- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Olur olur merak etmeyin. Hem bence o kadar kötü görünmüyor ki saçlarınız. Ne kötü saçlar düzeliyor sizinki de doğru bakımla şahane olurBiotinli bi vitamin aldım birde çinko kalsiyuma başladım bakalım 3 aya umarım bir gelişme olur
İnşallah ya ümit verdiniz bana inşallah düzelir burda paylaşıcam bukadar kafama takmıştım ama bakın böyle oldu diye :)Olur olur merak etmeyin. Hem bence o kadar kötü görünmüyor ki saçlarınız. Ne kötü saçlar düzeliyor sizinki de doğru bakımla şahane olur
Of ben evlenmeden bir sürü dert sorun yaşadım ailesiyle hiç saygımı bozmadım şimdi bana adım atıyolar ben ben mesafeli duruyorum beni tanımadıkları halde ön yargılıydılar sonra bi iki kere görüştük pişman oldular yaptıkları sçyledikleri şeylere ozamanda üzülmüştüm ama sanırım saç özgüvenimi kırdı o yüzden çok üzüldümEvlenicem demişsiniz ya, evlenmeden önce benim de sıkıntım yoktu ne güzeldi hayatım, bi evlendim kaynana derdi çektim mahvoldum inşallah siz bu derdi aratacak başka dertler yaşamazsınız evlenince, o geldi aklıma şimdi.
Bakın bu da sizinkine benzer bir durumİnşallah ya ümit verdiniz bana inşallah düzelir burda paylaşıcam bukadar kafama takmıştım ama bakın böyle oldu diye :)
Yanmış gibi durmuyor. Yanmış saç kopar, tutam tutam dökülür, çok zor taranır. Yıpranmıştır o da çok doğalSaçımın duştan sonraki görüntüsü böyle yanmışmı sizce
Peki saçlarınız uzadımı A ve E vitamini ileA ve E vit takviyesi alın hızlı uzaması için. Ben kullanırken tırnaklarım da çok güçleniyordu mesela yan tarafından cizildi diyelim kendi kendine kopmuyordu ben kısaltana kadar.
Bir de saçınız bence yanmamış, stresten dökülüyor çünkü yandığında geri dönüşü yok yani ne kadar bakım yapılsa da kopuyor. Dışarıdan bakımla sadece kuruluk düzelebilir, kırık ve yanık tellere fayda etmez
Yani dökülüyo biraz anlamadım bendeYanmış gibi durmuyor. Yanmış saç kopar, tutam tutam dökülür, çok zor taranır. Yıpranmıştır o da çok doğal
Aynısı benim basıma geldi aynı duyguları yaşadım saçlarım sizin gibi gür ve çöktü suan dökülüyor toparlanması uzun sürüyo ama koyu kumrala boyata boyata düzeldi sürekli uçlarından da kestiriyorum düzeliyor mutlaka kuaförlerde ne malzemeler var saçını bence istediğin gibi yaparlarMerhaba öncelikle şu satırları yazarken ağlıyorum biliyorum bi çoğunuz bana kızıcaksınız bu dertmi diye ama gerçekten 1 aydır ağlıyorum çok mutsuzum sebebi saçlarım. Geçen sene işle aile gibi sebeplerle bir sürü şey yaşadım ailemden uzağım zaten tek başımayım. Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberliğimiz var ve bu yaz evlilik düşünüyoduk ama ben mahfettim bir sürü engeli derdi aşmışken. Gittim saçlarımı ombreliyken bir daha ombre yaptırdım beğenmedim gittim düzelticem diye hee yerini açtılar ve sanırım yandı gibi yada yıprandı kopmadı ama çok döküldü. O günlerde morelim çok bozuldu ama araştırmalara başladım yaza kadar nasıl toparlarım diye. Birkere sapsarı oldu hiç beğenmedim dipleri koyu kalanı sarı. Hemen burda gördüğüm ilik kürünü yapmaya başladım 5 hafta filan oldu biraz toparladı gibi ama saçım dökülmeye ve uçlardwn kopmaya devam ettiği için iyice inceldi. Kendimi artık hiç beğenmiyorum saç bi kadın için çok önemli ama insanların bakışları aynalara bakmak istemeyişim gerçekten çok kötü hissediyorum birde tam antidepresan bırakmak üzereyken bu olayla iyice kötüleştim saçlarım döküldükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor az önce uçlarından kestim kopmalardan iyice dökülmesin diye. Ama neolur söyleyin saçı benim gibi olup düzeleb eskisi gibi hatta daha güzel olan varmı neolur kafayı yicem kızsanızdw haklısınız ama gerçekten çok üzgünüm
