Böyle ilk buluşma mı olur ?

Konu sahibi ikimiz de tek yasiyoruz ve gelirlerimiz gayet iyi demis. Adam parasizliktan degil cimrilikten boyle yapiyor. Bu tipler boyledir hep. Iyi kazanir ama yiyecegin yaninda 3 liralik icecek almamayi kar sayar. Asgari ucret alan adam bundan daha comerttir emin olun.

Erkeklere masraf yaptırırsan kıymete binersin, bu net! Böyle deneme de olmaz, ne bu böyle abuk subuk bir "paragöz olmayan kız nasıl anlaşılır" sınavı mı? Yol verin gitsin layığını bulsun.

Yuh diyorum afedersiniz adam herşeyin hesabını yapmış.
Önce yemegi ucuza getirmeye çalışmış olmamış içecekten feragat etmiş o da olmamış kahvelere pahalı demiş. Otobus olayına değinmiyorum bile.
Sanırım genç bi arkadaş bu birazda saf. İçinden geldiği gibi davranmış aslında göz boyamaya çalışmamış :) karar sizin böyle küçük hesaplara gelemem diyorsanız bir daha görüşmeyin konu sahibi.

Eşimle ilk buluşmalarımız aklıma geldi. Ben de aşırı feminizm havaları, bir hesabı o öderse, diğeri benden diye inat ederdim :) o da Güler kabul ederdi zorunluluktan. Ya da arabasıyla bırakmayı teklif ederdi, ne münasebet deyip terslerdim :))

Ben de komikmişim ama ilk buluşmalar anlattığınız gibi olmaz yani, adam feci.

Biz sonra çok sıkıntılar da çektik, elimizi çok sıkı da tuttuk ama olacak yer var, olmayacak yer var. Sal gitsin sen bu adamı, bi cacık olmaz. Ya da çok zengin olur, var yemez amcayla yaşamak zorunda kalırsın.

Konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yanlış anlamışsın der şöyle der böyle der ikna eder boşver bence hani yaptıklarını küçümsemek şu bu değil de ilk buluşmada çiğ köfte dürüm nedir ya hepsini geç insan kahveye davet ettiği insanın yanında pahalı şu bu der mi yani bilmiyorum ben de senin gibi soğurum direk

aklıma şey geldi. burda bir üye yazmıştı. adamla buluşmuş.
adam teklif de bulununca olmaz demiş. kız ısınamamış.
neyse adam buna mesaj atmış
içecek 5
yol parası 10
yediğin şu 20
su 50 kuruş
toplam 35,5 diye
bu da hayır dersen öyle yapmasın sakın
ya kendini sakladı biranda döküldü. bu Allah'ın lütfu oldu senin için.
ya da seni denedi. ama cimriliğin de denenecek mantıklı açıklaması olamaz.
ha parası yoksa da yemeğe çıkmak teklif edilmez ki.
ben olsam çok fena soğurdum.

Aynı şeyi düşndüm

Hazır soğuduysan hiç altını ateşleme derim. Yerden göğe kadar haklısın çünkü. Yapısı olabilir ama bilmiyorum canım cimri adamla zor...

Hesabı ödemiş ama üç gün uyuyamaz artık , cimri olmasının yanında kaba da davranmış hazır soğumuşken hiç yaklaşma bence

ilk bulusma degilmis ki zaten ...
icecek ben de hiç istemem yemege verilen paraya acimam da 1 liralik icecege 5lira vermeye acırım su yeter bana:)
Birakin bir taraf tutumlu olsun hayay oyle lay lay lom degil hele evlilikler hic oyle degil maddi cok yük sizi bekliyor..Ben bu cocugun cimri ya da mal oldunu dusunmuyorum aileden boyle yetisen saf niyetli şekil verilebilir biri bence de oldugu gibi görunmus rol yapmamis..Bir de hesabi ona mı ödettiniz hep eger oyleyse yanlis..paylasilmali..

Ben yapamazdım şahsen öyle adamla yan hiç sevmediği şeyler hadi ikiniz birlikteyken neyse ama yarın birgün arkadaşlarınızla çıksanız aile ile birlikte bir yere gitseniz rezil olursunuz. Tamam belki öyle denk gelmiştir beki hep öyle değildir ama hoşuma gitmezdi. Biz eşimle 1 sene farklı şehirlerden çıktık ayda bir gelirdi yanıma o misafirdi ama elimi cebime attırmazdı İstanbul'a geliyordu ki bulunduğumuz şehire göre pahalı bir yer ama hiç söz konusu olmadı. Hala da öyledir 11 sene oldu asla para hesaplarına girmez tabi bütçemize göre yerler tercih ederiz ancak bir kahveye de aman çokmuş demez ya içecek falan direkt almayalım demez. Ünlü kahve yerlerine falan ikimizde gitmeyiz zaten annem falan gelince de ağırlar eder bunlar çok önemli bence

Ben sizi haksız buldum adam yemek için vegan istemiş sizin için çiğköfteciye götürmüş, içeceği o söylemese de siz söyleyebilirdiniz, gerçekten kahve fiyatları çok pahalı artık bu arada, otobüs bedavaysa kullanmak istemiş yani ne varki bunda, baştan sona haksızsınız

deeermişim sırf kadınlar kulübü herşeye muhalif olan kullanıcıları yad etmek için,şaka tabi topuklarını vura vura kaç cimri ötesi, ıyyy ben sadece minibüse bindirdi ilk buluşmada en azından taksiyle eve bırakmadı diye bile soğurdum, çok acınası geliyor bana sadece para düşünen erkekler.

İşte bizler beceremiyoruz para harcatmayı el üstünde tutulmayı yapana bravo ama tebrik etmek gerek...
biz zamanında yürüdük bile, hesabı da ödedik, he sor şimdi çok mu iyisinizz.. ehh işteee..
en azından göz boyamamış yaa.. kızz fionaa çık artık ortayaa:))

Ya hadi ilk buluşma vs. bilemedi şöyle oldu böyle oldu bi şekilde gecistirelim.
ama ben en çok 28 yaşındaki adamın duygularını mesajla açıklamasına şaşırdım .
Liseliler bile böyle yapmıyor artık kendilerince organizasyon falan yapıyorlar yani.
Hayır yedin bi halt 2.buluşma ayarlarsın ve çok güzel bi gün yasatirsin duygularınıda öyle açıklarsın yani.
Mesaj nedir yahu ergen ?

Aynı şirkette çalışıyorlarmış ve adam iyi kazanıyormuş. Diyelim ki parası yok, niye “özel bir buluşma olacak, akşam çok seveceğin bir yere götüreceğim” falan diyor.

Sevdiği bir çaybahçesine davet etseydi. Bir arkadaşın dediği gibi evden getirdikleriyle (sandviç, kek, meyve suyu) parkta piknik hazırlasaydı.

Konunun maddi olarak denk olmakla ilgisi yok. Kafa olarak denk değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…