Böyle evlerde yasayanlar var mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Merhaba kizlar,
Tarihi olan ne varsa bayiliyorum.. Iste onlardan biride bu evler.. Evlenince istanbul'da yasayacagiz. Ben böyle evlerde oturmak istiyorum ama nisanlim illede site diyor.
Site elbetteki daha iyidir ama benim gözüm bu evlerde. Cok fazla lüks olsun istemiyorum, sIkIliyorum öyle yerlerde. Bu evler daha sicak geliyor bana. Bu evler kullanisli olmaz dedi bizimki, ayrica bu evler genelde cok iyi semtlerde olmaz dedi. Ama benim hep icimde bu evler var. Bu tarz evlerde yasayanlar var mi aranizda?
Varsa fikirlerinizi paylasirmisiniz canlarim.

Eklentiler

• $100_1066.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 70

Merhaba canım,,
Ben değil ama bir arkadasım kuzguncukta o tip evde yasıyor,,
Kuzguncuk iyi bir semttir :) ama bence de eski evin bakımı zor olur

o evın ne tadılATI bıter ne temızliğizemuszemus böcukde vardır ısıtmkta dert..yatmıo benım aklıma

bende çok seviyorum bu tarz evleri hatta eşimle bir kaç gün önce net den kiralık dairelere baktık kuledibi taraflarında
ayrıca bir ailenin oturabiliceği tarzda, temiz, bakımlı olması gerekirse fiyatlar aşağı yukarı 2500-5000 tl arası

lüks semt diyorsan olmazmı cihangir, çukurcuma, kuledibi
ben eşimle evlenmeden önce cihangirde oturdum bir hevesle bende o tarafı çok seviyorum
aldığımız maaşlar sadece kira ve faturalara gidiyordu
ama şimdi site içi oturuyorum bende oğlum dünyaya gelince öyle bir karar aldı eşimde
sanırım sizin eşinizde ileriyi görüyor

Canım site yaşantısı her zaman daha iyidir. Kuralları olur kimseyle yüz göz olmazsın.. Hem bu evler zor evler, ne bakımı ne akanı biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…