• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle hissetmem normal mi ?

Henüz kucağıma almadım ama ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Son haftalardayim ama kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Eşim başımın etini yiyor bu konuda mesela ama bebeğimle hiç konusamiyorum çok saçma geliyor karnimla konusmak ve insanlara anlatamıyorum. Doğduktan sonra da eşim ilgilenirse çok mutlu olurum ama kaynanam görümcem her şeyine atlayacak kucaklarından indirmeyecekler beni arka planda bırakacaklar diye çok korkuyorum. Bir tek onlardan ciddi anlamda kıskanırım ve bu his şimdiden var. Onlarda da potansiyel fazlasıyla var zaten. Allah lohusalıkta anlayışlı insanlarla muhatap etsin.
Bende o hislerdeydim , hatta eşimle konuşup neler neler söyledim onu istemem bnu istemem şimdiden ailene söyle . Böyle olacak falan filan .. gerçekten eş önemli bu konuda .. bu arada bende çok konuşmadım karnımdayken bana da saçma geliyordu ama eşim maşallah resmen onunla yatıp onunla kalktı karnımdayken .. eşimin desteği büyüktü hakkını ödeyemem .. valla doğduktan sonra insana bi güç geliyor sen kendin söylüyorsun kayınvalideye görümceye . Ben görümceme bu evde balkon dahil sigara içilmiyor artık ve sigara kokan üstünle kucağına alma dedim direk söylendi tabiki sonra bi hışımla müslime sarıp öyle aldı çocuğu 🤣 umurumda mı değil o an kimin ne dediği umurunuzda olmuyor yeter ki söyle koparsa kopsun ..

Bende o hislerdeydim , hatta eşimle konuşup neler neler söyledim onu istemem bnu istemem şimdiden ailene söyle . Böyle olacak falan filan .. gerçekten eş önemli bu konuda .. bu arada bende çok konuşmadım karnımdayken bana da saçma geliyordu ama eşim maşallah resmen onunla yatıp onunla kalktı karnımdayken .. eşimin desteği büyüktü hakkını ödeyemem .. valla doğduktan sonra insana bi güç geliyor sen kendin söylüyorsun kayınvalideye görümceye . Ben görümceme bu evde balkon dahil sigara içilmiyor artık ve sigara kokan üstünle kucağına alma dedim direk söylendi tabiki sonra bi hışımla müslime sarıp öyle aldı çocuğu 🤣 umurumda mı değil o an kimin ne dediği umurunuzda olmuyor yeter ki söyle koparsa kopsun ..
Paylaştıkça normal olduğunu görmek güzel. Bana eşim konusmuyorum diye ciddi anlamda kızıyor ona da uzuluyorum. Çocuk sesini tanimicak diyo ne alakaysa. Ve o da sizin eşiniz gibi onla yatıp kalkıyor sürekli konuşuyor. Keşke biraz daha huzur verseler bazen 😒 kaynanam ve görümcem de o kadar abartılı seviyor ki şimdiden kendimi bazen onlara çocuk verecek taşıyıcı anne gibi hissediyorum😬

Paylaştıkça normal olduğunu görmek güzel. Bana eşim konusmuyorum diye ciddi anlamda kızıyor ona da uzuluyorum. Çocuk sesini tanimicak diyo ne alakaysa. Ve o da sizin eşiniz gibi onla yatıp kalkıyor sürekli konuşuyor. Keşke biraz daha huzur verseler bazen 😒 kaynanam ve görümcem de o kadar abartılı seviyor ki şimdiden kendimi bazen onlara çocuk verecek taşıyıcı anne gibi hissediyorum😬
Sevmeleri ayrı karışmasalar daha bi güzel 👍 olur .. illa bi karışmaları olacak . Benm kayınvalide onu öyle yap bnu öyle yap demişti bi kere . Babası böyle değildi falan dedi yaa anne öyle mi dedim ben beceremiyorum herhalde al sen çıkar gazını dedim 🤣 verdim kucağına çok değil yarım saat sonra ay yoruldum ay belim demeye başladı 😂😂

