Böyle ilk buluşma mı olur ?

Kabullenilecek bir tarafı yok bu adamın.
Tutumlu denemez buna bildiğin aşırı cimri yani.
Az önce tvde izliyordum aşırı pintileri. Bunların para vermemek için yapmayacağı şey yok. Aynı evde yaşayanlar için zulum resmen ya. Adam muslukları bantlamış su gitmesin diye. Gidip sokaktaki tuvaletten su taşıyordu evde kullanmak için. Çamaşırları kardeşinin spor salonu aboneliğini kullanarak girdiği salonda duş alırken yıkadı,elindeki şişeye dezenfektan doldurdu spor salonundan bedava diye. İş görüşmesine gittiği yerden bile doldurdu o şişeye dezenfektanı. Sizinkinin bir tık üstü bu yani. Utanmasa yapar.
Kesinlikle uzak durun. Daha ilk buluşmadan kendini belli etmiş şanslısınız.

dizilerde olsa adam ya da kadın salaş bir yere götürse ağzımız açık izleriz ama diymii:))
Salaş yer değil yahu bildiğin çiğ köfteci, adım başı her yerde olanlardan. Bir özelliği yok ki. Dizilerdeki yerler genelde gözlerden uzak salaş ama keşfedilmemiş buranın köftesi vs çok güzel dedikleri yerler oluyor.

Ben olsam duygularımın hatrına oturup konuşurdum,ben üniversitede öğrenciyken bile böyle bi randevum olmamıştı ki üç kuruş parayla geçinirdik. Bu kadar cimri adamla da nasıl olur bilmiyorum ama aslında koşarak kaçın diycem ama duygularınız var işte

Bilmiyorum belki alıştık odunlara, ama kızımızın yazdığından belki (olayı anlatışından), ben çok da aşırı yüklenemedim adama samimi geldi bazı konularda direk ben yaşamışım gibi adama gıcık olurum ama bunda öyle olmadı. bilmiyorum niye.

Biraz sizi denemis nabza gore serbet vermek istemis,biraz da ben boyleyim paranin kurus hesabini yaparim demis yani gorunen durum o.
Ilk gorusmeden boyle yaparsa cesitli bahanelerle zamanla o yollari ac susuz yuruyerek de goturmeye calisacagi zamanlar olacaktir.. :)
Asiri müsrif adamla da cimri adamla da olmaz..
Ustelerse ve hemen vazgecmek istemiyorsaniz ikinci gorusmeyi de yapin.Baktiniz degisen bisey yok yol'layin

ay okurken ruhum darlandı. normalde uzun konuları okumayı sevmem ama cok sürükleyiciydi şimdi toplamıştır şimdi düzeltmiştir telafi etmiştir diye diye okudum bu kdr cimri birine hatta tahammül edemem heleki ilk buluşmada. arkadas ortamnda veya kardeşle kuzenle gidince dersin ohaa kahve ne kdr pahalı fln. ama bz evli olmamıza rağmen eşim hala çıktgmzda ne içersin ne yersin kendine bişey söylerken içermsn die hep bnada sorar. cok afedersinizde büyük ökzlük yapmış. cahillikmi demeli bilmiyorum. doğal hali bu olablr zaten doğal hali bu cimrilikse bırakın kalsın başlamadan

Hem güldüm hem üzüldüm :)
Ya dalga geçtiğini sanmıyorum ama bu zamana kadar gözünden kaçan bir cimrilik var sanki. Üzülme bence erkenden çok bağlanmadan görmüşsün. Bunun ileriki versiyonuyla başa çıkamam diyorsan bir mesajla halledersin bence.

Çok kötü daha ilk buluşmada böyleyse sonraları alışınca ne yapmaz.bende salaş yerleri çok severim ama çiğköfteci ilk buluşmada olmamış.içecek sorusuna size sormadan atlaması olmamış.kahvenin ve dolmuşun lafını yapması hiç olmamışbence yol verin gitsin soğumakta çok haklısınız

Adam ayaklı karikatür. Ben hayatta içimde tutamam, ne düşündüğümü direkt söylerdim.

