Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 31
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Önceki konumu okuyanlar bilirler hala kendimden emin degilim böyle olmam normal mi?
Kendimi sucluyorum doğru mu yaptım, o da haklıydı uzaktan iliskimiz zaten zordu yanında istedi. Çok özlüyorduk. Ben doğru mu yaptım... Doğru karar verdim mi... Kendimi yiyip duruyorum sürekli. O gerçekten iyi bir insandı. İyi anlaşırdık bana yaklaşımı davranışları... Kafa dengiydik. Çok seviyorum hala. Bir insan nasıl emin olur ki böyle bi konuda? Hala insanlara anlatıyorum çünkü verdiğim karardan emin değilim. Pişman olmaktan korkuyorum.
Özet geçmek gerekirse;
iyi bi okulda iyi bir bölüm okuyan 3.sınıf öğrencisi olan, eski erkek arkadaşı başka bir şehirde polis olan biriyim. Okulum bitince evlenmek istediği için, ve daha sonra 1-2 yıl içinde doğu görevi gelip ben çalışamayacağım için hemen evlenmek istemedim. 2-3 sene daha beklemek istedim o ise daha fazla beklemek istemediğini söyledi ve benim de böyle daha mutlu olacağımı düşündüğüne inandığını söyleyip ayrıldı. 5 gün olacak ama hala kafamda aynı şeyler dönüp duruyor kızlar
Ben mezun olup biraz çalışana kadar onun şimdi gidip şark görevini bitirmesini istedim. Her halukarda beni 1.5 sene bekleyecekti zaten. Ama oraya tek gitmek istemedi. 4 seneyi bile bulabilir diye.Mezun olunca hemen doğuya gitmek istemediniz, 2-3 yıl çalışmak istediniz diye sizden ayrılmış. Sonuçta ona "polisliği bırak, başka meslek yap" dememişsiniz. Sadece bir süre kendi mesleğinizi yapmak istemişsiniz.
Gayet mantıklı davranmışsınız. O kadar çok sevseydi 2-3 sene beklerdi. Bence dediğiniz gibi iyi bir insan olsa, sizi düşünüp "istersen 2 yıl sonra evlenelim" diye kendi teklif edebilirdi. Veya en azından siz teklif edince kabul ederdi ya da orta yolu bulmaya çalışırdı. Hiçbir çaba sarf etmemiş. Size seçme şansı bırakmamış zaten. Düşünüp ne yapsaydım diyebileceğimiz bir durum yok.
Bence iyi yapmışsın aşk insanın gözünü kör ediyo malesef ama boşunamı okudun önce kendi hayatını işini gücünü kurmaya bak.Ben mezun olup biraz çalışana kadar onun şimdi gidip şark görevini bitirmesini istedim. Her halukarda beni 1.5 sene bekleyecekti zaten. Ama oraya tek gitmek istemedi. 4 seneyi bile bulabilir diye.
Mezun olunca hemen doğuya gitmek istemediniz, 2-3 yıl çalışmak istediniz diye sizden ayrılmış. Sonuçta ona "polisliği bırak, başka meslek yap" dememişsiniz. Sadece bir süre kendi mesleğinizi yapmak istemişsiniz.
Gayet mantıklı davranmışsınız. O kadar çok sevseydi 2-3 sene beklerdi. Bence dediğiniz gibi iyi bir insan olsa, sizi düşünüp "istersen 2 yıl sonra evlenelim" diye kendi teklif edebilirdi. Veya en azından siz teklif edince kabul ederdi ya da orta yolu bulmaya çalışırdı. Hiçbir çaba sarf etmemiş. Size seçme şansı bırakmamış zaten. Düşünüp ne yapsaydım diyebileceğimiz bir durum yok.
