Böyle ilk buluşma mı olur ?

Arkana bakmadan kaç... cimri ne demek alası. Çok sorun yaşarsın bununla. En itici erkek tipi. Hazır soğumuşsun kaç kaç kaç

Bir insani iste tam olarak da bu ufakmis gibi gorunen hareketleriyle tanimaya baslarsiniz. Ben okurken yillar onceki birini animsadim ve midem bulandi yeniden. Bu tarz insanlar sevgide de cimri oluyor ve son derece bencil karakterde oluyorlar. Sana cok ictenlikle diyorum ki bu insanla hicbir sekilde duygusal bir iliskiye baslama. Birak is arkadasligiyla kalsin. Ben adami gormeden igrendim.

Ilk bulusmada konu sahibine elini cebine atsaydin demek sacma degil mi? Kaldi ki kiz sormus zaten ama sormasi gerekmezdi.
Hem davet ediyor hem ilk romantik bulusma gibi bisey. Sonucta 50 kere yemege cikmis degiller. Boyle birinin uzerinde fazla dusunmezdim bile...

Ozensiz, hesap oderken ikinan biri hic olmadi hayatimda. Boyle sacma sapan insanlari cekmeyin "erkekler duz mantiktir " bilmem ne bahaneleriyle...

Mavi ekran verdim
Ne konuşcan ki bunla
Bariz kaba ve cimri

Bir öneride bulunayım, forumda okuduğum kadarıyla pintiler genelde yiyip içilenin hesabını yapıyor. Eğer hesabı o ödemişse kahveyi ödeşin ne olur ne olmaz.

Bir butik cafe olur, 3-5 masa ve tabureleri ile sevimli bir yer olur o zaman tamam. Ben de çok severim öyle yerleri. Çiğ köfteci tam anlamıyla vizyonsuzluk, hele ayakta dikilerek yemeyi teklif etmek... Gerçekten ne düşünüyordu bunları teklif ederken anlayamadım.

Dip not: Tanıdığım cimri insanlar hep yemeğin yanındaki içeceğin hesabını yapar. Fazla gelir bir kutu içeceğe para vermek.

Daha once iliskisi olmus mu? Belki nasil davranacagini sasirmistir heyecandan, bi bulusma daha yapin bakalim bu sefer nasil davranacak, eger ayni kafayla devam ederse "bundan sonra merhaba merhaba " bence..

Bana da böyle bırını zorla ayarlamaya calısıyorlar. Hiç uğrasma derım acıklama bıle yapma .

Karşı tarafı tanıdığınız özel bir gece olmuş gerçekten
Herşeyin başlamadan bitecek olması da tam isabet
Öğrenci olsa daha bonkör harcardı ilk akşam için
Allah korumuş yüzünü erken görmüşsünüz

Bu adamla uğraşacak olan sensin, ne adap biliyor ne görgü.

Her zaman mırç mırç bir ilişki taraftarı değilim ama insan ilk zamanlarda heyecan istiyor, ayakları yerden kesilsin istiyor.

Bu adamdan istediğin şeyleri çıkaramazsın.

Mesele cimrilik değil, adam çok odun ve değişmez böyle gider.

Senden hoşlandığını da sanmıyorum koskocaman adam bir kadınla nasıl konuşacağını neler yiyeceğini bilemez mi yahu?

Sen ona beni düzgün bir yere yemek yemeye götürmedin diye çıkışma sakın çünkü bu adam seni paragöz sanır kesin. Ben duygularımdan eminim seninle arkadaş olarak devam etmeliyiz daha fazlasını bekleme benden de kes at.

İlk zamanlar böyle olan adamla evlenmeyi düşünemiyorum bile ben.

Parasızlıktan yaptığını düşünmüyorum , ortalama lüks bir yerde iki kişinin yemeği en fazla ne kadar tutar ki? Olsun olsun taş çatlasın 200 TL , bir de ilk özel yemek yani.İnsan para ayırır , ne yapar eder.Hayır bir de bu adam sigara filan içiyorsa eyvah ki eyvah adam düpedüz hem bencil hem cimri.Madem öyle ne diye yemek demiş ki? Kahve içmeye gidip sohbet etseniz en azından daha iyi olurmuş.Bence haklısın.

