- 16 Mart 2021
- 429
- 51
-
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Peki eski haline getirdinizmi öncesinden daha iyi oldu dedinizmi?Yıllarca sarı saç kullandım, üç kez yandı saçım ama hiç bu kadar takmadım. Kaldı ki sizin saçınız ne yanık ne de sağlıksız görünüyor. Eskiden daha gürmüş sadece. Düzenli olarak uçlarından kestirirseniz eski haline döner.
Bu arada saçınızın rengini beğenmedim. Kuaförünüzü değiştirmelisiniz bence
Nekadar sürede toparladınız?Yaptım tabi ama boşuna yapmışım bunlar düzelen şeyler şimdiki aklım olsa bunu düşünmezdim
Hayır yaptırmadımaçtığınız önceki konuyuda hatırlıyorum. o beğenmediğiniz saçın üzerine mi tekrar işlem yaptırdınız?
Evet bir süredir doğal saç rengimi kullanıyorum, herkes çok bakımlı ve sağlıklı durduğunu söylüyor.Peki eski haline getirdinizmi öncesinden daha iyi oldu dedinizmi?
Nekadar sürede yaptınız ve neler yaptınız bu süreçte?Evet bir süredir doğal saç rengimi kullanıyorum, herkes çok bakımlı ve sağlıklı durduğunu söylüyor.
İki yılda eski haline döndürebildim. Haftada iki kez doğal yağlarla saç bakım maskesi yaptım. Duştayken Okay Keratin Smooth kullandım, çok güzel bir ürün tavsiye ederim. Isı kullanmamaya, saçımı sıcak suyla yıkamamaya özen gösterdim. Asla ıslakken taramadım. Saçım kuruduktan sonra Elseve’in mucizevi yağ saç güzelleştirici kremini sürüp nazikçe taradım. Düzenli olarak uçlarından kestirip yanık saçlarımdan kurtuldum.Nekadar sürede yaptınız ve neler yaptınız bu süreçte?
Dipten mi yanmıştı birde sizce ben ne yapmalıyım nekadar süreye ihtiyacım var? Şimdi saçlarımı geçen ay uçlardwn kestirdim dünde kestirdim bir snda kestirmek istemiyorum bu yeterlimi sizce?İki yılda eski haline döndürebildim. Haftada iki kez doğal yağlarla saç bakım maskesi yaptım. Duştayken Okay Keratin Smooth kullandım, çok güzel bir ürün tavsiye ederim. Isı kullanmamaya, saçımı sıcak suyla yıkamamaya özen gösterdim. Asla ıslakken taramadım. Saçım kuruduktan sonra Elseve’in mucizevi yağ saç güzelleştirici kremini sürüp nazikçe taradım. Düzenli olarak uçlarından kestirip yanık saçlarımdan kurtuldum.
Dipten değil ama diplere çok yakındı. Bence bir anda kestirmek yerine belirli aralıklarla kestirerek daha iyi yapıyorsunuz. Sizin saçlarınız da bir iki yılda toparlanır. Bu kadar sıkmayın canınızı zira sandığınız gibi kötü durmuyorDipten mi yanmıştı birde sizce ben ne yapmalıyım nekadar süreye ihtiyacım var? Şimdi saçlarımı geçen ay uçlardwn kestirdim dünde kestirdim bir snda kestirmek istemiyorum bu yeterlimi sizce?
Mevsimlerin etkiside olur. Yenisi geliyor, merak etmeyin. Siz taktıkça daha çok hipnoz olacaksınız..Okadar çok işlem gördüki bir kaç ay boyatmak istemiyorum biraz uzayınca boyatayım diyorum ama çok morelim bozuk Allahım geçsin şu günler
saç derisi nedir acaba :)) kafa derisidir o1. Perfectil isimli takviyeyi deneyin, 3 ay kullanın.
2. Hindistan cevizi yağı ile haftada 1 maske yapın. Yağı saç derisi de dahil olmak üzere saçın dibi ucu heryere sürün. Mümkünse 1 gece bekletip yıkayın, dökülmelere acayip iyi gelir. Yağ organik olursa iyi olur. Kolay gelsin.