Oriel den mi yandı sizinde yada yıprandı? Şimdi üst üste geçen ay işlem gördüğü için nisana kadar dokunmayqyım dedim ama çokmu dökülüyor kel kalırsam diye korkuyorum öyle birşey olmaz demi bide ilikten dolayı yeni saçlar çıktı aslında bi kaç aya uzasa yoğunlaşır değilmi ?Aynısı benim basıma geldi aynı duyguları yaşadım saçlarım sizin gibi gür ve çöktü suan dökülüyor toparlanması uzun sürüyo ama koyu kumrala boyata boyata düzeldi sürekli uçlarından da kestiriyorum düzeliyor mutlaka kuaförlerde ne malzemeler var saçını bence istediğin gibi yaparlar
Evet daha hızlı uzadi. Iki vitamin aynı takviyedeydi markası forever livingti. Ayrıca sakın boyamayın saçı bir daha, koyu renkte bile pigment yüklemesi oluyor bu da daha çok yıpratır. Insanlar sadece açık renkler yıpratır sanıyor yanlış bu düşüncePeki saçlarınız uzadımı A ve E vitamini ile
Sandigin kadar vahim bi durum yok biraz kestir bakimlarla toparlarsin doğal rengine yakin boyatMerhaba öncelikle şu satırları yazarken ağlıyorum biliyorum bi çoğunuz bana kızıcaksınız bu dertmi diye ama gerçekten 1 aydır ağlıyorum çok mutsuzum sebebi saçlarım. Geçen sene işle aile gibi sebeplerle bir sürü şey yaşadım ailemden uzağım zaten tek başımayım. Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberliğimiz var ve bu yaz evlilik düşünüyoduk ama ben mahfettim bir sürü engeli derdi aşmışken. Gittim saçlarımı ombreliyken bir daha ombre yaptırdım beğenmedim gittim düzelticem diye hee yerini açtılar ve sanırım yandı gibi yada yıprandı kopmadı ama çok döküldü. O günlerde morelim çok bozuldu ama araştırmalara başladım yaza kadar nasıl toparlarım diye. Birkere sapsarı oldu hiç beğenmedim dipleri koyu kalanı sarı. Hemen burda gördüğüm ilik kürünü yapmaya başladım 5 hafta filan oldu biraz toparladı gibi ama saçım dökülmeye ve uçlardwn kopmaya devam ettiği için iyice inceldi. Kendimi artık hiç beğenmiyorum saç bi kadın için çok önemli ama insanların bakışları aynalara bakmak istemeyişim gerçekten çok kötü hissediyorum birde tam antidepresan bırakmak üzereyken bu olayla iyice kötüleştim saçlarım döküldükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor az önce uçlarından kestim kopmalardan iyice dökülmesin diye. Ama neolur söyleyin saçı benim gibi olup düzeleb eskisi gibi hatta daha güzel olan varmı neolur kafayı yicem kızsanızdw haklısınız ama gerçekten çok üzgünüm
Yansa anlardin işte seninki yanmamis. Bence stresten dökülmüş. Bi de insan yaş aldikca sacin yapısı boyanmasa bile değişiyor.Bende çok anlamıyorum yanan saç nasıl lluyor sadece yıprandı sanırım
Antidepresan iki aydan önce etki etmeye başlamaz. Minimum 6 aylik periyotlarla kullanmalisin ideali 1 yildir. Obsesifsin belli ki.Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama sanırım antidepresanı biraz daha kullanayım bir ara bi kullanıp bi bırakıyodum fazla takıntılı ve paniğim gidip birsz daha etkilisini isteyeyim böyle hayatmı yaşanır
Kendimi deşarj etmeye çalışıyorum diyorumki okadarda kötü değil zaten bakım yapıyosun sonuçta aldın bebek saçı çıkıyor ama yok kalp krizi geçiricekmişim gibi hasediyorum ağlama isteğim var ayak parmak uçlarım uyuştu kusacakmışım hissi var Allahım yardım et
To korkmayın kel kalsam ben kalırdım evet açıcıdan yandı koptu hatta saçıma kremler yağlar falan sürüyorum süperwax gibi bişey var o arkadaşımda çok işe yaramıştı tavsiye ederim hem çabuk uzatıyo hem toparlar bi deneyinOriel den mi yandı sizinde yada yıprandı? Şimdi üst üste geçen ay işlem gördüğü için nisana kadar dokunmayqyım dedim ama çokmu dökülüyor kel kalırsam diye korkuyorum öyle birşey olmaz demi bide ilikten dolayı yeni saçlar çıktı aslında bi kaç aya uzasa yoğunlaşır değilmi ?