• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle evlilik mi olur?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
esimi cok seviyorum. o da bana cok duskundur, 6 yillik sevgililigin ardindan evlendik 1.5 yildir evliyiz.

sorun su ki esim sinema sektorunde calisiyor. lanet mi lanet bir sektor. ne gecemiz ne gunduzumuz belli degil. ben ogretmenim calisiyorum, 2 aydir esimle birlikte sofraya oturamadik, ne haftaici ne haftasonu gelio gittigi saat belli degil.

isten kacta cikacagi asla belli olmuyor. paydos saati 7 de ama ben 7 de ciktigini 1.5 yildir 5 10 defa anca gormusumdur. en erken 12 1 gibi geliyor gece, haftada bir kac aksam da sabaha kadar suruyor. sık sık ayni evin icinde 2 3 gun birbirimizi gormuyoruz. haftasonu da calisiyor pazar gunu evdeyse de haftaici yorgunlugu yuzunden butun gun uyuyor. ben surekli abimlerle yada annemlerle birseyler yapmak durumunda kaliyorum. tum ozel gunler kutlamalar dogum gunleri terfiler hepsini ailemle tek basima kutluyorum cunku kocam hep kole gibi calisiyor! ve isyerinde oyle bir sistem var ki 8 saat calissan da 20 saat calissan da ayni maasi aliyorsun mesai durumu yok.

is degistirme durumu diyeceksiniz ama isin kotusu sektorunun en buyuk firmasinda calisiyor. yani gidecegi sirket bundan daha iyi asla olmayacak aksine daha kotu olma durumu var. arabamiz yok ev kredisi oduyoruz ve bunca calismaya gore aldigi para ve beim maasim ile anca geciniyoruz hayir lanet olsun cok parada felan gozum yok zaten bu sekilde yasanan bir hayatin maddi karsiligi da yok ama cok doldum hicbir plan yapamiyoruz birlikte tiyatro bileti aliriz yanar konser bileti aliriz yanar tatil rezervasyonu yapariz son dakika iptal edilir aksam sofra kurarim yemekler yaparim oylece bir basima yerim.

sanki evli gibi degil de ailemden ayri bir eve cikmisim sevgilim bazi geceler bana kalmaya geliyor gibi bir durum var. cok ama cok bunaldim.

evlenmeden once bunu bilmiyor muydun demeyin orasi ayri bir konu hic girmek istemiyorum....

icimi dokmek istedim sadece inanin dayanacak gucum kalmadi

Keşke elimizden bir şey gelse, lakin kredi ödüyormuşsunuz. Maalesef hepimiz eşimizin işi konusunda şanslı olamıyoruz. Kimisinin eşi doktor olur, sizden bile az görür. Kimisininki asker olur, gördüğü de burnundan gelir. Bence kabullenmeye çalışmaktan başka pek bir seçeneğiniz yok. Sizin kurduğunuz aileyi geçindiriyor sizinle birlikte.
Kimisinin kocası da hiç çalışmayıp evde yatıyor tüm gün. Bir de böyle düşünün..

Sabretmekten başka yol yok borçlar bitene kadar...

Kocan yönetmen mi kız yoksaaa,benm çok özel yeteneklerim var bunlari ortaya cikartmak isterim :KK28::KK53:
hayir yonetmen degil after efect diye bir program kullaniyor mavi yada yesil perdede cekilen dizi ve filmlerin arka planlarini yerlestiriyorlar oenegin degisik bir is ben bile anca cozdum nasil bir is oldugunu.

Tek derdiniz bu olsun..bu arada böyle evlilik olur niye olmasin..gece gündüz evliligi icin calisan,esini de seven bir koca var ortada..illa cok görüsmek degil ki mesele..

ben esinizi takdir ettim..

Benimki de öyle, üstelik birlikte vakit geçirebileceğim ailem bile yanımda değil.
Beterinden beteri var yani..