Bir de bu adamın duygularından emin misin? Paracı erkekler sırf çalışıyor para kazanıyor diye bile kadınlara yaklaşabiliyor.Umarım öyle değildir.

ya tamam da hep lüks yerlerde mi yiyoruz yemeğimizi, çiğkötfecinin önünde durup yediğiniz olmuyor mu?

Bence bir sure daha arkadaslik yapin. Hemen sevgili olmayin. Daha iyi taniyin gozlemleyin. Cimriyse zor.

Adam cimri, kaba, yol yordam bilmeyen biri bu kesin ama denemiş olma ihtimali daha da korkunç. O zihniyet daha kötü gerçekten.

Erkekler çok uyanık. Bizler kadın erkek eşitliği dedikçe adamlar bunu bize karşı kullanmaya başladılar. Tüm nezaket kurallarını hiçe sayıyorlar artık. İlk buluşma özel olmalı, davet eden karşılamalı. Hiçbir ilişkide yükü tek taraf üstlenmemeli. Ama ilişki hesabı yapıp, şu kadar yemek, sinema, hediye vs. bu tutuyor diye çeteleler tutmaya başladılar. İlişki maliyeti hesaplayıp değmez demeler, kadının en ufak nazlanmasını kezban diye yaftalamalar... Şu anda üstelik bir sürü kadın kendi hemcinsini kezban diye aşağılıyor sırf yeni nesil kaba, bencil erkeklerin ağzına laf vermemek için olmadığı biri gibi davranıyor. En alasından erkek egemenliğini kadın erkek eşitliği diye yutturmaya çalışıyorlar resmen.

Eminim ki bu adamı konu sahibi "ilk buluşmada özel bir yer dedin çiğ köfteciye gittik, içeceği bana sormadan reddettin, otobüs bedava diye beni yalnız bırakmaya kalktın" diyerek reddetse arkasından "kezban, paracı, ben kimseye para yedirmem" diyecek, arkadaşlarına, eşine dostuna böyle anlatacak. Kafa o şekilde çalışıyor muhtemelen.

Hiç açıklamaya bile gerek yok, kestirip at, ben arkadaş olarak görüyorum, yanlış düşünmüşsün de istersen, istersen uzak dur, açıklama bile yapma. Hak etmiyor çünkü.

Normalde ilk buluşmalarda göz boyamaya çalışırlar bu adamda özgüven var resmen ben buyum beni beğenirsen böyle beğen mesajı vermiş ben o çiğ köftecide iki dürüm bir ayran söyleyip kendisini de cesaretinden dolayı tebrik ederdim.
Biz ilk buluşmada sahilde balıkçıya gittik sonra çok defa daha gittik bir sürü sayabileceğim göz boyamalar sonunda ne oldu benim üç katım maaş alıp çocuğun okul parasını zorla ödeyen eve kuruş katkısı olmayan bir adam belki böyle saklambaç oynamayan biri daha hayırlıdır.

ya tamam da hep lüks yerlerde mi yiyoruz yemeğimizi, çiğkötfecinin önünde durup yediğiniz olmuyor mu?

Cigkofte delisi biri olarak soyliyeyim. Cigkofteye hic hayir demedim. Bazen gece yarisi sirf canim cekti diye cigkofte almaya gideriz esimle o derece severim.
Ama ilk aksam yemegi bulusmasinda ayakta cigkofteciye (ayakta dikilmeli) gitmek istemezdim.

Bu arada sunu soylemeden gecemiycem. Bu kadar mi guzel dilbilgisi olur..butun baglac olan de da lar ayri, soru edatlari ayri, baglac ki ler ayri "sey" ler bile ayri. Virguller cumlenin en olmasi gereken yerinde, vurgular kusursuz.. okurken kendimden gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…