- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Tatlım bu adam beceriksiz vasıfsızın teki, senin katı ve önyargılı olduğunu söylemekle de aklı sıra vicdanını rahatlatacak ,, eski erkek arkadasım aynıydı bunun, hiç bişey planlayamaz sürekli şöyle yapcam böyle yapcam diyip hiç bişey yapamazdı , hiç arkana bile bakma bence , bu tiplerle ömür geçmez ..senin konuşma anlatım tarzından anladığım kadarıyla gerçekten değerli birisin , sana layık olan biriyle ömrünü paylaşBugun dayanamadim soyledim kizlar.
O gunku davranislarini garipsedim dedim tabi asil icimden gelen sen okuzsun demekti de..
Mesela dedi ?
Mesela eve donecegimiz zaman,beni yalniz birakip gitmeyi teklif etmen dedim.
Yani konustukca her seyi batirdi mi desem sivadi mi desem ne desem bilmiyorum.
Aciklama aynen şöyle : "Ben sana saka yaptim, seni yalniz birakmayacaktim zaten. Orda da soyledim, bunu niye bu kadar ciddiye aldigini anlamadim.( iyice batirdigi kisma geliyorum. )
Ikimiz de otobusle gidelim dedim. ( otobus konusu ciddi,ayri ayri gitme konusu sakaymis ) Senin evine kadar yururken ben sana mesajda yazdiklarimi soylecektim. " ( evim duraga uzak. )
E be insan,o zamana kadar hic mi firsat bulamadin ? O yolu mu bekledin?
Eheheh bedava diyip otobusu teklif edecegin yerde, iki dakika bi yerde duralim sana bir sey soyleyecegim desen nolacakti?
Cig kofte neydi dedim ?
Kucumsedigimden demiyorum hani o gunden once "ozel bir aksam yemegi" diyip duruyorduk, hatta sen bana seni cok sevecegin bir yere goturecegim dedin.
Resmen ilk gordugun yerde durdun dedim.
Buna aciklamasi da su : o cok guzel yerde bana uygun yiyecek olmayabilirmis bu yuzden emin olamamis ve cigkofteci denk gelince de soylemis.
O ana kadar aklina gelmedi mi bana uygun bir sey olmayacagi dedim
Gelmis de emin olamamis.
Ben vejetaryenim,beni et lokantasina mi goturecekti. Boyle bir sey olur mu
Bugun cogu cafede bana uygun bir yiyecek bulabiliyorum. Bu neyin kafasi ?
Benle dalga mi geciyosun sen dedim.
Yok demeler,yemin etmeler.
Biz arkadas olarak devam edelim dedim.
O da beni kati ve onyargili olmakla sucladi.
Ya size soruyorum,su aciklamalarda mantikli bir sey var da ben mi gormuyorum ? Yani su aciklamar yerine, kusura bakma ben bi yer ayarlayamadim panikten ve heyecandan boyle davrandim dese tamam diyecektim .Bir kez boyle bir sey olmus olabilir.
Kor talihim,kara bahtim. Ne diyim artik.
Evet ya doğru, beterin beteri var derler seninki de öyle olmuş.Oralarda oturcak yerler var ama ya :)
Orda o da yoktu bari bi tabure olaydi :)
o zaman evet biraz cimrilik sıkıntısı var gibi. yani kampanyalı bilet olayı olabilir çünkü bende kampanya takip ederim. aynı şey yarı fiyatınaysa niye o zaman pahalı alayım. ama herkes kendi hesabını ödemesi biraz garip bir durum. yani 1-2 kez o öder sonra siz başka birşey ısmarlarsınız öyle denge kurulabilir ama diğer türlüsü biraz tuhaf. hakkınızda hayırlsıMerhaba. Biliyo musunuz, benim gozumde perde vardi galiba. Cunku biletleri bir arkadas topluca bir siteden almisti, biz de ondan aldik. Normal fiyatin yarisina. Kampanya gibi bir sey, benim hic aklimin ucundan gecmemisti acaba normalde gider miydik yine sinemaya mesela su an emin degilim.
Bir de disarda o ciktigimiz zamanlarda herkes kendi yedigini ictigini odedi.
Cok cikmadik zaten.
Bugun dayanamadim soyledim kizlar.
O gunku davranislarini garipsedim dedim tabi asil icimden gelen sen okuzsun demekti de..
Mesela dedi ?
Mesela eve donecegimiz zaman,beni yalniz birakip gitmeyi teklif etmen dedim.
Yani konustukca her seyi batirdi mi desem sivadi mi desem ne desem bilmiyorum.
Aciklama aynen şöyle : "Ben sana saka yaptim, seni yalniz birakmayacaktim zaten. Orda da soyledim, bunu niye bu kadar ciddiye aldigini anlamadim.( iyice batirdigi kisma geliyorum. )
Ikimiz de otobusle gidelim dedim. ( otobus konusu ciddi,ayri ayri gitme konusu sakaymis ) Senin evine kadar yururken ben sana mesajda yazdiklarimi soylecektim. " ( evim duraga uzak. )
E be insan,o zamana kadar hic mi firsat bulamadin ? O yolu mu bekledin?
Eheheh bedava diyip otobusu teklif edecegin yerde, iki dakika bi yerde duralim sana bir sey soyleyecegim desen nolacakti?
Cig kofte neydi dedim ?
Kucumsedigimden demiyorum hani o gunden once "ozel bir aksam yemegi" diyip duruyorduk, hatta sen bana seni cok sevecegin bir yere goturecegim dedin.
Resmen ilk gordugun yerde durdun dedim.
Buna aciklamasi da su : o cok guzel yerde bana uygun yiyecek olmayabilirmis bu yuzden emin olamamis ve cigkofteci denk gelince de soylemis.
O ana kadar aklina gelmedi mi bana uygun bir sey olmayacagi dedim
Gelmis de emin olamamis.
Ben vejetaryenim,beni et lokantasina mi goturecekti. Boyle bir sey olur mu
Bugun cogu cafede bana uygun bir yiyecek bulabiliyorum. Bu neyin kafasi ?
Benle dalga mi geciyosun sen dedim.
Yok demeler,yemin etmeler.
Biz arkadas olarak devam edelim dedim.
O da beni kati ve onyargili olmakla sucladi.
Ya size soruyorum,su aciklamalarda mantikli bir sey var da ben mi gormuyorum ? Yani su aciklamar yerine, kusura bakma ben bi yer ayarlayamadim panikten ve heyecandan boyle davrandim dese tamam diyecektim .Bir kez boyle bir sey olmus olabilir.
Kor talihim,kara bahtim. Ne diyim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?