Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Böyle dert olurmu diyiceksiniz ama çok mutsuzum 😢

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Olur olur merak etmeyin. Hem bence o kadar kötü görünmüyor ki saçlarınız. Ne kötü saçlar düzeliyor sizinki de doğru bakımla şahane olur
İnşallah ya ümit verdiniz bana inşallah düzelir burda paylaşıcam bukadar kafama takmıştım ama bakın böyle oldu diye :)

Of ben evlenmeden bir sürü dert sorun yaşadım ailesiyle hiç saygımı bozmadım şimdi bana adım atıyolar ben ben mesafeli duruyorum beni tanımadıkları halde ön yargılıydılar sonra bi iki kere görüştük pişman oldular yaptıkları sçyledikleri şeylere ozamanda üzülmüştüm ama sanırım saç özgüvenimi kırdı o yüzden çok üzüldüm

A ve E vit takviyesi alın hızlı uzaması için. Ben kullanırken tırnaklarım da çok güçleniyordu mesela yan tarafından cizildi diyelim kendi kendine kopmuyordu ben kısaltana kadar.
Bir de saçınız bence yanmamış, stresten dökülüyor çünkü yandığında geri dönüşü yok yani ne kadar bakım yapılsa da kopuyor. Dışarıdan bakımla sadece kuruluk düzelebilir, kırık ve yanık tellere fayda etmez

Peki saçlarınız uzadımı A ve E vitamini ile

Yine çok morelsiz kalktım midem bulanıyor stresten aşırı takıyorum tamam herkes üzülür aöa nefret ediyorum bu huyumdan önceden haşıya dökülürdü umrumda olmazdı şimdi bi kaç tel dökülünce kusucsk gibi oluyorum. Sizinde dökülüyormu yani normalmi acaba. İşyerinde sandalyeme 1-2 tel oluyor akşam kalktığımda yada saçımı toplarken elime geliyor bi kaç tel normalmi benmi abartıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Herkes diyor birşeymi oldu

Aynısı benim basıma geldi aynı duyguları yaşadım saçlarım sizin gibi gür ve çöktü suan dökülüyor toparlanması uzun sürüyo ama koyu kumrala boyata boyata düzeldi sürekli uçlarından da kestiriyorum düzeliyor mutlaka kuaförlerde ne malzemeler var saçını bence istediğin gibi yaparlar

Oriel den mi yandı sizinde yada yıprandı? Şimdi üst üste geçen ay işlem gördüğü için nisana kadar dokunmayqyım dedim ama çokmu dökülüyor kel kalırsam diye korkuyorum öyle birşey olmaz demi bide ilikten dolayı yeni saçlar çıktı aslında bi kaç aya uzasa yoğunlaşır değilmi ?

Eklentiler

• 5E0956A6-A0DD-48A3-98E0-C37C683F20E7.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 75
Peki saçlarınız uzadımı A ve E vitamini ile
Evet daha hızlı uzadi. Iki vitamin aynı takviyedeydi markası forever livingti. Ayrıca sakın boyamayın saçı bir daha, koyu renkte bile pigment yüklemesi oluyor bu da daha çok yıpratır. Insanlar sadece açık renkler yıpratır sanıyor yanlış bu düşünce

Bende öyle düşünüyorum yani en azından nisan mayısa kadar dokunmak istemiyorum hem toparlar hem uzar

Sandigin kadar vahim bi durum yok biraz kestir bakimlarla toparlarsin doğal rengine yakin boyat
Düğününde kaynak kullanırsın eltim oyle yapmıştı saçları çok güzel olmustu

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama sanırım antidepresanı biraz daha kullanayım bir ara bi kullanıp bi bırakıyodum fazla takıntılı ve paniğim gidip birsz daha etkilisini isteyeyim böyle hayatmı yaşanır
Kendimi deşarj etmeye çalışıyorum diyorumki okadarda kötü değil zaten bakım yapıyosun sonuçta aldın bebek saçı çıkıyor ama yok kalp krizi geçiricekmişim gibi hasediyorum ağlama isteğim var ayak parmak uçlarım uyuştu kusacakmışım hissi var Allahım yardım et

Antidepresan iki aydan önce etki etmeye başlamaz. Minimum 6 aylik periyotlarla kullanmalisin ideali 1 yildir. Obsesifsin belli ki.

To korkmayın kel kalsam ben kalırdım evet açıcıdan yandı koptu hatta saçıma kremler yağlar falan sürüyorum süperwax gibi bişey var o arkadaşımda çok işe yaramıştı tavsiye ederim hem çabuk uzatıyo hem toparlar bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…