Sevmeleri ayrı karışmasalar daha bi güzel 👍 olur .. illa bi karışmaları olacak . Benm kayınvalide onu öyle yap bnu öyle yap demişti bi kere . Babası böyle değildi falan dedi yaa anne öyle mi dedim ben beceremiyorum herhalde al sen çıkar gazını dedim 🤣 verdim kucağına çok değil yarım saat sonra ay yoruldum ay belim demeye başladı 😂😂
Güzel taktik ama benim ki öleceğini bilse yine gikini çıkarmaz 😐

Güzel taktik ama benim ki öleceğini bilse yine gikini çıkarmaz 😐
Sizde başka yolunu bulacaksınız o zaman . Yakın mı oturuyor size sık sık gelirler mi ? Benimkiler benden uzakta olduğu için sıkıntı değil . Sende ufak ufak cevaplar vererek bulacaksın çözümü yapacak bir şey yok . Yada duymamazlıktan gelip bildiğini okuyacaksın 😉

Merhaba kızlar
Bana kızar mısınız bilmiyorum 🤷 böyle olmam normal mi onu da bilmiyorum 🤷 tedavi mi olmam gerek acaba ?
20 günlük bebeğim var lohusayım . Ama ben bebeğimi hem kabullendim hem kabullenemedim.
Her 10 dk bir gidip bakıyorum, uyanmasa özlüyorum ama bazen de bu çocuk nasıl büyüyecek ben ne zaman uyuyabileceğim erkenden bunları düşünmeye başladım .. alışamadım sanki bebeğime böyle düşündüğüm için kendme kızıyorum vicdan yapıyorum. Belki de bu yüzden eşim çok ilgili olduğunda bebeğimize garip hissettim. Kendmi suçluyorum neden böyle hissediyorum diye tam bi bağ kuramadım bebeğimle 😳 ne deseniz haklısınız .. istiyordum bebeğimi birlikte karar verdik eşimle ama bilmiyorum 🤷 benim gibi hisseden yoktur herhlde
Bak sana birşey diyeceğim teyzem 13 sene sonra anne oldu ve kızı doğunca onu kabullenmedi halbuki bağrına basması gerek demi ama öyle olmuyor. Sıkma canının bu dönem geçici ister istemez düzenn değişti alışacaksın😘

Bak sana birşey diyeceğim teyzem 13 sene sonra anne oldu ve kızı doğunca onu kabullenmedi halbuki bağrına basması gerek demi ama öyle olmuyor. Sıkma canının bu dönem geçici ister istemez düzenn değişti alışacaksın😘
İnş dediğiniz gibi olur . Sürekli ağlamak hissi var .. eşim ilk haftalarda yardımcı idi ama son zamanlarda sanki işe kaçmak gibi bi derdi var . İlk hafta müdürü gececi yazmış şimdi de kendi vardiyama geçmem lazım bi hafta daha gececi gidicm dedi ben keşke gitmesen dedim ama hayatım bu vardiyada hiç arkadaşı yokmuş sohbet edecek kimse yokmuş 😏 peki dedim .. 1 hafta daha dayan dedi . Bir şey demedim .. inş düzelirim kendimi yetersiz gibi hissediyorum..

Çok normal bence böyle hissetmeniz , robot değiliz ki biz , kadının hayatı hormonları her şeyi değişiyor anne olunca , içinizde bir canlı büyüyor dünyaya geliyor , başlarda bende de öyle olmuştu kabullenememe değilde uyusun da dinleneyim gibi bir bıkkınlık hissi oluyordu , 20 aylık oldu şimdi konuşmaya başladı en keyifli zamanları bildiğiniz sohbet ediyoruz , gaz sancıları da kesilecek birden az kalmış biraz daha sabır

Back