Ben de haklıyım ama ona da hak veriyorum doğu nasıl biyer hepimiz biliyoruz o da psikolojik bi güvence istedi aslında evlilik konusunu açarak. Maalesef ki haksız taraf yok aslında bu yüzden üzülüyorumAynen katiliyorum
Adam
ben hemen simdi evlenicem, gelirsen gel, gelmezsen baskasi da olabilir onemli degil
demis acikca tavirlariyla. Boyle biriyle evlilik olmasa da olur bence.
Haksız taraf yoksa da sevgisi az olan taraf var, vazgeçen taraf var.Ben de haklıyım ama ona da hak veriyorum doğu nasıl biyer hepimiz biliyoruz o da psikolojik bi güvence istedi aslında evlilik konusunu açarak. Maalesef ki haksız taraf yok aslında bu yüzden üzülüyorum
Evet önce ki konuda da yazdım sen haksızsın . Aşırı mantıklı düşünüp güzel giden birlikteliğinin bitmesini sağlamişsin .Önceki konumu okuyanlar bilirler hala kendimden emin degilim böyle olmam normal mi?
Kendimi sucluyorum doğru mu yaptım, o da haklıydı uzaktan iliskimiz zaten zordu yanında istedi. Çok özlüyorduk. Ben doğru mu yaptım... Doğru karar verdim mi... Kendimi yiyip duruyorum sürekli. O gerçekten iyi bir insandı. İyi anlaşırdık bana yaklaşımı davranışları... Kafa dengiydik. Çok seviyorum hala. Bir insan nasıl emin olur ki böyle bi konuda? Hala insanlara anlatıyorum çünkü verdiğim karardan emin değilim. Pişman olmaktan korkuyorum.
Özet geçmek gerekirse;
iyi bi okulda iyi bir bölüm okuyan 3.sınıf öğrencisi olan, eski erkek arkadaşı başka bir şehirde polis olan biriyim. Okulum bitince evlenmek istediği için, ve daha sonra 1-2 yıl içinde doğu görevi gelip ben çalışamayacağım için hemen evlenmek istemedim. 2-3 sene daha beklemek istedim o ise daha fazla beklemek istemediğini söyledi ve benim de böyle daha mutlu olacağımı düşündüğüne inandığını söyleyip ayrıldı. 5 gün olacak ama hala kafamda aynı şeyler dönüp duruyor kızlar
Senin hayatla ilgili ne gibi sıkıntıların var acaba sürekli gelip gelip benle uğraşıyorsun?Evet önce ki konuda da yazdım sen haksızsın . Aşırı mantıklı düşünüp güzel giden birlikteliğinin bitmesini sağlamişsin .
Çok şükür o sıkıntıları mücadele ederek aştım.Mücadele etmekten,fedakarlik etmekten yılmadım.ve sonuç mükemmel çok şükür.Ben size kötü birşey yazmadım siz sürekli buraya konu açıyorsunuz. Farklı bir görüş öneri gelince böyle tersleniyorsunuz.Sizin hayatla kavganız bitmez çünkü farklı düşüncelere saygınız yok!Senin hayatla ilgili ne gibi sıkıntıların var acaba sürekli gelip gelip benle uğraşıyorsun?
Siz farklı bir öneri ya da görüs bildirmiyorsunuz sürekli aynı cümleleri yazıp "Sen haksızsın, daha önce de demiştim, sen haksızsın pisman ol haksızsın" diyip duruyorsunuzÇok şükür o sıkıntıları mücadele ederek aştım.Mücadele etmekten,fedakarlik etmekten yılmadım.ve sonuç mükemmel çok şükür.Ben size kötü birşey yazmadım siz sürekli buraya konu açıyorsunuz. Farklı bir görüş öneri gelince böyle tersleniyorsunuz.Sizin hayatla kavganız bitmez çünkü farklı düşüncelere saygınız yok!