Cimriliğin beni benden aldı, şok üzerine şok yaşadım, beraber geçireceğimiz vakte hiç konsantre olamadım. Çok farklı yaşam tarzlarımız var. Ben seni yorarım. Arkadaş kalalım , derdim.

Ayy benimde başıma gelmişti böyle bir durum yıllar önce :) Anında bırakmıştım, Sonralarında gördükçe ıyyk ben bundan nasıl hoşlanmışım diyerek kendime acıyordum

Kız sankisi mi var, günlük hava 1 tl deseler, solumaz 3 güne ölür bu adam

dizilerde olsa adam ya da kadın salaş bir yere götürse ağzımız açık izleriz ama diymii:))

Ama dizilerde filmlerde o salaş yerlerde oturarak yemek yiyiyorlar, bunda seni çok özel bir yere götüreceğim gibi şeyler dedikten sonra büfede ayakta dikilmişler. O filmlerde erkekler kadının içecek içmeyeceğine karar vermiyor ve “aynı yere gideceğiz ama bugün bedava diye ben otobüsle gideyim” demiyor.

Kız sankisi mi var, günlük hava 1 tl deseler, solumaz 3 güne ölür bu adam
Kız ne yapayim arkadasi uzmekte istemiyorum, bazen cok acimasiz yorumlar oluyor insan kendini kotu hissediyor :)) yoksa tabiii ki oyle gereksiz bi cimrilik yapmis. Bence tamamen o gun ne hissettigini anlatan kibar bi mesajla olayi kapatir.

Size katılıyorum, o cimriliğini ve af buyrun öküzlüğünü bu kadar rahat sergilemişse ben de açıkca söylerim, bilsin , ondan sonra da oturup derdine yansın...

Ayy benim de basima gelmisti boyle bir vaka
Adam 40 takla atiyor bulusalim diye
Kabul ediyorum. Gittigimiz yerler cok tuhaf.
Yanlis anlasilmasin luks bir beklentim falan yok ama adam utanmada kiraathaneye gidelim tavla atalim diyecek. Gercekten bir kadinla gidilmesi tuhaf yerlere gittik :/

Halbuki gel sahilde yuruyelim dese bence problem yoktu. Tek kurus harcamadan da beni cok mutlu edebilirdi. Konu tamamen bir kadina nasil davranacagini bilememekti.

Sonra bir de demis ki "morportakal cok buyuk birsey kaybetti. Yazik etti." Ay ne gulmustum.

Arkadaşın konusuna yorum yapan bazı hanımlar 'ben de cimriyim' yazmışlar.
Benim yetiştirilme ve hayat tarzıma o kadar uzak ki ... Cimriliği bırakın tutumlu bile olamıyorum.
Para harcamak için kazanılır derim ve harcarım.
Alacak bir şeyler bulurum, market, pazar, avm hiç fark etmez, kendime,aileme,yakınlarıma...
Eşim olmasa ne evimiz olurdu ne arabamız.
Diyeceğim o ki cimri adamla hayat geçmez koşa koşa kaçmak lazım, ama eşlerden birinin eli çok açıksa diğeri biraz toparlayıcı ve tutumlu olmalı.
Aksi halde bugün bulduğunu bugün yiyen ve geleceğiniz için hiç yatırım yapamayan bir aile olursunuz.

Ben olsam içecek istemiyoruz dediğinde ben istiyorum diyip kendi hesabımı kendim öderdim eve geldiğimde de attığı mesaja "ben sahiden yemeğe gideceğimizi düşünürken çiğköfteciyi tercih etmen aşırı özensizdi. Sanırım maddi yönden biraz kısıtlayıcı birisin yani ne birbirimize uygun değiliz. Teşekkürler iyi geceler" derdim dan dan diye. Ya da direkt "cimrilere alerjim var gece boyunca kaşıntı tuttu beni" derdim. Bir değil iki değil bi ton cimrilik yapmış adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…