Böyle evlilik mi olur?
Oluyor işte :KK14:

evli bir insan için zor bir durum gerçekten, peki eşiniz bu konuda ne düşünüyor?

allah yardım etsin her insan böle bişi yaşasa bunalır herkes kocasını yanında istiyo ama olmuyo malesef hayat şartları ne diyelim içinizi döktünüz rahatladınız.

üzmeyin kendinizi herşey gün gelir rayına oturur birbirinizi sevip saygı duyun

az madem öz olsun doya doya tadını çıkarın kalan vakitlerinizin
böyle kendinizi üzmenizin ne size ne eşinize faydası var

bide bu televizyon sektöründekiler iyi para alır diye düşünürdüm hep, sorulmaz merak ettim maaşıo_O

eski konularında ha bire şikayet var kocanın evlat alındığı aıleden şıkayetçisin işinden şikayetçisin evlenirken fazla para vermediler diye şikayetçisin sen de ego fazlası var begenmıyorsan evlenmeseydin neyi şikayet ediyorsun devamlı

hayir yonetmen degil after efect diye bir program kullaniyor mavi yada yesil perdede cekilen dizi ve filmlerin arka planlarini yerlestiriyorlar oenegin degisik bir is ben bile anca cozdum nasil bir is oldugunu.
Aaayyyy ''Green screen'' tüm ünlülerin video klipleri öyle yapılıyor zor iş, Allah yardımcısı olsun eşinizin..

İşten çıkmak iş değiştirmek bir erkek için hiç kolay bir durum değil ama bu şartlarda huzurlu ve mutlu bir aile de hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun..
Eğer yaşam standartlarınızdan biraz feragat edebilirseniz eşiniz bu işine devam ederken başka mesleklere, başka işlere, kpss polislik vs. Gibi sınavlara da bir yandan göz atabilirsiniz. Nasip nerden ne kapı açılacak belli olmaz takip etmek iyidir derim ben..

İşten çıkmak iş değiştirmek bir erkek için hiç kolay bir durum değil ama bu şartlarda huzurlu ve mutlu bir aile de hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun..
Eğer yaşam standartlarınızdan biraz feragat edebilirseniz eşiniz bu işine devam ederken başka mesleklere, başka işlere, kpss polislik vs. Gibi sınavlara da bir yandan göz atabilirsiniz. Nasip nerden ne kapı açılacak belli olmaz takip etmek iyidir derim ben..
onun pek boyle bir niyeti yok, zaten kpss vs calisacak vakti de yok. ne calismasi, yemek yerken hatta dus alirken bile uyuya kalan birinden bahsediyoruz, gunde 2 3 saat uyumaya vakit ya buluyor ya bulmuyor... zaten asil sinirimi bozan da bu, degismeyecek bir sistemin icindeyiz....

eski konularında ha bire şikayet var kocanın evlat alındığı aıleden şıkayetçisin işinden şikayetçisin evlenirken fazla para vermediler diye şikayetçisin sen de ego fazlası var begenmıyorsan evlenmeseydin neyi şikayet ediyorsun devamlı
ego mu? eski konularima baksaydin gorurdun ne kadar fedakarliklara katlandigimi, bir bodrum kati yasanacak bir hale getirdigimi, size uzerinizde gelinlik varken tum sulalenizin ve ailenizin icinde "ben seni bugun aliyorum sorarim sana" diyen kv yine de ver elini opeyim anne diyebilen bir insanin nasil su an hakkini yediginizin farkinda misiniz? lutfen insanlarin hayatlari hakkinda bilip bilmeden atip tutmayin.

üzmeyin kendinizi herşey gün gelir rayına oturur birbirinizi sevip saygı duyun

az madem öz olsun doya doya tadını çıkarın kalan vakitlerinizin
böyle kendinizi üzmenizin ne size ne eşinize faydası var

bide bu televizyon sektöründekiler iyi para alır diye düşünürdüm hep, sorulmaz merak ettim maaşıo_O
2500 gibi bir maas aliyor. aksine oyuncular disinda kimse kazanmiyor sinema sektorunde. setlerde calisanlarin hali daha vasat.

Back