Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KAMU SPOTU CAHİL KENDİNİ EGITEMEMIS İNSANLAR ÇOCUK YAPMASIN

Ben asla normallleştirmiyorum bunu.en çok nefret ettiğim şey.onun şu babacığı bunu anlasın ki kız çocuğunun yanında olmaz böyle şeyler.benim yaptığımın adı ÇARESİZLİK
Eşin isterse eziyet etsin.
Çocuklarla aynı odada sevişmeyeceksiniz.
Görmez demeyin görüyorlar.

Eşin isterse eziyet etsin.
Çocuklarla aynı odada sevişmeyeceksiniz.
Görmez demeyin görüyorlar.
Ben onunla sevişmiyorum sadece istediğini alıyor hem bu öyle insan ki mesela evde kimse yoktu benim de acelem vardı benden bunj istiyordu ben de gecikecektim bunun istediğini yapmayınca köpek gibi oldu bana para da vermedi çocugun öğretmeninin parasını.eve gelince de hepimize sarıyordu kızımın yemegını burnundan getirdi

Ben de seni severim

Buradakiler gayet insan.
Sinirlendin diye çocuga vuramazsın.
Bak ben babamın sinirlenip beni dövdüğünü hiç unutmadım.
Beğenmeyip, anlaşılmadığını düşünüp halen ısrarla gelip gelip Türkiye 'de bir foruma neden yazdığı anlaşıldı şimdi. Azerbaycan 'da Rusya ayağı çok olan kendi gibi bir dünya insan vardır. Beni onlar anlar diyor ama içlerinden birkaçı çıkıp rahatlıkla şikayet edebilir. İşleyişe daha hakimlerdir çünkü.

Görüyorsun değil mi?insan sinirlenince kendinde olmuyor birazda beni anlasanız ben de o dayaklardan çok yedim
Nilu unutmadın ama degil mi ?
Ben de unutmadım.
Babamı seviyor muyum ?
Belki evet ama affetmiyorum.
Babam oldugu için seviyorum belki ama asla babalığı ve kocalığı bir boka benzemeyen hatta kişilik olarak da el iyisi olan bir adam.
Travmalarımız çok bizim.
Asla ama asla unutmuyoruz da
Vurma o sabilere.
Onların suçu günahı yok.
Evde koskoca iki kadın olarak anlaşamayıp kavga ediyorsunuz sürekli ama olgunluğu söz dinlemeyi çocuklardan bekliyorsunuz.

Ben asla normallleştirmiyorum bunu.en çok nefret ettiğim şey.onun şu babacığı bunu anlasın ki kız çocuğunun yanında olmaz böyle şeyler.benim yaptığımın adı ÇARESİZLİK
Tamam işte insanlar seni uyarıyor, yeni evinde bari dövme çocukları diyorlar pişkin pişkin ama beni sinirlendiriyorlar diyorsun. Bundan sonra dikkat et, biz burda mağara adamı değiliz, internet denen bir nimet var ve Rusya'daki ilgili kurumlara buradaki üyelerin tamamı ulaşabilir istese, hatta dil bilmek bile şart değil. Yeni evinde de çocuklarının ayrı odası olsun, dövme sövme, sırf eltiye sataşayım diye küçücük çocuğa sözlü şiddet uygulama. Biz senin çocuklarının iyiliğini düşünüyoruz burda yoksa bize ne der kapatırız sayfayı değil mi?

Ben senden küçüğüm cahilliğine vereyim demiyorsun da sürekli yazıyorsun

Hele eltim çocuğuna karşı çok kötü 2 yaşlı çocuktan olgunluk bekliyor ama o da sinirden yapıyor

Ama inanın ki o gün kızıma sözlü şiddet ettiğim gün kızımın umrunda değildi gülerek kaçtı odasına

Nilu çocuk büyütüyorsun ne cahilliği ya.
Cahilliğine verilmez her şey.
O çocuklar sırf sen ve kocan denen müptezel cahil diye bu muameleyi haketmiyor.
Türkiye'de çocuk önce devletindir.
Alırlar elimizden.
Rusya'da da muhakkak öyledir.
Hele ki bir de Azerbaycan'lısınız gözünüzün yaşına bakmazlar.

Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?

Ama inanın ki o gün kızıma sözlü şiddet ettiğim gün kızımın umrunda değildi gülerek kaçtı odasına
Mesele sadece o mu, çocuk sürekli kavga gürültünün içinde. Mutsuzsun, evde nefret saçıyorsun ve o çocuk anlamıyor mu sanıyorsun?

Nilu bu söylenilen sözlerden ders çıkar artık uzatma konuyu birdaha aynı hatayı yapma çocuklarına sarıl dövme onlar senin herşeyin.Bizim yaşadiklarimiz şeylerin sonuçlarini çocuklarimiz çekmek zorunda değil ve çekmemeli.

Sen ağzı var dili yok bebelere zerre acimiyorsun da katipten merhamet mi dileniyorsun? Üstelik kâtip seni dovmedi, sovmedi, bagirmadı yine de canın yandı da merhamet istedin değil mi? ...O çocuklara bağırınca dovunce nasıl korkuyorlar senden, nasıl canları yanıyor anlamıyor musun?

Bu daha kötü. İçine atıyor. Ben içine atan bir çocuktum, kızım da öyle oldu, ve ben içine atan bir çocuk olduğum için kızımın ağzından kerpetenle laf almaya çalışıyorum şimdi, içine atınca kötü patlıyor onu en iyi ben biliyorum.

Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Psikologlarin sayfalari var bak nasil öfke kontrolu yapmaliyiz diye onlari dinle öğren.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…