Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hiçbiriyle konuşmuyorum babam hariç

Nasıl yani bir profil

Git boş eve otur. Ser kilimini yat yere. Hayatınızı kendiniz zorlastiriyorsunuz.

Valla nilu her konun birbirinden ilginc. Birincisi yasam sartlarin gercekten kotu. Senin sartlarinda yasasam ben nasil biri olurdum bilemiyorum. Ama senin gibi de olmazdim. Biraz olgunlas artik. Yakinda kendi evinize de gideceksiniz. Yeni evle birlikte yeni bir hayata basla. Kendini de yenile lutfen

Haklısın benim beynim ergen beyni.benşm yaşındaki birine yakışmıyor böyle hareketler ama öfke anında insanın aklı başında değil ki.çok şükür ki biri az da olsa beni anladı beni bu yaşadığım hayat böyle sinirli yapmış.ben sevmediğim insanlarla bir aradayım nasıl olmamı bekliyor bu insanlar?!şu eltiye sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum kadının nefesi bile beni sinir ediyor nerdeyse o derece.mesela çocuğu benim yanıma geliyor banyo temizliyordum.o çocuğuna diyor ki girme oraya!mesela bu yaptığı karşısında ben ne yapsaydım?siz olsanız ne yapardınız?ben çocuğa bakmadım annesinin söyledikleri yüzünden,ama gördüm çocuk bana sesleniyor teyze diye.ben de karşılık verdim,annesi öyle zannediyor ben annesine göre çocukla iyiyim,ve çocuğuna bişey demiyor.bakın işte böyle cılız şeylerle kendimi sinirlendiriyorum

E

Eltini Mi kıskanıyorsun

Bir de çocuklarını manyak etmek istemiyorsan onların yanında eşinle ilişkiye girme

Eşinle ağustosa kadar dayansanız ölmezsiniz
Ne büyük aşkmış arkadaş
Ben Vallahi ay bile geçse istemem.ama o erkek olduğu için istiyor aşkla ne alakası var?!eltinin nesini kıskanıcam ?sevmiyorum arkadaş görmeye sesini duymağa bile tahammülüm yok şu saygısızın

Ben Vallahi ay bile geçse istemem.ama o erkek olduğu için istiyor aşkla ne alakası var?!eltinin nesini kıskanıcam ?sevmiyorum arkadaş görmeye sesini duymağa bile tahammülüm yok şu saygısızın
Anladım.
Erkeğimin istekleri, çocuklarımın ruh sağlığından önemlidir diyorsun
Sen bilirsin

Katip bana ilginç olan o ki,elticik benimle başını ağrıtmak istemiyor yaptıklarıma karşılık vermeyip diyorsun da ,benim onun saç başını yolamama neden güçsüzüm gibi bir anlam veriyorsun .o yapmayınca akıllı,ben yapmayınca korkak mı oluyorum?lütfen cevapla

Anladım.
Erkeğimin istekleri, çocuklarımın ruh sağlığından önemlidir diyorsun
Sen bilirsin
Ya yeter artık ya.beni kınamayın lütfen.benim para falan ihtiyaçlarımın hepsini o ödüyor istediğini yapınca,o da benim istediklerimi yapıyor aksi halde küsüyor konuşmuyor

ayy okudukça üzüldüm o çocuklara, bak dalga geçmek laf sokmak için yazmıyorum ama sen boş ver eltiyi kv'yi, çocuklarına odaklan ya, ellerine telefonu süreli ver, oyun oynayın parka çıkın, dövme annesi onları, sevgini göster, eltinin çocuklara da kızma günah onlar da çocuk, elti de aynı şeyleri yaşıyor eminim, bence birlik olmalısınız kavga edeceğinize.

Korkunç bi annesin, o çocukların sizin elinizden alınması lazım. Biraz anne olun, kocanız seks istedi mi hayır diyemiyorsunuz çocukların yanında yapıyorsunuz, kızınıza deli gibi bağırıp şiddet uyguluyorsunuz kendi küçük egonuzu tatmin ediyorsunuz, kocaya karılık yapmaya gelince var, eltiye göz dağı vermeye gelince var ama “anne” olmaya gelince psikolojim bozuk. Hadi ordan, yaşadığın tüm mutsuzlukları hak ediyosun. Birde başka çocukların yapıp sizinkinin yapamadıklarını karşılaştırıyosunuz utanmadan. Gidin tedavi olun biraz kendinizi geliştirin.

Nasıl yani bir profil
Kadından "elticik" diye bahsederek küçümsemeye çalışıyorsunuz. Kadının sizden çekinmesinden zevk alıyorsunuz. Sizce bunlar normal mi? Ben size üzüldüm tamam o evde çok gerginsiniz psikolojiniz bozuldu ama çocuklarınıza saçma sapan davranmaya hakkınız yok. Doğurduysanız sorumluluğunu almanız ve o çocukları olabilecek en iyi şekilde yetiştirmeniz gerekiyor.

Senin nasıl sinirini çıkaramayınca içinde patlayıp çoluk çocuğa sardığını okuyoruz ya çiçeğim, yazıyorsun ya hani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…