- 18 Temmuz 2022
- 3.488
- 23
Anlayamadım benim çocuklarımla bir ortamda yaşamak üzülmek mi ?!suç bende sizin gibilerine dert anlatıyorum!!!Üzülmeyin, Rusya'da yaşıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayamadım benim çocuklarımla bir ortamda yaşamak üzülmek mi ?!suç bende sizin gibilerine dert anlatıyorum!!!Üzülmeyin, Rusya'da yaşıyorlar.
Ne olmuş benim çocuklarıma ki?!Aman siz melek gibi yetiştirirsiniz tabi benim gibi 8 yıl elalemin dırdırını mı çekiyorsunız keyifle yaşıyorsunuz,keyifle de büyütüyorsunuz sinir yok hiçbir şey yok kafa sakin.Senin çocukların herhalde terbiye abidesi benimkiler sokak abideleri öyle mi?!agzını topla!!!Sizin yetiştirdiğiniz çocuklar ,bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarla aynı topluma girecek....
Bu kısma yanıyorum
Onun neresi masum?!tüm sinirlerim onun yüzündenBu olaydaki en masum kişi elti ama ısrarla tüm öfkenizi ona kusuyorsunuz. Yeni doğum yaptı üstelik kızcağız. Öfkelenecek bir şey yok. Ev de hazır salın biraz siz de yazık çocuklara.
Apartman yeni.hiç bir şey yok içinde.izin vermiyorlar henüz tamire.nasıl girip yaşayayım oradaSiz dövdünüz yazmadım ama dövmediğinize de yemin etseniz inanmam. Ayrıca bağırmayı şiddetten saymıyor musunuz?
Anahtar vermekten bahsetmiyorum, eve istediğiniz an girebilyor musunuz onu yazın. Sıfır binada neyin tadilatı anlamış değilim. Çocuklarım bu muamelelere maruz kalacağına o eve gider uyku tulumu alır onun içinde yatarım. Kağıt tabak bardak kullanırım yavaş yavaş alırım. Musluk banyo wc falan mı takılmadı sadece 4 duvar mı bu bitmeyen ev? Sanki bana yüz yıldır bitirilemeyen Sagrada Familia.
Benim yaşadıklarımı sen de yaşa bakayım akıl hastanesine mi yoksa cezaevine mi gidiyorsun?!kv haklı. Bi akıl hastanesine mi gitseniz?
Çünkü kıskanıyorsunuz. Ama kızın size doğrudan ne zararı var? Basit laf sokmalardan bahsetmiyorum. Zamanında tokat da atmıştınız ona. Zor koşullarda yaşıyorsunuz ve sizin kadar o da mağdur. Dediğim gibi onun doğrudan suçu yok. Tüm suç size ayrı ev açmayıp böyle yaşamanıza sebep olan kocalarınızda. Kayınvalide de dahil. O da öyle cümbür cemaat yaşamak istemez zannetmiyorum.Onun neresi masum?!tüm sinirlerim onun yüzünden
Onun nesini kıskanırım sadece gıcık oluyorum ona.hepsi buÇünkü kıskanıyorsunuz. Ama kızın size doğrudan ne zararı var? Basit laf sokmalardan bahsetmiyorum. Zamanında tokat da atmıştınız ona. Zor koşullarda yaşıyorsunuz ve sizin kadar o da mağdur. Dediğim gibi onun doğrudan suçu yok. Tüm suç size ayrı ev açmayıp böyle yaşamanıza sebep olan kocalarınızda. Kayınvalide de dahil. O da öyle cümbür cemaat yaşamak istemez zannetmiyorum.
Yoo gayet kıskanıyorsunuz. Neden gıcık olasınız ki yoksa buram buram geliyor konularınızdan hem de. Kızın elle tutulur bir yanlışını saymadınız şimdiye kadar. Yok çocuğuna bağırıyormuş. Siz pamuklara sarıyorsunuz zaten neyse siz bilirsiniz. Zararı kendinize veriyorsunuz.Onun nesini kıskanırım sadece gıcık oluyorum ona.hepsi bu
Onun çocuğu geçenlerde pantolonu çıkarmış tıvaletine oturmuştu bizim yanımızda gelip sinirle bir tokat attı çocuğa.iyide nesini kıskanırım?!kendimden onu güzel görmüyorum ki herkeste böyle söylüyor zaten ee nesini kıskanırım o zaman?!kendini birşey zannediyor da sanki bu herşeyi biliyor falan böyle şeylere gıcık olıuorumYoo gayet kıskanıyorsunuz. Neden gıcık olasınız ki yoksa buram buram geliyor konularınızdan hem de. Kızın elle tutulur bir yanlışını saymadınız şimdiye kadar. Yok çocuğuna bağırıyormuş. Siz pamuklara sarıyorsunuz zaten neyse siz bilirsiniz. Zararı kendinize veriyorsunuz.
Şuna dayak yememek için ileri gidemiyorum, ama içimde de patlıyor içimdekiler desene. Eltiyle kavga edebilsen küsmene konuşmamana gerek kalmayacak zaten. Aksini yapınca ne oluyor değil mi, dayağı yiyecek yine Nilu. Sus, içinde patlasın, ama şu çocuklara dokunma artık. Onların başka gidecek yeri yok diye bu muameleyi reva görme. Yeter.Kocana, kaynanana, kayınbabana iki çift laf edebildiğin gün kurtulursun. Onlara gıkın çıkmıyor eltinle kavga ediyorsun, eltine dokunamıyor çocuklarını hırpalıyorsun. Gücün kime yeterse ona tebelleş oluyorsun. Senin gibilerin eline güç geçmesin, o sevmediklerinden daha zalim olacaksın.
