Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltin eline geçmiyor yavru, şöyle saçını eline dolayamıyorsun, yiyeceğin dayağı düşünüyorsun onu diyorum.

Anlayamadım benim çocuklarımla bir ortamda yaşamak üzülmek mi ?!suç bende sizin gibilerine dert anlatıyorum!!!
Çocuklarınızın hiç bir suçu günahı yok. Kimse onlara bir şey demiyor tam tersi üzülüyoruz. Şu da bir gerçek, böyle ortamda büyüyen çocuklar mutlu huzurlu sosyal normal olamıyorlar. Çocuk dediğinin de özel alanı olur. Kardeşiyle paylaşsa da bir odası dolabı oyuncakları oyun alanı olur. Siz de var mı yok, tam tersi. Hem de anne baba çocuğun yanında ilişkiye giriyorlar. Kim bunun bir çocuğa zarar vermeyeceğini söyleyebilir? Bu kadar kalabalık yetmiyor üstüne bağırılıyor hırpalanıyor çocuklar. Siz yapmasanız elti bağırıyor, o dursa dedesi nenesi bağırıyor. Kendilerine ait sessiz kalıp huzur bulacakları bir köşe bile yok. Bize dert yanıyorsunuz da dediğimiz hiç bir şeyi yapmıyorsunuz. Öyle olursa böyle olur, onu dersem şunu der bunu söyler... bahane üstüne bahane.

Siz istiyorsunuz her ona sinirlendiğimde bunu mu yapayım konuşmadığım birisine?!küs olduğum birisine?
Ben yap demiyorum ki. Yapmak isteyip yapamıyorsun diyorum. Sonra içinde patlıyor çoluk çocuktan hırsını alıyorsun.

İnşaAllah kendi evimizde kendi odaları olur şu ilişki meselesini söylemeseniz?ben namaz kılarım ve her gün bu iş olmuyor,olunca da benim gözüm hep kızımda,ama uyuduğunu görüyorum

Ben yap demiyorum ki. Yapmak isteyip yapamıyorsun diyorum. Sonra içinde patlıyor çoluk çocuktan hırsını alıyorsun.
Beni çıldırtmak mı istiyorsun?bir daha sinirlendiğimde direk elticiğe saldırayım öyle mi?

Son düzenleme:
Sizin anne babalarınız böyle bir eve gelin gitmenize nasıl razı geldi? Nasıl anne babalık bu ya. Çocuğunu ha sokağa atmışsın, ha böyle bir rezilliğin içine sokmuşsun. Hiç mi akıl vicdan yokmuş ailende anlamıyorum. Cehaletin ötesinde bir şey bu. Küçük çocukların yanında sevişiyorsunuz, çünkü evde bir oda varmış. E evlenmeseydin? Hadi evlendin, üremeseydin? Hadi üredin, o zaman sevişme? Bunların hepsinin sebebi adam diye ortalıkta gezinen baban, annen.

Bana böyle hayat olacak diye bir söz vermediler guya benim kendi evim olacakmışmış o gün bu gün 9 yıl oldu artık,ne kadar da güzel bir evim olmuş ben ağladım babama beni vermesin diye.annem ve babaannem adamın beynini doldurdular

Az daha sık dişini az kalmış.

Tamam söylemem, siz de yapmayın. Çocuk uyumaz uyku numarası yapar anlamazsınız.
Ben zaten rahat değilim ki şu konuda 50 kere de şuna söylüyorum tabi kocama ama umrunda değil,diyorum ki sen seviyorsun böyle yaşamağı

Nişan yok mu sizde, düğün öncesi ev kurma hazırlığı falan? Bizde böyle bir şey olsa annem babam yıkar ortalığı. Bir de kadınlar darlıyor babayı, kızı böyle bir aileye vermek için. Geri zekalılık resmen. Şimdi de gelip sahip çıkmıyorlar. Yazık etmişler ömrüne. O aileyi reddetsen yeridir.

Bu laflarınızdan siz de sütten çıkmış ak kaşık gibi durmuyorsunuz. Sanki vur kafasına al ekmeğini bir profilsiniz de sürekli suçu başkalarına atıyorsunuz. O evde psikolojinizin sağlam kalması mümkün değil zaten.

aten gideceksiniz bu kadar huzursuzluga gerek var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…