Böyle hissetmem normal mi? (Hala kendimi sorguluyorum )

Hayır öyle değil benim mezuniyetime 1.5 yıl var. Zaten mezun olmamı bekliyodu her halükarda. Yani bi 1.5 yıl daha beklemek istemedi diyim. Şimdi gitmek istemedi. Yani doğuya şimdi tek basına gidip beklemek istemedi.
En fazla mezun olmanı beklerim dedi.
Onu da düsündüm ama, çok iyi bi üniversitede okuyup sonra en düşük puanla alan ünilerden birinde yüksek yapmam bana hiçbişey katmayacaktı

Şimdi anladım ben olayı. Mezuniyetinizi bekleyip birlikte gitmek istiyor. Madem her halukarda mezuniyet bekleniyor şimdi ayrılmak neden? Belki o zamana çok farklı fırsatlar çıkacak karşınıza. Şimdi sizden ayrılınca evlenecek adayı mı var da sizden bu kadar garanti bekliyor acaba. Ben konuyu tamamen yanlış anlamışım. Hoşuma gitmedi şuan bakış açısı.

Evet mezuniyetimi bekleyip , mezun olunca evlenip,evlendikten 1-2 sene sonra da birlikte gitmek istedi. Bu zaten pat diye verilecek bi karar değil ki görüyorsunuz hala düşünüyorum çünkü insanın hayatını etkileyecek bi karar. Bize zaman tanımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…