Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Böyle dert olurmu diyiceksiniz ama çok mutsuzum 😢

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Peki eski haline getirdinizmi öncesinden daha iyi oldu dedinizmi?

Nekadar sürede yaptınız ve neler yaptınız bu süreçte?
İki yılda eski haline döndürebildim. Haftada iki kez doğal yağlarla saç bakım maskesi yaptım. Duştayken Okay Keratin Smooth kullandım, çok güzel bir ürün tavsiye ederim. Isı kullanmamaya, saçımı sıcak suyla yıkamamaya özen gösterdim. Asla ıslakken taramadım. Saçım kuruduktan sonra Elseve’in mucizevi yağ saç güzelleştirici kremini sürüp nazikçe taradım. Düzenli olarak uçlarından kestirip yanık saçlarımdan kurtuldum.

Dipten mi yanmıştı birde sizce ben ne yapmalıyım nekadar süreye ihtiyacım var? Şimdi saçlarımı geçen ay uçlardwn kestirdim dünde kestirdim bir snda kestirmek istemiyorum bu yeterlimi sizce?

Dipten mi yanmıştı birde sizce ben ne yapmalıyım nekadar süreye ihtiyacım var? Şimdi saçlarımı geçen ay uçlardwn kestirdim dünde kestirdim bir snda kestirmek istemiyorum bu yeterlimi sizce?
Dipten değil ama diplere çok yakındı. Bence bir anda kestirmek yerine belirli aralıklarla kestirerek daha iyi yapıyorsunuz. Sizin saçlarınız da bir iki yılda toparlanır. Bu kadar sıkmayın canınızı zira sandığınız gibi kötü durmuyor

Ay bi ara saçlarım aşırı dökülüyordu. Hatta banyoda resmen tuttuğum bir kısım elimde kalmıştı böyle bornozumu giyip durulanmasan ağlayarak içeri gitmiştim tansiyonum falan düşmüştü o hisle. Yani tuttuğum bir tutam saç döküldü kanser hastaları gibi. Koşa koşa doktora gittim. Doktor iki şampuan verdi düzelmedi ama dedi ki kellik bir hastalıktır. Dökülenin yerine çıkmaz. Seninki tüm bölgelerden dökülüyor ve kökleri duruyor. Sen ilk başta stres yapma. Ve sakın bu ara boyama. Ayda bir uçlarından aldırarak saçlarının toparlanmasını bekle. Düğüne yakın saçlarını doğal haline yakın boyatırsın. Stres yaparsan daha çok dökülür. Ve şu an saçım eskisinden bile sağlıklı ve gür. Çıkıyor o saçlar merak etme ki saçında öyle az görünmüyor.

1. Perfectil isimli takviyeyi deneyin, 3 ay kullanın.
2. Hindistan cevizi yağı ile haftada 1 maske yapın. Yağı saç derisi de dahil olmak üzere saçın dibi ucu heryere sürün. Mümkünse 1 gece bekletip yıkayın, dökülmelere acayip iyi gelir. Yağ organik olursa iyi olur. Kolay gelsin.

saç derisi nedir acaba :)) kafa derisidir o

Geçen sene düğün zamanı saçlarım omzumda diye üzülüp kaynak yaptırdım açıkçası baya tuzlu gelmişti ama yine de düğünde saçlarım açık ve tam istediğim gibiydi. Size baktığımda ise saçlarınızın gayet düzgün ve yanık gibi olmadığını görüyorum bence gayet bakımla toplarsınız.

herkesin derdi kendine göre en büyüğüdür hak veriyorum ama ağlamak ağlamak getirir derler. hayattaki en ve tek değerli varlığınızın saçınız olmadığını düşünüyorum.
üstelik milyonlarca kadın kanser nedeniyle saçını hatta yetmez memesini kaybederken belki de beterin beteri vardırı düşünmek size iyi gelir.

kesinlikle düzenli bakım öneriyorum
keratin bakımı da yaptırabilirsiniz guvendığınız kuaförde fakatt, eğer saçınız yoğun dalgalı veya kıvırcıksa yapmayın. düzlestirici etkisi olduğundan dolayı saçınız uzadıkca üstleri hareketli kalacak altları duz, bu sebeple sürekli bakıma ihtiyac duyuluyormus, arastırdığıma göre..

bunun haricinde kesinlikle ısı kullanızı en minimum seviyeye indirin, biotin kullanabilirsiniz.

doğru şampuan ve duzenli bakımla duzelmeyecek saç yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…