Böyle hayat geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Başka bir odaya git.
Saymaya başla.
Yüzüne yastık bastır bagırmaya başla.
Ben odama geçip kendi yastıgıma kapanıp çıglık atıyorum mesela.
Sonra mal mıyım lan ben, ne aptalca deyip kendime geliyorum.
Anlıyor musun ?
Üstelik ben sinirlendiğinde gözü dönen biriyim.

Merhameti Allahtan umarım faniden değil

Nilu inanmayacaksin ama 16 yasindaki çocuguma doğduğundan beri bir kez bile vurmadım, bağirmadim ve benim gibi çok anne var burda...Biz de insanız hatta senden çok daha stresliyiz (sen evde 9 kişiyle uğraşıyorsun , biz her gün işte 900 kişiyle uğraşıyoruz) buna rağmen çocugumuza el kaldirmiyoruz , dil uzatmiyoruz ćunku onlar bizim EN DEĞERLİMİZ...

Bunu da söylerseniz sevinirimeki sinirlenince çocuklara ne yapayım?nasıl kendimi sakinleştireyim?tek çocuklara değil de diğerlerine de sinirlenince nasıl kendimi öfkemi kontrol edeyim ?
Öfke kontrolü ile ilgili terapist videoları izleyebilirsin,
Forumda konu açabilirsin çocuklarına nasıl davranman gerektiği ile ilgili, sana öneride bulunacak çok sayıda anne var burda
Sen istedikten sonra kendini çok çok geliştirebilirsin ama önce hata yaptığını kabul etmen gerekir ki hatandan dönebilesin. Biz senin her konunda bunun için yırtınıyoruz. Önce karar ver "Öfkemi onlara yansıtmayacağım, hıncımı onlardan almayacağım, onları mağdur etmeyeceğim, hak ettikleri sevgi şefkat ve ilgiyi onlara vereceğim" gibi, sonra böyle bir anne olabilmek için neler yapabileceğini araştır. Çok geç olmadan çocuklarının elinden tut, ruhlarında daha fazla yara açma.

Akrabaları ev yapacaz köye şu kadar para lazım dese sormadan verirler bütün birikimi, doktorun alacağı üç kuruşu da saymasınlar artık.
En nefret etdigim şeylerden birisi ve çogu erkekte bu özellik var.Hatta instagramda şakasina videolarda var biz para istedigimizde babam(hiç param yok.gereksiz harcama sıkışığız)Amcam para istediginde(Bir anda kaynagini bilmedigimiz paralar çıkıyor ortaliga)Kendi evladina karisina kıymıyor ama akrabalara dagıtıyor.

Kafanı duvarlara vur, kendini döv. Canın acıyınca öfken kalmaz. Böyle şey mi olur ya? Ne demek öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşemiyorum?

Kafanı duvarlara vur, kendini döv. Canın acıyınca öfken kalmaz. Böyle şey mi olur ya? Ne demek öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşemiyorum?
Öfkemi çocuklardan çıkarmazsam sakinleşiyorum mu diyorum?öfkelenince onlara nasıl kendimi sakinleştireyim diye soruyorum sen galiba anlamak istediğin gibi anliyorsun

Lazere gidip kıllarının derdine düşen önce psikologa giderdi çocukları umrunda olsa. Ama onun umru kocasıyla tepişmekten başka şey değil o yüzden önceliği kılları
Sen götünle mi okuyorsun yazdıklarımı ben kıl almağa gitmiyorum akne lekelerinin derdindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…