Evet öyle düşünüyorum çünkü çok seviyordum böyle düşünmem şuan için normal değil mi :/ evet birbirimiz için doğru insan oldugumuzu düşünüyordum tabi, bir anda ayrılıkla yüzleşmek kolay olmuyor benim icinSiz şimdi çok seviyorsunuz ve sorguluyorsunuz değil mi acaba doğru bir insanı mı kaçırdım diye? Bunun kaygısıyla böyle davranıyorsunuz. Eee siz de onun için doğru bir insan olacaktınız, iyi bir eğitiminiz vs var.
Kafanızda onu bu kadar yüceltmeyin. Siz olmadan bir hayat planı yapabildiğine göre demekki yerinizi doldurabileceğini düşünüyor. O halde daha fazla kendinizi sorgulamanıza gerek yok bence.
Kendinize şunu tekrarlayın: Kaçırılmış bir fırsat yok ortada, sadece birbirinden vazgeçemeyecek seviyede bir duygu bağı yok ve ikimiz de kendimiz için doğru olanı tercih ediyoruz.
Evet öyle düşünüyorum çünkü çok seviyordum böyle düşünmem şuan için normal değil mi :/ evet birbirimiz için doğru insan oldugumuzu düşünüyordum tabi, bir anda ayrılıkla yüzleşmek kolay olmuyor benim icin
aynı konu prart 3. / cevap her seferinde aynı : . evet haklsıınÖnceki konumu okuyanlar bilirler hala kendimden emin degilim böyle olmam normal mi?
Özet geçmek gerekirse;
Ama 4 sene olcagı kesin değilki 2 ya da 3 de olabilirdi. Beni zaten her ihtimalde 1.5 sene bekleyecekti. Maalesef oralarda çalışabileceğim bi mesleğim yok mühendisim, yani doktor hemşire ya da öğretmen değilim.diyelim onunla oraya gittim sorun sadece bu da değil aslında beklemek istememesi yani okul bittigi gibi evlenmek istedi.Şimdi bir düşündüm de bende son sınıfım sevgilim şubata kadar görevini bitirip gelecek. Eğer ben 4 sene bekle desem beklerdi ama onun yerine kendimi koyup düşündüğümde dile kolay 4 sene. Aynı şekilde bana 4 yıl bekle dese hep uzaktan telefonla dokunamadan, göremeden 4 sene dayanamazdım sanırım. Hayatta evet işte çok önemli ama insan bir yerden sonra sıcak yuva eş çocuk özlemi kuruyor. Hemen sizi sevmediğini düşünmüş bazıları ama bence öyle değil. İkinizin de böyle mutlu olacağına inanmış -ki haklı da. Mesleğiniz nedir? Gittiği yere atanma yada iş bulma durumu olamaz mı? Ben olsam giderdim sanırım. Çok kurumsal yerlerde çalışamam belki ama azda olsa çalışır bu sürede de bebek yapardım :)
Başım ağrıyor biraz algılayamadım sanırım konuyu. Mezuniyetinizden sonra evlenip 1/1.5 yıl mı çalışamayacaksınız? Görevi bitiyor ve döneceksiniz tekrar doğru mu anladım? Ne bileyim çok esktrem bir süre değil bence. Ben olsam yine gider yüksek lisans falan yapardım illa ki üniversite vardır oralarda. Çalışamıyorsam akademik yapardım. Sevgi fedakarlık ister o sizin iş hayatınıza engel olmamak için uzaklaşmış, sevginizden eminseniz gidin derim. Aşk tekrar çıkar mı bilinmez. Sonra mantık evlilikleri, mutsuzluklar falan filan.Ama 4 sene olcagı kesin değilki 2 ya da 3 de olabilirdi. Beni zaten her ihtimalde 1.5 sene bekleyecekti. Maalesef oralarda çalışabileceğim bi mesleğim yok mühendisim, yani doktor hemşire ya da öğretmen değilim.diyelim onunla oraya gittim sorun sadece bu da değil aslında beklemek istememesi yani okul bittigi gibi evlenmek istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?