Hepsine laf ede biliyorum ama büyük kavgaların olmaması için çokta derine gitmiyorum.demin kreşe götürüyorum şu çocukları oğlan yine ağlıyordu her sabah kreşe giderken konser vermeli.bu sabah da boş bir şey yüzünden ağlıyordu.gördüm kv geldi kızıma diyor “sen bir sus gebersene”delirdim bunun bu lafına.kızıma dedim hadi çık çık yoksa daha beter laflar duyacaksın baksana ne gibi laflar duyuyorsun sabah sabah.kp da duyuyordu .”her gün ben bu evde sinirlenmeliyim her gün şununla bununla sinirlenmeliyim” söyleyip kapıyı çarptım çıktım ama ne yazık ki yine kendime hakim olamadım anlarsınız işte.ama sebep de onlar neden ağlıyıp da milletin dilini benim için uzatıyorsunuz ki?!ha bu arada eltiye gücüm yetmiyor diyorsun da,ben onunla konuşmuyorum konuşmadığım birisine de ancak laf soka bilirim ve bunu da yapıyorum
Kavgadan sonra konuşmama oluyor zaten.ne yani benim ondan korktuğumu mu ima ediyorsunuz?!buna hele bir cevap verinŞuna dayak yememek için ileri gidemiyorum, ama içimde de patlıyor içimdekiler desene. Eltiyle kavga edebilsen küsmene konuşmamana gerek kalmayacak zaten. Aksini yapınca ne oluyor değil mi, dayağı yiyecek yine Nilu. Sus, içinde patlasın, ama şu çocuklara dokunma artık. Onların başka gidecek yeri yok diye bu muameleyi reva görme. Yeter.
Eltinden değil diğerlerinden korkuyorsun. Onlar da ellemese yer bitirirsin o kadını sen.Kavgadan sonra konuşmama oluyor zaten.ne yani benim ondan korktuğumu mu ima ediyorsunuz?!buna hele bir cevap verin
Sen de seni beğenenler de aynı sınıftasınız.ağzından çıkıp yakana dökülür İnşaAllahHer mesajinizda ay deliriyorum
Beter olun esinizle diyip gözardi ediyorum
Zamanında onunla kavga etmişim ama her b..ka kv karıştığı için uzatmıyorum.konuşmama hali de bende adet olmuş ben şöyle yapınca kendimi iyi hissediyorum ,onun beni sinirli görünce geri çekilmesi falan gibi şeyler hoşuma gidiyor benden korkuyormuş gibi davranışları hoşuma gidiyor hem ben şunu sınıyorum bakayım ne yapıyorEltinden değil diğerlerinden korkuyorsun. Onlar da ellemese yer bitirirsin o kadını sen.
Kaynananla ve eltinle konuşuruz. Yapmayın böyle deriz.lütfen yardımcı olun
Kaynana koruyor elleyemiyorum demiyorsun da. Neden korksun senden, zaten bir sürü tutanın var evde, bişey yapamıyorsun ki. Başını ağrıtmak istemiyordur yok yere sataşıp. Ezilen egonu kendince güçsüz gördüğün biri üstünden iyileştirmeye çalışıyorsun da eline geçmiyor.Zamanında onunla kavga etmişim ama her b..ka kv karıştığı için uzatmıyorum.konuşmama hali de bende adet olmuş ben şöyle yapınca kendimi iyi hissediyorum ,onun beni sinirli görünce geri çekilmesi falan gibi şeyler hoşuma gidiyor benden korkuyormuş gibi davranışları hoşuma gidiyor hem ben şunu sınıyorum bakayım ne yapıyor
Psikiyatri gitmen lazım, senin çocuk yanlışlıkla çocuğu düşüyor, diğer çocuğun canı yanıyor, sana ne oluyor sen niye o küçük çocukların yanında korkunç şekilde bağırıyorsun,çocuklara günahSinirlerim yerinde değil yardım istiyorum nasıl kendime hakim olayım öfkeme hakim olayım?
Kaynana ondan korkuyor ,o ,kaynanaya gram saygı göstermiyor ve iyi yapıyor .aman beni tutan yoksa onu kim tutuyor ki?kaynana geçenlerde istemeden kocasına dövdürdü onu .hangi egom ezilmiş anlamıyorum ?kim ezmiş?nasıl elime geçmiyor ?Kaynana koruyor elleyemiyorum demiyorsun da. Neden korksun senden, zaten bir sürü tutanın var evde, bişey yapamıyorsun ki. Başını ağrıtmak istemiyordur yok yere sataşıp. Ezilen egonu kendince güçsüz gördüğün biri üstünden iyileştirmeye çalışıyorsun da eline geçmiyor.
Çünkü görüyordum şu elticik çocuğuna yine bağırıyordu bizim yanımızda olduğu için sanki bize çok lazımmış bu.o yüzdenPsikiyatri gitmen lazım, senin çocuk yanlışlıkla çocuğu düşüyor, diğer çocuğun canı yanıyor, sana ne oluyor sen niye o küçük çocukların yanında korkunç şekilde bağırıyorsun,çocuklara günah