli yorumlar yaptim, siz anlayamadigim bir sekilde hep luks mekana mi gitsinler diyorsunuz ve bana diyorsunuz :)). Kaldi ki ben evden termosla cay getirse, pastaneden kek alsa parkta oturup yeseler bile daha iyiydi demistim. Bildigim kadariyla ulkemizde cig kofteci haric butun mekanlar luks degil, ortalama butik cafeler olmadi avmde oturup yiyecegi bir suru yer var. Ve evet ilk bulusmada ayakta dikilip cig kofte yemek vizyonsuzluk ve kabaliktir.

senin nezdinde genel olarak cevap vermiştim o soruyu sorarken?
hayırlısı bakalım...

Ararsa ölü taklidi yap ,:) bayıldım buna

Ya ben çocuğa üzüldüm biraz.. maddi durumu kötüye yakın, arabası yok. Buluşma için dolmuş otobüsün bile ücretsiZini düşünüyor..yemeğe Çıkarayım diyor ama orta halli kafenin bile fiyatları pahalı geliyor..

Denk değilmişsiniz gibi geldi bana. Beklentileriniz çok farklı. Bence başlamayın bir ilişkiye.

Neden bilmiyorum ama mesajları okurken bu adamın seni denemiş olabileceği hissi doğdu kalbime .umarım gerçekten cimri değildir çünkü evlilikde cimri adam asla çekilmez.aslında aynı ortamda çalıştığınız için bunu tahmin etmen kolay olmalı bence üst başı giyimi tavırları nasıl mesela iş ortamonda ?

Bence direk yol ver yemek için dışarı çıkarıp çiğ köfteciye götürüyor sonrada kahvenin fiyatına söyleniyor ilerde senin ihtiyaçlarını bile almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…