- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
Başka bir odaya git.Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Doktor, uzman yok mu orda?Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Gitmesine izin verirlermi ki birde ona mı para vereceksin derler herhaldeDoktor, uzman yok mu orda?
Merhameti Allahtan umarım faniden değilSen ağzı var dili yok bebelere zerre acimiyorsun da katipten merhamet mi dileniyorsun? Üstelik kâtip seni dovmedi, sovmedi, bagirmadı yine de canın yandı da merhamet istedin değil mi? ...O çocuklara bağırınca dovunce nasıl korkuyorlar senden, nasıl canları yanıyor anlamıyor musun?
Nilu inanmayacaksin ama 16 yasindaki çocuguma doğduğundan beri bir kez bile vurmadım, bağirmadim ve benim gibi çok anne var burda...Biz de insanız hatta senden çok daha stresliyiz (sen evde 9 kişiyle uğraşıyorsun , biz her gün işte 900 kişiyle uğraşıyoruz) buna rağmen çocugumuza el kaldirmiyoruz , dil uzatmiyoruz ćunku onlar bizim EN DEĞERLİMİZ...Her gün bağırıp çağırmıyorum bu 1!sana sorum:senin çocukların bir biriyle kavga edince onlara nasıl tepki gösteriyorsun çok merak ediyorum.yani sen de o an sinirli olursan tabi nasıl tepki verirsin?ikinci sorum:1 odanız var 10 kişilik ev senin kocan olacak herif senden bazı şeyler istiyor sen redd edince seninle kötü davranıyor telefonunu alıyor senden(ben bir kaç yıl burda telefonsuz kaldım da ölüyordum az kala)ne yaparsın?nerde onun istediğini yaparsın?ki ben onunla ayda 3-4 defa olur böyle şey ama sürekli küsüz o da olmuyor bile.sen böyle durumlarda me yapardın bekliyorum cevabını
Öfke kontrolü ile ilgili terapist videoları izleyebilirsin,Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Ailecek gitmeleri gereken bir yer.Gitmesine izin verirlermi ki birde ona mı para vereceksin derler herhalde
KesinlikleAilecek gitmeleri gereken bir yer.
Akrabaları ev yapacaz köye şu kadar para lazım dese sormadan verirler bütün birikimi, doktorun alacağı üç kuruşu da saymasınlar artık.Kesinlikle
Hangi köyAkrabaları ev yapacaz köye şu kadar para lazım dese sormadan verirler bütün birikimi, doktorun alacağı üç kuruşu da saymasınlar artık.
Mesela dedim.Hangi köy
En nefret etdigim şeylerden birisi ve çogu erkekte bu özellik var.Hatta instagramda şakasina videolarda var biz para istedigimizde babam(hiç param yok.gereksiz harcama sıkışığız)Amcam para istediginde(Bir anda kaynagini bilmedigimiz paralar çıkıyor ortaliga)Kendi evladina karisina kıymıyor ama akrabalara dagıtıyor.Akrabaları ev yapacaz köye şu kadar para lazım dese sormadan verirler bütün birikimi, doktorun alacağı üç kuruşu da saymasınlar artık.
Kafanı duvarlara vur, kendini döv. Canın acıyınca öfken kalmaz. Böyle şey mi olur ya? Ne demek öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşemiyorum?Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Allah o çocuklarin yediği her tokatin hesabını da senden sorar inşallahMerhameti Allahtan umarım faniden değil
Öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşiyorum mu diyorum?öfkelenince onlara nasıl kendimi sakinleştireyim diye soruyorum sen galiba anlamak istediğin gibi anliyorsunKafanı duvarlara vur, kendini döv. Canın acıyınca öfken kalmaz. Böyle şey mi olur ya? Ne demek öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşemiyorum?
Seninle şahsi sorunum yok canımEngelimi açtığın için teşekkür ederim nilu
Lazere gidip kıllarının derdine düşen önce psikologa giderdi çocukları umrunda olsa. Ama onun umru kocasıyla tepişmekten başka şey değil o yüzden önceliği kıllarıGitmesine izin verirlermi ki birde ona mı para vereceksin derler herhalde
Sen götünle mi okuyorsun yazdıklarımıLazere gidip kıllarının derdine düşen önce psikologa giderdi çocukları umrunda olsa. Ama onun umru kocasıyla tepişmekten başka şey değil o yüzden önceliği kılları
Vallaha bıktım artık şu konudan hep kavga ile bitiyor.Gidesi olsa çoktan giderdiLazere gidip kıllarının derdine düşen önce psikologa giderdi çocukları umrunda olsa. Ama onun umru kocasıyla tepişmekten başka şey değil o yüzden önceliği kılları