Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Böyle dert olurmu diyiceksiniz ama çok mutsuzum 😢

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sizce benimki yanmışmı banyodan sonra taranabiliyorum

kizildan uzak durun lutfen donmesi o kadar zor bi renk ki.. Bi heves yaz basinda kizil yaptim yaptigima yapacagima pisman oldum 1 haftada akiyor surekli boya istiyor baska renge donerken de cok zor saclarim cok yiprandi. Kisacasi kizil pismanliktir

Yok aşırı yumuşaklık yok hamurlaşma gibi bişeyde yok onu tam anlamıyorum ama yoluk yolyk durmuyor

Ben yerinde olsam kisa kestirir kaynak falan taktirirdim.
Daha yaza çok var. Zaten düğünde genelde topuz falan yapılıyor, kaynakların belli bile olmaz

Ben perma yaptırmistim . Perma da bakım gerekiyor, gram bakmamistim, düğüm olur dururdu zavallı saçlarım. En sonunda çalı supurgesine benzemeye başladı. Üstteki sağlıklı saçlarım kesilecek boyuta gelince kestirdim, sıfırdan sağlıklı saçlarım oldu:) kökü bizde değil mi? Kestir gitsin,korkma

kizildan uzak durun lutfen donmesi o kadar zor bi renk ki.. Bi heves yaz basinda kizil yaptim yaptigima yapacagima pisman oldum 1 haftada akiyor surekli boya istiyor baska renge donerken de cok zor saclarim cok yiprandi. Kisacasi kizil pismanliktir
Ben 6.88 diye bi renk aldım kızıl, annemin evinde kaldı. O boyalı kısmı olsun boyamak istiyorum oraya gittiğimde

Ben 6.88 diye bi renk aldım kızıl, annemin evinde kaldı. O boyalı kısmı olsun boyamak istiyorum oraya gittiğimde
tam da onunla boyamistim Aslinda cok guzel renk ama sık boyamak gerekiyor bi de tekrar baska renge donmek icin acici uygulamak gerekiyor sac cok yipraniyor.

6.88 bu renk oluyor aktikca pembelesiyor

Kollajen ve biotin kullanmanızın faydası olur. Dünya sağlık örgütü üç ay boyunca günde 10.000 mg kollajen öneriyor yıllık. Sülfatsız şampuan kullanın. Biraz kestirmenin de yararı olabilir. Şu videonun da çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu kadar üzülüp takılacak bir mevzu değil. Saçlarınıza bakım yağları ve serumlar alın, yaza kadar hayli toparlanır. Saçınızı da mahalle kuaförlerine değil, gerçekten işinin ehli kuaförlere bırakın. Ben bir gariplik göremiyorum saçınızda

Biotinli bi vitamin aldım birde çinko kalsiyuma başladım bakalım 3 aya umarım bir gelişme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…